הפקה

lihi r

New member
פשוט חוצפה

אני חושבת שכל מה שקרה אתמול בתכנית זה ביזיון איך שלימור באה ואומרת להם שאריאל לא מתכוון לעזור לצד השני מה זה פה משחק או שחיתויות גם ישאל ואוהד שכל הזמן אחד מהם משך ועזר לזוג שהוא משך איתו לנצח זה היה ממש ביזיון שבגללם הזוג הכי טוב אתמול הפסיד

בלי כל קשר לחולה סרטן או לא..

זה היה שפל!!!!!!!!! אני לא מאמינה איך ישאל ובן הזוג של אורית הסכימו לזה!! זה איום ונורא!!! זה שהם פשוט עושים מה שהם רוצים! גועל נפש! הפקה תתעוררו.. ראינו אתם רוצים להיות המירוץ למיליון אבל משופר.. אבל זו לא הדרך.. אם זה היה הבגרלה.. מי עוזר למי.. אז אולי.. אבל הפסדתם אחלה זוג לדעתי.. אבל אם טוב לכם ככה.. תמשיכו לדרדר את התוכנית..

alonholtz

New member
קריאה להורדת רייטינג כמחאה!

אני מציע לא לצפות בתוכנית שתשודר ביום ראשון. כמחאה על סגנון משחק לא ספורטיוי של הזוגות "המנצחים". וכמחאה על שהמפיקים איפשרו משחק כל-כך לר הוגן (ולא רק נגד איתי אלא גם בפרקים הקודמים כשהייתה משימה דומה). לא לצפות בתוכנית ביום א' הקרוב!
יהיה זיכרו של איתי ברוך

MK respect

New member
מירי

מה זה השטויות האלו????????? אתם לא מבינים שזה ממש דבילי!!!!!!!!!! עדיף לעשות מחאה אחרת בזה שנחזיר את הודיה וחי!!!!!!!!! לא יעזור עכשיו לא לצפות באמת... וחוצמזה,בנינו...כולם יסתכלו כמו ילדים גדולים!!! אז בוא לא נעשה שטויות ונסתכל אבל גם נעשה כל מיני דברים...עדיף לעשות משהו כדי להעיף את ישאל ואוהד!!!!!!!!!! וחוצמזה שאני לא מבינה למה עכשיו, פתאום אחרי שאיתי נפטר אתם אומרים שזה לא פסדר שהם השאירו אותם!! נכון, זה באמת לא פסדר!!אבל זה גם לא פסדר שגם לחי והודיה עשו את זה!!! תחשבו על זה...

נעמינוש

New member
קומבינה...

קודם כל משימת הראש בראש, אפשר להחליף אותה עם משימת קומבינה... מה שקורה זה שפשוט מי שמנצח זה לא הטובים אלא מי שמרמה יותר ומשחק לא בשביל ההנאה אלא בשביל הכסף (לא שזה רע אבל הכל צריך לבוא בפרופורציה) וכמובן מי שהמשתתפים שניצחו(בסבבים הקודמים) רוצים שיעלה לגמר נגדם כי הוא חלש והם ינצחו אותו בקלות עוד דבר מעצבן הוא שמי שמגיע ראשון חייב לחכות המווווווון זמן עד שהזוג הבא מגיע ואז הזוגות המנצחים גם מכשילים אותו (ברור... הרי הוא בא ראשון אז הוא טוב.. לא?) בקיצור כל המתח וההנאה שהיו בסדרה הקודמת נעלמו ועכשיו זאת עוד דרך משעממת ומרתיחה להעביר את הזמן... חבל שהזוגות הנחמדים הפיירים והטובים ירדו...

דעתי בכל הנושא הזה של המזימה:

אז ככה תחשבו שבכל זאת זאתי תחרות ובתחרות אין חוקים, וכולם רוצים לנצח... זה נכון ששני הזוגות המנצחים לא ידעו שיש לו סרטן, וזה מעשה מגעיל אבל תחשבו שכנראה אתם הייתם עושים אותו הדבר (זה בסה"כ משחק, זה טלויזיה, זאתי תחרות..) וחוץ מזה אחד מהזוגות המנצחים אז איזה אחד שם ראה שז'ניה בוכה בגלל שהם הפסידו בפעם הראשונה אז הוא התחשב בה ואמר שהוא רוצה שהם יעלו.. תחשבו על זה לא הכל רוע אצל אנשים.. סה"כ גם ההפקה פישלה קצת למה הם הכניסו אותו מלכתחילה.. בכל אופן זה היה פרק מאוד מרגש .. איתי ירוזלם יהי זכרו ברוך.

