תלונה על קידום רשומה אנטישמית

רשומה אנטישמית????איפה בדיוק?

קראתי בעיקבות השרשור הזה ואגיב לה שם ברשומה עצמה. אני לא מסכימה שזו רשומה אנטישמית.ממש לא.

Oblivia

New member
אני לא מסכימה

במקרה קראתי את הרשומה המדוברת כי הר קסמים המליצה עליה כאן בפורום, ולא הכרתי את הבלוג של סוקי קודם, אבל ממש לא הרגשתי שיש בו משהו אנטישמי. הרשומה הייתה מעניינת, כתובה לעניין, אינפורמטיבית ונמנעה מרגשנות יתר. המסר הכללי היה אנטי שנאה ולא אנטי יהודים, ואני חושבת שכדאי לך לקרוא את הרשומה שוב, לא דרך עיניים של יהודי אלא (פאוזה דרמטית) דרך עיניים של אדם אוהב בריות. אובליביה.

שמים1

New member
באמת ?

אז אולי תסבירי לי איך משתלבת לך הקריאה שהיהודים הללו שחשים כך כלפי פולנים הם המיץ של הזבל? אם המסר הוא אנטי שנאה למה להסית נגד יהודים ? רחוק המסר הזה מאהבת הבריות מטרתו היא להתיפייף על חשבון נאמנות לעם היהודי .

Oblivia

New member
כל הכעס והזעם הזה מיותרים

אני יודעת שמאוד נוח להצטדק ביום השואה, וזה באמת נחמד לפרוק אגרסיות, אבל הזעקות שלך חסרות בסיס. מקראת הרשומה לא קיבלתי את הרושם שסוקי מבקשת להסית נגד בני עמה - היא בסך הכל העבירה ביקורת אישית ובונה על קומץ ישראלים שחושב שלשמוח לאיד זו חובה יהודית. לגבי המיץ של הזבל - את אומרת קריאה/הסתה ואני אומרת ציון עובדה. ישראלי שלועג על ארוע טרגי כמו התרסקות המטוס הפולני הוא לא אחי ולא חבר שלי ולא יהודי טוב ולא בן אדם. אז כן, גב' שמים, אדם כזה הוא המיץ של הזבל, ואם לא לגנות אותם אז עדיף לשתוק. אובליביה

שמים1

New member
את מחייכת אותי מאוד

חבורה שכזו אתן להצטדק ביום השואה? כך את רואה כל מה שנכתב כאן ? אני לא מצטדקת , אני הרווחתי בזכות את הזכות לא לשתוק ! אני מציעה לך לקרוא את הפוסט מתחילתו עד סופו וגם למיץ של הזבל לא מגיע שיקראו לו המיץ של הזבל זו התייפייפות לשמה זו הסתה לשמה , זו רשומה פרובוקטיבית מיסודה ויקירתי אף אחד לא יגיד לי לשתוק במדינה שלי ! אני לא עודדתי מסיתים ואני לא גיניתי פולנים או גרמנים בשום מצב אבל סוקי היקרה זו שאת מגינה עליה בלהט שכזה היא זו שצרובה שנאה או שהיא מרגישה צורך להתייפייף דוקא כל יום שואה . גועל נפש !

Oblivia

New member
חבורה שכזו?

ואני חשבתי שההתכתבות הזו היא ביננו... אני באמת חושבת שכל זה נובע מאי הבנה אחת גדולה, כי אם לא הצלחת להבין את ההודעה הקודמת שלי אז לא פלא שאת עצבנית על הרשומה של סוקי. נגד מי בדיוק את יוצאת כאן - תפוז? סוקי? אלו שמגנים עליה? נראה כי את יוצאת נגד כל מי שאינו מסכים לדעתך, ולא זו בלבד, את עוד כותבת וגם למיץ של הזבל לא מגיע שיקראו לו המיץ של הזבל. את שומעת את עצמך? מילא זה שאת לא מגנה את אותם טיפשים שצהלו על מותם הטראגי של בני אדם - את עוד מזדעקת נגד אלו שכן ביקרו התנהגות זו. זה שיש לך זכות לדבר לא אומר שאת חייבת להשתמש בה כשאין לך מה לומר. ברשומה של סוקי לא הייתה כל שנאה - רק ביקורת בונה ועניינית. ומה הקטע של הגועל נפש? את מקיאה מילים עכשיו? דרך ארץ מתחילה בדיבור ובמחשבה - את אומרת את דעתך, אני אומרת את דעתי וזהו. אין צורך לטנף את הפורום, והרי את יודעת שמי שצועק הכי חזק הוא לא בהכרח צודק (ולרוב ההפך הוא הנכון). אובליביה

שמים1

New member
כדאי שנעמיד דברים על דיוקם

אני מזמינה אותך לקרוא את התגובות שלי במהלך היום לכל נושא השומה של סוקי גם בבלוג שלה וגם בפורום אני לא בעד אנשים גזענים - אני לא בעד אנשים שאוהבים לשנוא לא חשוב את מי - ואני לא בעד לקרוא ליהודים המיץ של הזבל זו תרבות דיבור שאיננה מקובלת עלי . העיתוי הזה של כל ההתנהלות הזו גורם לי לגועל ואני בהחלט מקיאה את כל ההתרחשות הזו בבקשה אל תחנכי אותי תתמקדי במעשייך ובדברייך , אני התנהלתי כל היום בכבוד כלפי כולם סוקי וחברותיה הם אלו שצעקו גוואלט .

