אני בעד ואני נגד

יוֹאב

New member
../images/Emo31.gif

אף אחד מעולם לא הציע להם 97% מהשטחים, ואת מזרח ירושלים. זהו שקר גס שהציבור הישראלי ברובו נהנה להאמין לו.

SGVB

New member
כנס

אני מבין מדבריך שגם לא יהיה לך בעיה אם יקומו וירצחו את כל הערבים בתוך הקו הירוק? אין לך בושה??? קול דמי אחיך עולה אליך מן האדם ואתה אומר שזו אשמת הנרצחים? לדבר הזה קוראים תסמונת האישה המוכה- שמאשימה את עצמה במקום את בעלה.... המלצה- פנה לרופא הנפש הקרוב לביתך ליעוץ על טיפול במחלות נפש...

אני מתנגד באופן עקרוני לגזענות

אז המנע בבקשה ממשפטים כמו: "קול דמי אחיך עולה אליך מן האדם". יהודים הם לא יותר אחי מאשר פלסטינאים. אני לא גזען. אני מאשים את מדינת ישראל שגוזלת אדמות, רוצחת חפים מפשע, מגיבה באלימות להפגנות לא אלימות, מדכאת, מפלה וסתם מתנהגת בצורה פאשיסטית. למה שזה יהיה מוסרי לרצוח את כל הערבים בתוך הקו הירוק? לא מספיק גזלת להם את הארץ גם תהרוג אותם???

לא, אני מקווה שתבין מה זה ערבים

מה זה פיגועים ומה זה לאבד אדם יקר, או איבר מהגוף שלך... לך תרחם על ערבי חתיכת יפה נפש שכמוך... ערבים שונאים אותנו.. מגיל6 הם לומדים בבתי ספר שלהם איך לפרק נשק, תגיד לי זה בני אדם זה?! איפה הבושה

למה יש יותר סרטים כתומים מכחולים.

פשוט מאוד. שמאלני עובר ליד סרט כתום - קצת צובט לו בלב. ימני עובר ליד סרט כחול - מנפץ את השמשה של האוטו או תולש את האנטנה. הרבה אנשים פשוט מפחדים לשים את הסרט הכחול כדי שלא יפגעו להם באוטו. הם פשוט מפחדים האלימות של הימנים. לכן יש יותר סרטים כתומים. לא בגלל שאתם יותר אנשים. בגלל שאתם יותר אלימים.

לא רק

צריך גם להתחשב בעובדה שאת הסרטים הכחולים התחילו לחלק רק לפני שלושה שבועות ואת הכתומים לפני חודשיים וחצי.

AGENT SHESH

New member
אוי נו באמת,

אתה לא מצפה ליחס רציני על טענה דבילית שכזאת, נכון? הטענה שאני ימין מנפצים שמשות של מכוניות עם סרט כחול הינה מופרכת למדי, שלא נאמר שקרית לחלוטין. על מה אתה מבסס את זה..?!

על מה אני מבסס את זה?????

על מספר כתבות בעיתון, ועל מספר מכרים שלי. ל2 מכרים שלי תלשו את האנטנה עם הסרט. ואני מכיר מספר אנשים, בינהם גם אני שפשוט מפחדים לשים את הסרט כי אנחנו מפחדים על המכונית שלנו. תקראי קצת עיתונים אז גם את תשמעי על המקרים האלה

AGENT SHESH

New member
סלח לי,

האם אתה רומז שאני לא קורא עיתונים?
אני קורא עיתונים, מתעדכן בחדשות מדי יום ביומו, ועד כה לא ראיתי כתבה אחת על הדבר הזה. ואני בן, לא בת, תודה. ונגיד, בהנחה שקרה כזה דבר על ידי קיצוניים - להכליל ולהגיד ש"הימניים" עושים את זה - זה דבר מכוער ולא שייך למציאות. קיצוניים שעשו את זה (ואת השמן והנינג'ות ומטעני הדמה) אינם יכולים להיחשב בין אנשי הימין הנורמליים והשפויים. אני מבקש להפריד ביניהם, כי יש הבדל גדול.

הופיעה כתבה בידעות אחרונות

לפני כשבועיים בערך, על מספר אנשים שפגעו להם במכונית והמכנה המשותף שלהם היה שלכולם היה סרט כחול. אני אישיתי שמעתי מעוד כל מיני אנשים דברים כאלה ולכן אני אישיתי הורדתי את הסרט הכחול מהאוטו שלי כי פחדתי עליו. בנוגע להבדל בין הימנים הקיצוניים ללא-קיצוניים. האם הימנים שחוסמים כבישים ונוהגים באלימות כלפי שוטרים וחיילים הם קיצוניים? כי רובכם כאלה. ומכיוון שאתם נוהגים כל הזמן באלימות (גם חסימת כבישים היא אלימות) לא קשה לי להאמין שתפגעו גם במכוניות. בקיצור אני לא רואה כל כך הבדל בינכם. רובכם קיצוניים, ורובכם גורמים בפעולות שלכם פשוט מאוד לשנאה שלכם בקרב הציבור.

AGENT SHESH

New member
שוב, אתה לא מפריד.