בר2י

New member
לימור,יש לי שאלה

מה את חושבת עכשיו על מה שקרה? את מצטערת שהקשבת לאוהד ועזרת לכל שאר הזוגות חוץ מלנחום ואיתי ז"ל? ואיך את מתמודדת עם כל ה"לינץ'" הזה עלייך ועל אוהד אחרי התוכנית?

לימור xx

New member
ה"לינץ"

אנשים שלא נמצאים בתחרות לא מבינים בכלל את הלך הדברים. הביאו אותנו כזוגות מנצחים, נתנו לנו את הפריבילגיה לנסות ולהשפיע על תוצאות התחרות (כפי שעשו לנו בסבב השני..). אנחנו לא עומדים ואומרים "אוי לא זה לא יפה", יש לנו אפשרות להשפיע ואנחנו עושים זאת. לגבי התלונות אם זה "פייר" או לא, זה לא קשור אלינו המתמודדים. מבחינתנו (וכאן אני מרשה לעצמי לענות בשם כולם) זו עוד משימה בדרך לגמר, ואנחנו עושים אותה. גם היום, אם היו נותנים לי את האפשרות להשפיע, הייתי עושה זאת שוב. זאת הזכות שיש לנו כמנצחי הסבבים הראשונים. ולמי שחושב שזה לא פייר לגבי הסבב השלישי, הרגעו.. יש להם פריבילגיות שלנו אין בגמר.. (למשל: הם ראו את הפרקים שלנו ויודעים איך אנחנו עובדים ועל כמה כסף הימרנו בעוד שלנו אין את המידע הזה עליהם) אז זה פייר? מי אמר שבאים להתחרות על פייריות?

לימור שאלה לי אליך

את לא מרגישה עכשיו שום דבר על מצפון או משו כזה?! לא מפריע לך שבגללך הוא נזרק? אומנם זו היא תחרות ואומנם לא הכרתם אבל לא חייב לרמוס ולהרוס אנשים כדי לנצח בדיוק כמו שקרה בפרק עם יהודית ואורית. גם כשלא שיחקת היית חייבת להכניס את העניין של המוקש ולהגיד "אני במקומכם הייתי שמה מוקש.." ? משחק לא שלך אל תתערבי. ובכלללל שלא נתחיל לדבר על אריאל.. איך הסתדרת עם "דבר" כזה- פשוט קללה אני.

בר2י

New member
מסכימה..חוץ מהקטע על ההפקה

ההפקה הייה בסדר גמור..אם היא לא הייתה מקבלת אותו בגלל שיש לו סרטן זאת הייתה אפליה.. חוץ מזה שלא יודעים תאריך מדוייק למוות ולכן לא צריך לפסול מועמד רק בגלל זה.. בכל השאר הסכמתי לגמרי..סך הכל משחק..עם כמה שאני לא אוהבת אנשים שמשחקים ככה.. וכולם כל הזמן כועסים על מה שלימור ואוהד עשו- מה עם מה שאמילי עשתה? איחלה לכולם להפסיד וצחקה שג'ניה בכתה.. בקיצור,אף אחד לא צדיק בתכנית כולם רוצים לנצח וזה אומר שמישהו יפסיד..לכן גם מה שלימור ואוהד עשו וגם מה שאמילי עשתה זה בסדר כי זה מחלק מהתחרות..אפילו שזה לא יפה

koya1

New member
צאו מהסרט שלכם!

מנהלים בבקשה לא לשרשר לפחות עד סוף היום כי נורא חשוב לי שאנשים יצאו כבר מהסרט שלהם... עם כל הכבוד לאיתי ולזה שהוא היה חולה סרטן(יהי זכרו ברוך)... אוהד ולימור חשבו על העתיד שלהם... זה פאקינג משחק! הם עשו כל מה שהם יכולים למען העתיד שלהם במשחק הזה! הם ראו שאיתי ונחום יהיו מתמודדים חזקים בסיבוב איתם אז הם דאגו לעשות להם את הדרך יותר קלה... הם לא באו למשחק הזה לרחם על אף אחד... הם באו לנצח! וכל עוד זה לא לפגוע באף אחד הם יעשו את זה בכל דרך אפשרית! אז מה... אז זה שאיתי היה חולה סרטן אתם חושבים שהיה צריך לרחם עליו?! תאמינו לי שהוא לא היה רוצה שירחמו עליו והיה רוצה שיתייחסו אליו כמו בנאדם ולא כמו מסכן שצריך לרחם עליו... אם זה היה המקרה הוא היה מספר לכולם שהוא חולה סרטן ברגע שהוא היה רואה אותם... צאו כבר מהסרט! זאת תחרות!!!

