הפקה

Fozzie

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gifחלקית...

אני לא חושבת שזה שהיה לו סרטן זה מקנה לו כרטיס של פריווילגיות. צריך להסתכל על המקרה ככולל. עצם העובדה שהם בחרו מי יעוף ומי לא עולה על העצבים פה. גם בסבב הקודם שבגלל שהם החליטו להשאיר את חי והודיה שני סבבים הם עפו. כן.. זה מצער לשמוע שאיתי מת, הוא הראה רוח ספורטיבית והוא היה מומעד רציני וחזק. כנראה שמה שמפריע לי בהודעה הנ"ל זה שהרושם שאני מקבלת ממנה הוא שבגלל שהוא היה חולה סרטן היו צריכים לתת לו להמשיך כרגיל. זאת תחרות וככה זה, למרות שבכלליות המשחק הוא דיי מלוכלך..

שרי2000

New member
מה קרה?? לא הבנתי!! הלווווווווווווו

מה קרה עם החולה סרטן? מה הם עשו? ראיתי אתמול את הסוף..

Shirazs

New member
היי אני מישהי שבאה מהצד

לא התמדתי בלראות את התכנית אבל יצא לי כמה פעמים ולא פיספסתי את הפרק האחרון דווקא בגלל המוות של איתי ז"ל. מישהו יכול להסביר לי על מה אתם דנים כאן ועל מה בעצם אתם מאשימים את הזוג ההוא? כי לא ממש הבנתי

shainick

New member
ללימור המתמודדת הכי לא הוגנת!

לפחות אחרי שבן אדם נפטר תגלי קצת רגישות. משחק או לא משחק- זה היה. לפחות את יכולה לבוא, לתקן ולהגיד- חבל שלא נתתי לו צ'אנס להנות יותר מהמשחק ומהחיים ברגעים האחרונים שלו. את לא בן אדם. איזה מן מורה חסרת רגישות? איזו אמא? את לא מראה לנו שאת אחרת באף מצב. הרושם הראשוני היה ונשאר תמיד!

shainick

New member
ללימור המתמודדת הכי לא..

לפחות אחרי שבן אדם נפטר תגלי קצת רגישות. משחק או לא משחק- זה היה. לפחות את יכולה לבוא, לתקן ולהגיד- חבל שלא נתתי לו צ'אנס להנות יותר מהמשחק ומהחיים ברגעים האחרונים שלו. את לא בן אדם. איזה מן מורה חסרת רגישות? איזו אמא? את לא מראה לנו שאת אחרת באף מצב. הרושם הראשוני היה ונשאר תמיד!

ה נ מ ר

New member
אף אחד לא באמת אשם!!

תראו...נכון שזה עצוב שאיתי נפטר..... אבל אף אחד לא באמת אשם! זה לא שאוהד ולימור רצחו אותו!!!! אולי באצם יש אשם אחד וזה הסרטן! אז לא צריך להאשים סתם אנשים שבסך הכל עשו דברים לפי החוקים..(בדרך מגעילה אבל גם זו דרך). ותחשבו על זה שגם עם הוא היה מגיע לגמר זה לא אומר שהוא היה מנצח! אולי הוא אפילו כבר לא היה בחיים..... נכון שזה לא יפה מה שעשו להם.. אבל אנשים,זה ת-ח-ר-ו-ת ותאמינו לי שגם עם הוא היה צריך לעשות את זה למשהוא הוא היה עושה.... גם לי כואב שהוא נפטר... אבל זה לא אומר שעכשיו צריך לרחם על מה שאוהד ולימור עשו לו... אם כבר,היו צריכים לרחם עליו אז.... וגם עכשיו אבל מסיבות אחרות...

davidori

New member
50 - 50

לדעתי ההפקה ממש מקסימה... אבל, מה שנכון, זה שזה דפוק שהזוגות האחרים בוחרים מי יהיה בגמר... אבל זה בחוקי המשחק, בסדר, נכון, קשור להפקה. בקשר לזוגות האחרים, אני מסכים 100 אחוז, זבלים. (למרות שאני ממש אוהד את ישאל ואוהד, זה היה בעיקר אוהד..)

TheBlackFairy

New member
../images/Emo179.gifהפקה../images/Emo179.gif../images/Emo60.gif

כל תגובותיכם, שאלותיכם, וכל מה שקשור להפקה - לשרשר לכאן
.

אני לא יודעת אם זה קשור אבל-

פעם ראשונה שממש ראיתי כמה לא הוגן לעשות משימת ראש בראש
עכשיו אפשר להבין למה חי והודיה נפלו
(כנראה שהייתי תמימה וחשבתי שהזוגות האחרים רצו לעזור גם לחלשים) אבל לא...היה להם אינטרס להעיף את חי והודיה ובפרק של היום-את ז'ניה ועובד
אבל זה בסדר וזה לגיטימי לגמריי...מה לעשות

lamacova

New member
איתי

הכרתית את איתי - אומנם לא מצוין אבל ישבתי איתו כמה וכמה פעמים, ואולי בגלל ההכרות הזאת נורא כאב לי מה שעשו לו בפרק הזה- כי סוף הדרך היא תוכנית מצוינת שפשוט דפקה את הפרק הזה ובלי כוונה איתי היה הקורבן - ובמקרה הוא גם מת, הפרק היה פשוט לא הוגן והסדרה הפסידה בעיני את אחד המתמודדים היותר טובים שבהחלט בפרק אחר לא היה הולך הביתה.

ravit125

New member
ביזיון של ההפקה

ברצוני להביע את שאט נפשי מהתכנית ששודרה אתמול, אני חושבת שמה שקרה שם עם הזוגות מהתוכניות האחרות זה פשוט ביזיון שלכם כהפקה. אתם כהפקה הייתם צריכים לעצור את הקנוניה ואת הרמאויות שהלכו שם כיוון שהבנים לא רצו מתחרים הוגנים מולם. אני באופן אישי כבר לא אצפה בסוף הדרך זו תוכנית שמראה איך אפשר לרמות ולצאת בשלום. חבל.....הפסדתם הרבה צופים.

loony noony

New member
ההפקה נתנה למתחרים את המשימה.

מי שהיה צריך לעצור את זה- זה המתמודדים.

keren rut

New member
הוותיקים עושים שטויות

אם מישהו שם לב מה עשו שני הזוגות בשלב הראש בראש רק בגלל השטיות והתארגניות שהם עשו שם הרס את כל המשחק איך לכתוב למערכת אני לא יודעת אבל אם מישהו יודע אני מאוד הורדה לו אם יעביר למערכת בשמי:קרן רות אזרואל כרמיאל. אנא התייחסו בכובד ראש אל הערה זו.

למעלה