הפקה

לכולם..

תקשיבו חבר'ה ההפקה היתה בסדר גמור זאת זכותם לעודד רייטינג (אני לא מתכוונת לביזנס שהם עשו על חשבון איתי שזה היה מגעיל) הכנסת 2 הזוגות האחרים היתה חלק מהרייטינג לתוכנית מי שלא היו בסדר אלא הזוגות שעלו לגמר ועליהם צריך לכעוס כאן הם שיחקו מלוכלך ולא צודק אם הם רוצים לנצח יש דרכים אחרות במקום להכשיל אחרים.לימור אוהד ואריאל=3 שטנים וכמו שאומרים מצא מין את מינו אני מקווה שבגמר הם ילמדו את זה על בשרם אחד מהשני ויבינו כמה הם טעו.

זו הייתה ממש רמאות!

לפי דעתי צריך לבטל להם את הזכייה בתוקף, זו הייתה רמאות לשמע ! אני לא מבין איך נתנו להם להמשיך .. היא בעצמה אמרה: "הוא עומד שם על תקן בובה,הוא לא עוזר להם" מה יותר גרוע מזה??!?!

Pikachuu

New member
אוי נו באמת

אם הוא לא היה מת אף אחד פה לא היה מדבר. אל תאשימו אותם , ההפקה החליטה על הבולשיט הזה , והם עשו את מה שהם היו צריכים לעשות וזה לפגוע באלה שיכולים לנצח אותם ... הם לא אשמים !!!!!!!!!!! ואני במקומם גם אם הייתי יודע שיש לו סרטן הייתי פוגע בו.. זאת תחרות והם הורידו את המתחרים החזקים.

high way

New member
שלום

אולי זה לא המקום אבל אני אודה לכם אם תסבירו לי מה קרה... מכוון שאני לא ראיתי את הפרק ואני מבינה שיש כאן המווווווון כעס... אז בבקשה...........

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

וואי!!! ההודעה הזאת מופיעה בתפוז!!!

בשער הראשי של תפוז מופיעה ההודעה הזאת והיא מקשרת לפורום שלנו!!! וואי איזה כבוד

yasm

New member
הכי בסדר

היו לירון ודנה! הם שיחקו פייר ויפה. מאוד אהבתי אותם !

אני נגדדדדדדדדד!!

אמממממממ אני דווקא חושבת ההפך ממכם...כי נכון בכול זאת איתי ניפטר אבל הם בכלל לא ידעו שזה אתמור לקרות...והם עשו את זה רק בגלל שיהיה להם קל יותר בהמשך הסידרה כי יחסית למתחרים האחרים איתי ונחום היו מאוד חזקים... בגלל זה הם פחדו שהם יהיו האויבים שלהם בהשך הסידרה!! לדעתי אין שום קשר לזה שהוא ניפטר!!!

oni18

New member
אני פשוט בשוקק

כולכם אומרים זה לא היה יפה מה שהם עשו.. אבל תחשבו על זה הם בתחרות והם רוצים שהמתחרים שלהם יהיו היותר חלשיםם ולא החזקים(איתי ז"ל ונחום) זה הגיוני!! וגם בתוכנית הקודמת של סוף הדרך היה את זה ואף אחד לא קם ואמר שזה היה מגעיל ובזיון!! בגלל שאיתי ז"ל נפטר כולם פתאום חושבים שהם היו רעים הם בסך הכל רצו לטובתם שהם יוכלו לעלות לגמר בקלות יותר.. אין מה לעשות זה תחרות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יש משהו בדברייך...

אני רק רוצה להגיד שאני שולחת את ניחומיי, ואחרי יום עבודה, הייתי כל כך עייפה והייתי חייבת להישאר לראות את הראיון שנמשך לעשר דקות בלבד. ואת העיניים של איתי שידע, שכשאר שאלה אותו העיתונאית מה החלום שלו, הוא ידע שאין צורך לענות, כי הוא כבר בסוף החיים. והדמעות, אין צורך לומר, ירדו מעצמן. חבל. כל כך חבל. איתי, אתה מתמודד סוף הדרך.

