בתור מי שהיה בברזילאי
וראה את המצב העגום שהיה שם (חבל שלא נשארתי לדברים המעניינים והייתי חייב לעוף) יש לי כמה דברים להגיד. כל מי שכן הופיע וחושב שהיה אחלה והיה כיף אז כנרה לא היינו באותה הופעה. אם אני אמן ואני בא למקום הציפיה שלי זה לבוא למקום ולראות אותו מפוצץ באנשים וחבל שאנשים פה מסתפקים במועט ומבחינתם מה שהיה זה טוב וכיף וצחוקים. זאת כבר טעות ראשונה עוד לפני שהערב התחיל. אני לא אומר אל תעלו ואל תיתנו את המקסימום, אני אומר אל תגידו אחר כך שאתם מרוצים והיה כיף והיה טוב כי עם גישה כזאת די קשה להצליח. מה גם שמועדונים ישרפו אתכם ולא ירצו בכלל לשמוע את השם שלכם אם אתם מביאים 100 איש והופכים את המקום למפגש כיתתי. כל החברה, כל הראפרים, כל המפיקים כל החברים של הראפרים/מפיקים צריכים לקחת הרבה יותר יוזמה. זה לא אינטרנט שיט, זה לא להריץ פריסטיילז עם כמה חברה ברחוב וזה לא לכתוב סקיצות על אינסטרומנטלים שהורדתם מהאינטרנט ולהקליט במייק של 2 שקל. אתם מופיעים מול קהל במועדון. אתם דורשים מקום רציני, ציוד רציני, קהל רציני ואווירה רצינית תהיו הרבה יותר רציניים גם. המעגל זה מעולה, באמת, לצערי הפעם היחידה כשהייתי שם זה כמה ימים אחרי אובדן אנדריי אבל בכל מקרה ממה שראיתי ומהוויבז שהרגשתי היה אפשר לראות קבוצה מאוד מגובשת שמקדישה את עצמה למטרה הזאת. עכשיו... כשאתם יוצאים מחוץ למעגל והולכים להופיע במקום לא בא לכם לראות פרצופים קצת אחרים? הרי מה ההבדל של לעשות פריסטיילז/שירים לאותם האנשים במועדון או ברחוב זה הכל אותו דבר המסר נשאר שם ולא עובר הלאה, שום דבר לא זז. אז כשיש לכם כבר הזדמנות לעלות על במה במועדון די נחשב מועדון שעל אותה במה בדיוק הופיע קאט קמיסט רק לפני חודש+ לא תרצו שיהיה שם מלא? לא תרצו לראות אנשים חדשים שיבאו לראות ולבדוק אתכם? הייתם צריכים להשתגע על יחצנות, לנסות לארגן איזה כתבה במדיה, לחלק פלאיירים בכל חור, להזמין אנשי סצנה, די ג'ייז, אמנים שהיו מביאים איתם עוד אנשים. אני לא רוצה ליפול עליכם (עזבו את המעגל, אני מתייחס לכל מי שהופיע) או משהו, הפוך, וואלה כאב לי הלב לראות את המקום כמו שהוא נראה וכאב לי הלב לראות את אלה שכן השקיעו (דוגמה אורטגה, ואני יודע שיש עוד הרבה אחרים, פשוט דברתי איתו ספציפית במהלך הערב ושמעתי ממנו מה הוא עבר כדי להרים את הערב הזה). שורה תחתונה כשאתם באים להופיע במקום תהיו סגורים על הציוד שיש שם תגיע 3-4-5 שעות לפני ותרימו את הסאונד ותבדוקו הכל כי ככה זה נעשה באופן מקצועי, תשקיעו את כל מה שיש לכם ביחצנות תדאגו שלכל חבר של חבר של חבר יש חבילת פלאיירים ושהם מחלקים אותם איפה שצריך, תדאגו להתייעץ עם האנשים הנכונים שיש להם ניסיון וותק בשיט הזה, תבאו ותרצחו את ההופעה, תנו בראש בלי צחוקים ובלי שכונה עם החרבה בין לבין כל שיר. כמו שסופרים אמר הערב הזה נראה אבוד עוד לפני שהוא התחיל וחבל שזה קרה באמת. מצד שאני אני רואה את הרצינות והנחישות שיש פה בקרב האנשים לא להתייאש ולהמשיך, הופקו פה הרבה מאוד לקחים וככה לומדים לצערי בדרך הקשה, אני בטוח שפעם הבאה העסק יראה וישמע הרבה יותר טוב אם תשפרו חלק מהדגשים שהבאתי, אני בכל מקרה אמשיך להגיע כי ככה אני, תמיד תמצאו אותי בכל אירוע הזוי כמה שיהיה, אבל שוב זה רק אני אותו פרצוף כל פעם מחדש, אתם לא צריכים אותי אתם צריכים את האנשים האלה שיבאו בקטע של לראות הופעה ולקבל שאו, אנשים שמהם אפשר לבנות קהל שיביא עוד קהל בפעמים הבאות, אותם אתם באמת צריכים. אם שולאים אותי סופרים ודוויק היא הכתובת שלכם למסלול המהיר לשיפורים ושיפוצים הם יגידו לכם איך ליישם את כל מה שרשמתי למעלה. holla at them personally. נתראה בסיבוב הבא. holla