זה בכלל לא קשור!

עצם המעשה היה מגעיל! אין לאנשים בושה? אין? אז מה אם הם "חושבים על העתיד"? זה לא אומר שהם צריכים לשחק מלוכלך! "אדם לאדם-אדם" |הדגשולא "אדם לאדם-זאב"

koya1

New member
כמו שאמרתי...

בשביל לנצח הם יעשו הכל... כל עוד הם לא פוגעים באף אחד למה שלא יעשו את זה?! אני בטוח שאם הייתה לך אפשרות לעשות את זה בשביל 1000000 שקל אתה היית עושה את זה... חוצמזה שזה משחק שצריך לחשוב על איך להגיע למליון.. והם חשבו ןהגיעו למצב שזאת הייתה דרך שתאפשר להם להגיע אליו הכי בקלות... אין מה לעשות... הם שיחקו בשכל ועובדה שהם עכשיו במקום שהם נמצאים בו... שזה בדרך לגמר!

koya1

New member
עוד משו...

אז נכון שעדיף לשחק כמה שפחות מלוכלך.. אבל הם ראו איוםם ענק מצד איתי ונחום והם החליטו שאם הם יפילו עכשיו את הזוג הכי חזק שסבב הם יפלסו את דרכם למליון!

wissenly

New member
הם לא האשמים...

לימוד ואריאל וישאל ואוהד הם לא האשמים, ההפקה היא האשמה בכך שלזוג שמנצח בסבב הראשון יש את הסיכוי הטוב ביותר לנצח בסה"כ כי הוא יפיל את המתחרים הטובים בשאר הסבבים במשימות הראש בראש... כל אחד היה עושה את מה שלימור הייתה עושה ולא ממש הייתה לה ברירה, היא באה לתוכנית בשביל לנצח והיא מפלסת לה דרך לניצחון...

bibav

New member
לכל המתחרים שהעשו את האפליות-תיכנסו

אתם כאלה אנשים רעים אז מה אם זה משחק אז אם זה משחק צריך לרמות ולעשות הפליות? חושבים רק על עצמכם זה הי פשוט בושה בגלל אנשים שכמוכם יוצא לנו שם רע!אף פעם א אהבתי את האלה שמתחמנים כמו אבי וג'ולי האורית הזאת וכו וכו...תאמינו לי פשוט בושה עכשיו אני רוצה לראות את המצפון שלכם...כמובן שלא צריך להשתמש בזה שהוא (יהיה זיכרו ברוך) אבל עדיין עכשיו זה יהיה לכם על המצפון שהקשר האחרון שהיה לכם עם האיש הנפלא הזה היא הפליות! בושה בושה ועוד פעם בושה! ולנחום וכולם שם בהפקה-כולנו מצטערים בשבילכם וגם לנו כואב עליו הלוואי והוא הלך לעולם יותר טוב...יהיה זיכרו ברוך

חברים שלום

חשוב לי לומר משהו לגבי התכנית. המשימה אכן הייתה מבאסת ולא הוגנת.... דווקא יש משהו הוגן ו"מאזן" ברעיון שאפשר להחליש חזקים (אני ואיתי ז"ל היינו הזוג החזק ביותר) ולחזק חלשים(ז'ניה האפרוחה ועובד למשל) אז למה זה בכול זאת לא הוגן? מכיוון שבסבב הראשון לא היה קיים המאזן הזה! לישאל ואוהד לא חיכה אף זוג באיזו משימה מפתיעה ו"החליש" אותם. זה לא הוגן.אין כאן איזון אמיתי. ופה לדעתי ההפקה לא הייתה בסדר. לעניין השימוש כביכול במות איתי: בתור אחד שרואה וניפגש מקרוב עם האנשים ב"דבש הפקות" אני יכול לומר לכם שההפקה, עינת, עמי וכולם היו מאוד רגישים ואנושיים בכול הנוגע לאיתי ז"ל ולמשפחתו והתנהלו נכון. נכון, בדרך הם גם הרוויחו כסף מהרייטינג הגבוהה שהיה לתכנית שלנו אבל לא זאת הייתה הכוונה בשום אופן. לא ניצול ולא שימוש. הכוונה הייתה כנה. תאמינו לי

למעלה