כל דעתי בנושא הזה של המזימה:

אז ככה תחשבו שבכל זאת זאתי תחרות ובתחרות אין חוקים, וכולם רוצים לנצח... זה נכון ששני הזוגות המנצחים לא ידעו שיש לו סרטן, וזה מעשה מגעיל אבל תחשבו שכנראה אתם הייתם עושים אותו הדבר (זה בסה"כ משחק, זה טלויזיה, זאתי תחרות..) וחוץ מזה אחד מהזוגות המנצחים אז איזה אחד שם ראה שז'ניה בוכה בגלל שהם הפסידו בפעם הראשונה אז הוא התחשב בה ואמר שהוא רוצה שהם יעלו.. תחשבו על זה לא הכל רוע אצל אנשים.. סה"כ גם ההפקה פישלה קצת למה הם הכניסו אותו מלכתחילה.. בכל אופן זה היה פרק מאוד מרגש .. איתי ירוזלם יהי זכרו ברוך.

LuLiLoPiLaTo1

New member
צודקת.. השנה חלק מהמתמודדים

ממש לא אתיים.. ועוד התוכנית חושבת שזה מושך רייטינג? לי אישית זה עושה חשק פחות לצפות בתוכנית או לפחות במתמודדים מסויימים..

bdbd

New member
לימור ואריאל ישאל ואוהד תגיבו!!!!

אנחנו יודעים שאתם רואים את כל התגובות הנסערות האלה אז אולי תראו שאתם גברים ותעמדו מאחורי המעשים שלכם?לפחות אולי תסבירו?תראו שאתם קצת יותר בני אדם מהתדמית שיצרתם לעצמכם?אריאל וישאל אולי כדי לעשות חשבון נפש לגבי חילול ה"(לא מצפה לתגובה לגבי זה מקווה שתעשו את זה בינכם לבין עצמכם)

sapirtact

New member
מה קרה?????

מישהו יכול להסביר לי מה קרה שכולם כועסים על אוהב וישאל ואריאל ולימור......... זה היה הפרק של כל המנצחים?!!??! ומה קרה עם איתי ז"ל בפרק שבגלל זה כועסים על שאר המתמודדים... תודההההההההההה

אני אסביר

היתה משימת ראש בראש שהיתה משיכה בחבל. שני הזוגות שניצחו בסבבים הקודמים היו צרכים לעזור כל זוג שניצח לזוג אחר בסבב. אז שני הזוגות עזרו רק לאלה שחלשים כדי שהיה קל לנצח אותם בגמר. אז בגלל זה נחום ואיתי ז"ל הפסידו. הבנת?

Amazing18

New member
שטויות במיץ!

איתי לא רצה שידעו שהוא חולה, כי אם היו יודעים היו מרחמים עליו ואולי הוא אפילו היה זוכה בכסף. אנשים חולים לא אוהבים שמרחמים עליהם, והוא קיבל את ההפסד. היית מעדיף שיתנו לך לנצח רק כי ידעת שריחמו עליך? דיי מספיק. זה משחק, וכואב לי מאד עליו. בכיתי כל כך המון אתמול. אבל כנראה שאלו החיים, מסריחים.

koya1

New member
אנשים תראו...

עם כל הכבוד לאיתי ולזה שהוא היה חולה סרטן(יחהי זכרו ברוך)... אוהד ולימור חשבו על העתיד שלהם... זה פאקינג משחק! הם עשו כל מה שהם יכולים למען העתיד שלהם במשחק הזה! הם ראו שאיתי ונחום יהיו מתמודדים חזקים בסיבוב איתם אז הם דאגו לעשות להם את הדרך יותר קלה... הם לא באו למשחק הזה לרחם על אף אחד... הם באו לנצח! וכל עוד זה לא לפגוע באף אחד הם יעשו את זה בכל דרך אפשרית! אז מה... אז זה שאיתי היה חולה סרטן אתם חושבים שהיה צריך לרחם עליו?! תאמינו לי שהוא לא היה רוצה שירחמו עליו והיה רוצה שיתייחסו אליו כמו בנאדם ולא כמו מסכן שצריך לרחם עליו... אם זה היה המקרה הוא היה מספר לכולם שהוא חולה סרטן ברגע שהוא היה רואה אותם... צאו כבר מהסרט! זאת תחרות!!!

palola

New member
אויש ממש לא... גם לפני הפרק הזה

ידעתי שלימור (בעיקר- תחמנית של ממש) ואריאל מורידים לי את החשק לרות, יש כאלה שיאמרו שזה הכל בגלל התחרות אבל זה לא לגמרי נכון זה אופי שלא בן אדם שיעשה הכל בלי לשים לב על מי הדורך- בשביל המטרה , וכשמדובר בכסף אז בכלל, כי הרי בשם הכסף הכל מותר נכון?!

למעלה