הכוונה היתה שזה לא מתאים לקדם רשומה כזאת

ביום השואה. באופן מסורתי suki da yo מוציאה רשומה כזאת לקראת יום השואה וכל פעם מקדמים את זה. ברשומה אנטישמית הכוונה היתה רשומה נגד יהודים (גם אם זאת קבוצה ששונאת את ה"גויים"), במקרה הזה נגד כאלה ששמחו על האסון בפולין. אני מודה שהניסוח לא מוצלח אבל אי אפשר לערוך הודעות בפורומים של תפוז.

Ronit FL

New member
תראה מה עשית.

סוקי לא חביבה עליך. לקחת את הרשומה שלה, בפירוש הוצאת אותה מהקשרה והאשמת אותה בגזענות. כיוונת למכנה המשותף הכי נמוך שיש עם המילה גזענות. מישהו הוסיף את צמד המילים 'המיץ של הזבל' והעליהום על סוקי החל והכל מדוע? כי אינך מחבב את סוקי וחיפשת את הרגע המתאים לעורר עליה את האספסוף והאספסוף אכן התעורר. כל המילים היפות וההתנצלות שלך שאי אפשר לערוך מחדש הודעות, שוות לכלום מכיון שמה שעשית כאן, המלחמה הקטנה הזו על סוקי, מזכירה לי מה את מה שעשו ליהודים לפני 80 שנה בגרמניה.... רק בקטן. תראה מה ההודעה שלך עשתה ותתבייש.

שמים1

New member
תתבישי לך את !

למי בדיוק את קוראת אספסוף לכל מי שהרשומה הזו לא מצאה חן בעיניו? מלחמה בסוקי ? כל שנה דוקא ביום השואה הגברת מתעלה על עצמה משנה לשנה להעלות את לחץ הדם לכל ניצולי השואה לדורותיהם ואת מאשימה כאן אנשים שלא אוהבים את הפרובוקציה הזו . שונאייך ומחריבייך מתוכך יצאו אתן עושות עבודה נהדרת לכל עוכרי ישראל בושה !

שמים1

New member
כל עוד רשומות כאלה יפורסמו ויקבלו חשיפה שכזו

אני בהחלט אביע את דעתי אני לא דרדרתי את הוויכוח הזה למקום שהגיע אליו ,ברפש הזה מתבוססות המצטרפות האחרונות את מבינה רוקדת קל מאוד לרשום רשומה פרובוקטיבית ולהתייפייף אבל ברגע שלא מוחאים לרשומה הזו כפיים הפכנו להיות אספסוף השימוש במילה הזו מזעזע אותי , כנראה לא למדתי באותם בתי ספר

את יודעת שאני מסכימה עם

דעתך,ולאחר שקראתי שאנחנו אספסוף בכלל נעשה לי הזוי ,לכן אשאיר לאחרים את המלאכה. רק בריאות,זה כל שאאחל.

אל תקבעי לי מי חביב עליי ומי לא

כל אחד שרוצה יכול לקרוא את הרשומה המדוברת. לא הזכרתי את המילה גזענות ולא האשמתי אף אחד בזה. גם לא התנצלתי בפני אף אחד כמו שאת טוענת. ואין לי שום כוונה להתנצל.

Ronit FL

New member
גרוע מזה, קראת לרשומה שלה

אנטישמית! וסוקי ברשימה השחורה שלך. זו שאיש כמעט אינו מגיב לגביה. חיכית לשעת כושר ונכנסת בסוקי ותראה איזה שרשור קם. לפחות אל תיתמם!

אסור להעביר ביקורת על קידומים בבלוגיה?

ומה ה"שרשור שקם" קשור אליי? יש פה כמה וכמה אנשים שמסכימים שלא היה צריך לקדם רשומה כזאת ביום השואה. הם כתבו בשרשור. אני לא מצטער על "השרשור שקם" ואין לי אחריות עליו. אמרתי את מה שרציתי ומה שמתפתח מזה כבר לא בשליטתי. ולא ידעתי ש-suki da yo היא חסידת אומות העולם, שאסור להתייחס לרשומות שלה. אני לא אתבייש ולא אשב בפינה.

Ronit FL

New member
צודק. רק הבערת את הגפרור,

אתה באמת לא אשם בשריפה שנגרמה בעקבותיו... אתה יודע להעביר ביקורת, דע לקבל ביקורת. ובזה תמו שידוריי לשרשור זה.

שמים1

New member
ממה שאני רואה כאן מהבוקר

זה שתושב חוץ הביע את דעתו הלגיטימית וזכה במלחמת עולם שלישית לא הוא נלחם נגד סוקי זה נראה מכאן ממש אחרת הוא העביר ביקורת לגיטימית שגברת סוקי תדע לקבל ביקורת לא כולם חייבים למחוא כפיים . יש מבין ? שמחה שתמו שידורייך !

../images/Emo45.gif

אם כבר אז אנשים ניצלו את ההזדמנות כדי להיכנס בי. רואים את זה בתגובות הראשונות ובהמשך.

למעלה