I Know What You Did Last McWeekend

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפליפה../images/Emo99.gifרוקו../images/Emo99.gif#@$#@!%

יואיואיו המורדימוש333>

Simple Girl 175

New member
../images/Emo181.gifהתמונה של הארי ממש מצחיקה XDD

בבקשה אל תאמצי את המדוזה.. היא שלי, וזה יבלבל

Lex 1

New member
../images/Emo217.gif חחח אוקיי אני לא יאמץ אותה ../images/Emo8.gif

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif Night In The McWeekend

לילה במוזיאון
הלהקה המגניבה של השבוע:
the used flyleaf Guns N' roses
תוכנית הולווזיה/ סרט השבוע:
הפסנתרן טוטלי ספייס
דני שובבני זואי 101 לא מדהימה ארתור ועוד...
משהו שהכעיס אותכם השבוע: ריב עם חברות
משהו ששימח:
אממ.... הרבה.
משהו שהעציב
יום השואה.
ציטוטיה:
אממ.... סתם משהו אני דיברתי עם חברה שלי במסן ושלחתי לה כל מיני דברים מצחיקים שלא הפסקתי לצחוק מהם שני: חחחחח גדול. אני: XDDD יואו אני לא מצחיקה לפסוק מזה [מ]
מתנגן בראש/בפלייליסט
אממ... יור לאב איס ג'אסט אה ליי |
התמונה הכי חמה:

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה Night At the Museum

ולא In ><" סורי, הפרפקציוניזם משתלט עליי ^^

sweet shir

New member
I know WHO you did... חהחה זה לא

יפסיק להצחיק אותי. XD ורוניקה מארס!
הולך להיות מקוויקנד יבש בטירוף. לימודים ><" מצעד הלהיטים של מקפליי: מממ לא היה משהו ספציפי. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Thunderbirds Are Go - Busted Who's David - Busted ועוד מלא של באסטד... על קו המים - עברי לידר. ג'קט - עברי לידר. הלהקה המגניבה של השבוע: באסטד, מקפליי, סימפל פלאן. אלבום שחרשתן עליו: -- קליפ שעשה לכן את זה: busted & mcfly - danny straightening james' hair: http://www.youtube.com/watch?v=6pCI1lDab4Y אני חולה על הסרטון הזה חח D: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית: בטי, האוס, חברים והישרדות. סרט: הפסנתרן, ללכת על המים. משהו שהכעיס אתכם השבוע: לימודים >< ושגיליתי שהחופשת מתכונת היסטוריה שלי נופלת על שבועות >: משהו ששימח: שגיליתי שהבגרות בהיסטוריה הבאה תהיה בי"ב ולא י"א!!! D: משהו שהעציב: יום השואה.
ציטוטיה: חחח וואי מה זה אין. XD יש לי רק מפיק שקראתי וזה לא יעניין אתכם אבל לונוראDD: (R) U.V says: אנלא זוכרת איפה שמרתי את הרקע של מקסי! |חותך2| (R) U.V says: הא נזכרתי XD (R) U.V says: בתיקייה של מקסי. וואי אני אחת המפגרות XD *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש אבל
תום: "איך זה שתמיד כל הבנות בצבא נראות אותו דבר?" אמבר: "זה מדים!" המורה שלי לאנגלית: "ווייק אפ אנד סמל ד'ה חומוס!" ~שיחה עם מישהו באימבו~ "היי דו יו האב אה בויפרנד?" "נו" "דו יו וואנט טו סאק מיי דיק?" "אממ איי דונט ת'ינק סו. ביייי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואחרי זה אורטל: "היית צריכה לומר לו 'יה שור איף יו סאק מיין'" XDDDDDDDD מתוך פיק שלא משנה כמה פעמים אני אקרא אותו אני אקרע מצחוק

I received an urgent message from Tom, explaining that Danny had been swallowed by a shark off the coast of Australia. ~~~ “The shark was yawning; it had its mouth open. Danny thought it was an inflatable and jumped into it.” ~~~ “So what happened to the shark?” “It died,” Tom said. I froze. “Did the authorities have to kill it?” I asked. “Not quite – It choked to death on Danny’s feet!!!” I was laughing so much this time that I fell off the bed.​
חחחחחחחחחחחחחח די זה כ"כ קרע אותיXDDDD
~~~ But anyway, I reached the church, parked my bike right in the road in front of the church and ran in. “Huh?!” I said loudly. “Ohhhh shit! Wrong church!” The funeral progression at the top of the church looked at me as if I was insane. “Sorry!” ~~~ “Look, I thought about what you said and I wanted you to know, I’m saying ‘likewise’.” Did I just rip-off Bridget Jones’ Diary? ~~~ I would dearly love to say that me and Harry ended up living happily ever-after… Because we did! ~~~ People do get happy endings. Sometimes, if you really pay attention, life doesn’t suck.​
מישהו צריך לשלוח את המשפט הזה לכותבים של הג"ש.
>< אוי, ומשהו שרק יובי תבין XDD “GET OUT OF MY CAR!!!! I HATE YOU!!!!” XDDDDDDD מתנגן בראש / בפלייליסט: היינו עושים אהבה - כנסיית השכל. ~בראש~ Down - Blink 182 ~פלייליסט חח~ המלצת השבוע: מממממ האתר IMVU. הייתי מכורה אליו בכיתה ח' ובגלל נסטיה וליאן עכשיו התמכרתי שובפעם ><" זה מן סימס כזה ~רק שפה יש לך בובה, ואתה קונה לה בגדים (ממש יפים) וזה..~ שאתה מדבר עם אנשים בכל רחבי העולם. אבל זה ממש איכות טובה ומגניב. ^^ http://imvu.com/catalog/web_invitation.php?userId=1274738 זה קישור להירשמות. אם אתם נרשמים דרך הקישור הזה אני מקבלת שם כסף. XD התמונה הכי חמה: חתיך

Yu vi

New member
אומגד.../images/Emo85.gif

ישמצב שזה מרקוויאם לחלום? O: ~ג'ראד לטו
~ יואו, אחת האנימציות החזקות.

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif XDDDDDDDDDDDD

שיר את והמוח הקודח שלך עוד תהרגו אותי יום אחד
והציטוטים כמובן DDD:

למעלה