חסימות כבישים זה ממש לא הרוב, ולא קרוב לכך. שוב, הקיצוניים הם חוסמי הכבישים אקטיבית, והם עושים את הדברים האלה, להכליל את כל אנשי הימין בתוך זה יהיה דבר מאוד לא חכם.

שאלה לי אליך

האם אתה תושב גוש קטיף? האם ביום הפינוי היית מתפנה בשקט או היית נוקט באלימות כלפי שוטרים וחיילים?

AGENT SHESH

New member
תשובות

לא, אינני תושב גוש קטיף, אך אני מזדהה לחלוטין עם דעות האנשים שם. לא הייתי מתפנה בשקט, אך גם לא נוקט באלימות, הייתי מתנגד באופן שיוחלט בסופו של דבר להתנגד, צורה פסיבית של התנגדות שתוחלט בקרוב בקרב המתנגדים.

ובתור חייל.....

לא יודע בן כמה אתה (אם כבר היית בצבא או אתה עכשיו שם.....) בכל מקרה אם היית מקבל פקודה לפנות יישובים, היית מסרב פקודה?

ואתה לא חושב שדבר כזה מסוכן?

ברגע שיהיה מרד בצבא, הדמוקרטיה כולה בסכנה. אני לא חושב שלחייל יש אפשרות לסרב פקודה! יש את העניין של פקודה לא חוקית, ופקודה לא חוקית בעלעיל. לגבי פקודה לא חוקית בעלעיל - אין שום ספק שזה לא המצב. לגבי פקודה בילתי חוקית - חייבים לבצע אותה וניתן לקבול אח"כ את נותן הפקודה. אבל חייבים לבצע אותה. מעבר לכך - הפקודה הנ"ל היא לא "פקודה לא חוקית" בכלל! היא נדונה בבג"ץ והוחלט ברוב של 10 שופטים כנגד שופט אחד שהפקודה חוקית לכל דבר. ביום שבו חיילים יתחילו לציית רק לפקודות שמוצאות חן בעינהם הדמוקרטיה במדינה תתחיל להתמוטט.

AGENT SHESH

New member
לא.

המדינה שלנו איננה דמוקרטית כבר, היא דיקטטורית, ואתמול ראינו דוגמא אמיתית לזה - עם הגבלת חופש התנועה, אחד מעקרונות הבסיס של הדמוקרטיה. חוץ מזה - אני אסרב במצב כזה כי אלו העקרונות שלי, על אפה וחמתה של המערכת. לא ברור לי למה כשפעילי שמאל גורמים להרג של חייל במאבקים על הגדר זה לגיטימי, וכשפעילי ימין מסרבים לבצע פעולות שמנוגדות לערכים שלהם זה לא לגיטימי.

אתה צודק בקשר למה שהיה אתמול

בקשר למה שהיה אתמול עם האוטובוסים אני מסכים איתך. זה כבר היה הפרה בוטה של חופש התנועה. היה צריך לאפשר לאוטובוסים לעבור, לנסוע אחריהם ורק ברגע שהמתנחלים יורדים ומתחילים לחסום את הכבישים לעצור אותם אחד אחד. אבל זה בהחלט היה לא בסדר למנוע את מעבר האוטובוסים. בנוגע לחלק השני - מבחינתי 2 הדברים שאמרת לא לגיטימיים, אך העניין של סרוב פקודה צורב יותר שכן הימנים והמתנחלים גורמים למרד בצבא ע"י כך שהם קוראים לחיילם לסרב פקודה. וזה לא בסדר!! חוץ מזה בנוגע לעקרונות שלך - עם כל הכבוד לעקרונות שלך הם כפופים לחוקי מדנת ישראל. אם על פי העקרונות שלי, אני לא אוהב לשלם מס הכנסה? אז זהו? אני לא אשלם יותר? אם על פי העקרונות שלי על פשעים מסוימים במדינה מגיע רצח - אז מותר לי ללכת ולרצוח פושעים? לא - כי יש חוק במדינה הזאת ויכולים להיות לי עקרונות אך הם כפופים לחוקי המדינה שבאים קודם.

AGENT SHESH

New member
כן, העקרונות קודמים.

העקרונות חשובים לי? אז אני אעמוד בהם ואשלם את המחיר. עקרונית אתה לא רוצה לשלם מס הכנסה? אל תשלם, אבל אחר כך - תשלם את המחיר למעשיך. רצח זה עניין אחר, ועם כל הכבוד יש הבדל.

silverhawk

New member
הצבא הוא עמוד השידרה של המדינה

הזאת (לטובה או לרעה - זהו המצב שנכפה עלינו). הצבא הוא אחרון הפרות הקדושות שנותרו במדינה, ופגיעה בו היא פגיעה בלב ליבה של המדינה. תופעת הסרבנות היא סכנה לקיומה של המדינה. אתה צריך להבין דבר אחד - המדינה היא אכן דמוקרטיה, אך הצבא לא! הצבא זהו אירגון היררכי הכפוף להחלטות הרמטכ"ל וראש הממשלה. יש מקום לדעה אישית, אך שמור אותה לעצמך. כאשר אתה בבית אתה מוזמן לתלות סרט כתום על האוטו ולהביע את דעתך כרצונך, אך כאשר אתה עולה על מדים אתה חייב לבצע את הפקודות.

למעלה