אני בעד ואני נגד

ההיתנתקות תיצא לאור

נא נא לשגרש יהודים נא נא להביא ערבים נא נא להוציא יהודים מהבתים גוש קטיף והשומרון תקבלו פגזים לראש אז תנו לנו את השומרון כי ההיתנתקות תיצא לאור שרון עושה הכול למען השלום אז תנו לנו את השומרון ותקבלו את נצנים אין מה לעשות גוש קטיף והשומרון יש את השיגעון

שיר מחודש

נא נא לשגרש יהודים נא נא להביא ערבים נא נא להוציא יהודים מהבתים גוש קטיף והשומרון תקבלו פגזים לראש אז תנו לנו את השומרון כי ההיתנתקות תיצא לאור שרון עושה הכול למען השלום אז תנו לנו את השומרון ותקבלו את נצנים אין מה לעשות גוש קטיף והשומרון יש שם את השיגעוןגוש קטיף והשומרון גוש קטיף והשומרוןלא תקבלו את שירת הים לא תקבלו מעוז הים אז אין לכם מה לעשות גוש קטיף והשומרון

AGENT SHESH

New member
מומלצים פסיקים בין מילים.

אתה יודע, אנשים צריכים לקרוא את מה שאתה כותב.

hilasapir

New member
לא נכון הכול אשליה תקשורתית...

משחדים את התקשורת כדאי להחליש את המנטליות של הימין אבל מתנחלים (לא אהבתי את הכינוי הזה אני יחשוב להחליף אותו) תדעו שהרוב הציוני(אני מדגישה) תומך בכם אל תתנו לאשליה התקשורתית להחליש אותכם כי היא לא מראה את האמת וכוחה הגדול והלחץ שהיא מפעילה לא מראה את הדעה האידיולוגית של המתנגדים להיתנתקות!!!! היא מראה רק את הדעה: "אני מתנתק בכיף רק תנו לי פיצוי אולם,זה הכי חשוב לי" אבל זה הרבה יותר מזה התקשורת מסתירה בגלל זה אני שונאת אותה!!!! שימו כחול לבן כתום!

שמישהו יסביר לי פעם אחת ולתמיד

מה זה אומר לעזעזל סרט כתום כחול לבן!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?

hilasapir

New member
תשובה

יכול להיות ש... 1.לא למלחמת אחים, כול הסרטים ביחד בלי פיצול בעם 2.נגד ההתנתקות לטובת ישראל 3.ישראל יחד עם גוש קטיף 4.סימון שבילי ארץ ישראל זה מיסתורי כול אחד יכול להביא פירוש אחר!!!

Nimst

New member
../images/Emo181.gif אני בעד ואני נגד ../images/Emo181.gif

שרשור לכל מי שרוצה להביע את דעתו על נושא ההתנתקות באופן כללי. נא לפתוח הודעות חדשות רק אם הן מביאות נושא חדש וספציפי לדיון (למשל "ההשוואה לשואה").

הרֵעוּת

New member
אני נגד.

זו תכנית הזויה, לא מתאימה, לא טובה, לא דמוקרטית, לא מועילה ולא יעילה שרק תפרק את המדינה.

שלום!

אני חדשה ואני נגד ההתנתקות! אני מבינה שיש פה גם בעד וגם נגד ויש לי שאלה בשבילכם: למה צריך לפנות דווקא את הגוש? למה לא את תל אביב?

CountrY GirL

New member
אי אפשר לדעת מה יהיה.....

אני אישית ממש מתנגדת לתכנית ההתנתקות. אבל דבר אחד יש לי להגיד: אי אפשר לדעת מה יהיה והאמת שזה גם לא תלוי בנו. אני בעד לפעול כמה שאפשר כדיי למנוע מהתכנית להתבצע , כי אם פועלים אז השם מסייע. אבל יש עוד צד לדבר.... זה לא בטוח. יכול מאוד להיות שאנחנו לא יכולים לעשות שום דבר כדיי למנוע את התכנית כי אולי ההתנתקות היא פשוט מהלך שחייב לקרות . אולי ההתנתקות היא אחד המהלכים שחייבים להתקיים כדיי שהעולם יגיע לתכלית שלו. ואנחנו, חייבים לקבל את זה..... ובאמת לזכור, שכל מה שיקרה, התנתקות או לא התנתקות- זה הכל לטובה!

sarav55

New member
אני נגד ההתנתקות

מי שצריך להתנתק זה הם מאיתנו לכיוון הים

opium88888

New member
יהודים! בואו לתמוך בהתנתקות

נכון, גירוש יהודים, קורבנות טרור הוא לא מוסרי לפי כל קנה מידה, אבל חייבים להתנתק מהאויב הערבי, לעשות הפרדה, לשכוח מההזיות הורודות של מזרח תיכון חדש. לפיכך, חייבים לתמוך בהתנתקות האמיתית! גירוש האויב הערבי זו פעולה מוסרית הרבה יותר מגירוש קורבנות הטרור הערבי. רוצים להצטרף למאבק למען ההתנתקות האמיתית? התקשרו למטה "משאלות ישראל" בטל' 0547910341 או 054487670.

t i p o

New member
גירוש מיליונים מוסרי יותר

מגירוש אלפים? ומה עם קורבנות ההתנחלויות, קורבנות הכיבוש? כל אותם חיילים שסיכנו את חייהם בגללכם?

hagaiad

New member
גירוש אחים או גירוש אויבים?

אין לי ספק בכלל מה מוסרי יותר

t i p o

New member
אנשים שפוגעים בעם שלי

הם לא אחים שלי. אני אומר את זה כדתי ציוני, אז תחסוך ממני את כל מה שיש לך נגד החילונים בבקשה.

hagaiad

New member
לי אין דבר נגד החילונים

אני מאמין באחדות ישראל, אני מאמין שגם השמאלנים החילונים הם אחים שלי וגם אותם לא רוצה לגרש מהבית גם אם הם פוגעים בעם שלי ובארץ שלי לשמחתי רצונך לפילוג וקרע בעם הוא דעת המיעוט וקולו לא ישמע

t i p o

New member
רצוני לפילוג בעם?

עם כל הכעס שיש לי נגדם, אני מגן עליהם יום יום ( עזבי כרגע, אני ברגילה) ושולח חיילים להגן עליהם. אל תתיימרי להכיר אותי.

למעלה