הפקה

אמת וחובה

בתוכנית מצוינת שמטרתה ומהותה משחק של שמחה ואהבה בין אנשים שונים תוך מכשולים לא קלים של גישור מנטלי ומאמץ פיזי אין צורך בתוספת של מכשולים מיותרים ומכוערים כגון הכשלת "הזוג הנבחר"האמת היא שכוונתכם רצויה אך חובה שמעשיכם יהיו מקובלים אמת היא שתוכניתכם אהובה אך חובה עליכם להרבות אהבהאמת שהתוכנית היא "סוף הדרך"אך החובה היא "הדרך" המשיכו במעשיכם הטובים כתבתי על מנת להאיר כי חשובה לי הצלחתכם! זיכרו שלא צריך לפגוע באחד בכדי להביא להצלחה של האחר אין ספק שהכל בידי שמיים אך גם בידינו! בהצלחה רבה עד"סוף הדרך".......

ayw

New member
נכון מאוד !

צודק במאה אחוז ! פשוט ביזיון של ההפקה, ביזיון !

רותוש2

New member
נכון מאוד!!! ממש לא יפה

ואיך כאב לי שהם עשו להם תרגיל (שבכוונה יהיו אחרונים...זה היה ממש מגעיל!!!!!!!!!!!) תשנו את התקנון-ובאמת!

elad146

New member
ממש כבר לא כיף לראות את התוכנית...

הייתם פעם תוכנית ששמה את הסיסמא "צו פיוס" כנר לרגלה! היום הסיסמא היא "רייטינג". מה עוד תעשו בשביל להוציא עוד קצת ליכלוך ואינטריגות בין המשתתפים? האם הטרה מקדשת את האמצעים? האם חוקים שלא יכולים להיות קיימים בשום תחרות או מירוץ הם כשרים ולא בשביל עוד אחוז רייטינג? לא הגיוני שבאמצע מירוץ אחרי שזוג עבד קשה והגיע למקום שהגיע יעצרו את הכל ולא ייתנו להם שום יתרון! מה שיותר מפריע הוא שלזוגות מהסבב הקודם - שאין כל ספק ששיקוליהם אינם טהורים (והם גם אומרים את זה בפה מלא) - יש את האפשרות להכשיל את הזוג החזק לדעתם, זה לא הוגן!!!!! אגב, אובד וישאל לא התמודדו מול מתחרים מסבבים אחרים שיכלו להכשיל אותם, אם קבעתם חוק בתקנון המירוץ הוא צריך לעבוד על כל המתחרים, ואם הוא למסתדר בגלל שאין מתחרים מסבבים קודמים בסבב הראשון סימן שהחוק הזה לא הגיוני. אמנם, אי אפשר לתקן את העוול שנגרם לאיתי ז"ל, אבל לחי ולהודיה אפשר גם אפשר. אנא היו נאמנים לצופיכם שרוצים לראות ריאליטי ללא ליכלוך! השאירו את הליכלוך לאבי וג'ולי מ"רצים לדירה"! תינתן הזדמנות שניה לחי ולהודיה!!!!!!!!!

אני כול כך מסכימה איתך

הזוג שהתוודה היו ניר ונועם ולמרות שהם לא התקילו את המתחרים ורק "שמעו" איפה ההתנחלות של ההפקה, הם העדיפו להתוודות מתוך ידיעה ברורה שהם בחוץ! אז על יושר מעיפים בבושת פנים ועל השתכשכות בוצית כמו אתמול בפרק זה לגיטימי? אני ממש בעד לתת להם לפחות סיכוי להשתתף בסבב ההזדמנות הנוספת באמת, הרי מגיעה הזדמנות נוספת לכל אחד והם הרויחו אותה כי הם נשארו נקיים יותר מהעולים שראיתי אמש. ראיתי אתמול פעם ראשונה רק בגלל איתי ונמלאתי חלחלה על העולים לגמר: זה פרצופה של החברה הישראלית? זו החברה המפויסת? ראיתי בסוף את הסמל "צוו פיוס" וגיחכתי בעצב: "אך זהו הפיוס וזהו האיחוד היהודי...אני בסוף אתנצר!"

למעלה