אני בעד ואני נגד

Rotema3

New member
הכוונה היתה

שאי אפשר להשוות רציחות על מניעים לאומיים. ועם זה לא ניתן להתווכח.

Jonatan 44

New member
לא יודע אם זה נכון

רק תיזכור, בפיגועים כאלו ילדים קטנים מתים, בתקופת המנדט הבריטי נילחמנו נגד חיילים, לא הלכנו לבתי ספר ופוצצנו אותם. הערבים הקיצוניים רוצים להילחם? אין בעיה, שיעשו את זה נגד הצבא, ושלא יבכו כאשר ניכנסים לעזה.

ק ד ו ש

New member
סתם בשביל להזכיר לך.

בפסח לפני שנתיים וחצי, היה פיגוע גם כן בנתניה. אז כן היו התנחלויות. האם זה קשור?? לא. תפסיקו לנסות להפחיד את כולם בטרור.. זה לא עוזר כי זה מה שהימנים ניסו לעשות לפני היציאה מלבנון. והנה.. תראו איזה יופי חיים עכשיו בקריית שמונה.

bnitribe

New member
רק התשקורת.רק התשקורת.

כדאי שתבין התשקורת מעוות את פני הדברים הניראים בשטח.וההוכה לדוג'.-בצעדה היום היו כמעט 10 שעות ריקודים וצהלה בין מתנחלים.ושלוש דקות של "מכות" שהשוטרים התחילו. עכשיו נחש מה הראו בחדשות?את קומץ המתנחלים שרבו .וכן גם בעיתונים. למה?כי הם רוצים שתתפס דעתך על זה שהמנחלים הם פורעי חוק ולא אנושיים. ויש לי עוד מיליון דוגמאות כאלה

CountrY GirL

New member
לי יש דוגמא...

בהפגנה ביום שני דיווחו בחדשות על 26 מפגינים שנעצרו! טרחו להדגיש שנעצרו 26, אבל לא טרחו להוסיף פרט חשוב: מתוך כמה?? בקיצור, נעצרו 26 מפגינים מתוך 40,000 . זה כלום אנשים!!! את זה לא טרחו להגיד בתקשורת!

nooshP

New member
הבנתי, וכל פעם את נכנעת לאיומים?

כל פעם שמאיימים עליך את ישר מתקפלת? כי אז, כל פעם שהמחבלים היו מאיימים בפיגוע ישר היינו נותנים להם כל מה שהם רוצים... אבל כמו שלא נכנעים למחבלים, לא ניכנע גם לאנשים שמשום מה קוראים לעצמם יהודים וישראלים אבל מעדיפים עבודת אדמה על פני הצלת חיים ומעדיפים לקרוע את המדינה ולשפוך שמן על כבישים ולסכן כמה שיותר יהודים אחרים עד שיכנעו לדרישותיהם. אז אם את מהסוג שמתקפל כל פעם שמאיימים עליו, שיבושם לך....

Bloodless

New member
תראה...

לא הייתי קוראת לזה אי נוחות רק. כשאתה חוסם כבישים, אתה חוסם גם את האמבולנסים והכבאיות. חסימת כבישים יכולה להיות מאוד מסוכנת. אפשר למחות בדרכים שלא מסכנות את שלום התושבים.

לילי201

New member
ולאחרים מותר לחסום כבישים?../images/Emo46.gif

למה כשיש פיטורים במפעל כלשהו והם משתוללים ומבעירים צמיגים- אף אחד לא אומר כלום. אבל כשאנשים מוחים על גירוש מבתיהם פתאום סה לא דמוקרטי?

Bloodless

New member
בטח שאומרים.

אף אחד לא מקבל באהדה חסימת כבישים. אל תנסו להציג את עצמכם כקרבנות בכוח, יש דברים יותר פרקטיים להתלונן עליהם. יש לכם מספיק צרות אמיתיות. לא זכור לי שנתקלתי באדם שראה חסימת כבישים והבערת צמיגים בעין יפה. מחאה היא דמוקרטית וטובה, אדרבא, המשיכו למחות, זו זכותכם ואני תומכת בה אפילו שאני לא תומכת במטרה שלכם. אבל אפשר לעשות את זה בדרכים חוקיות שלא מסכנות חיי אדם.

sknr 1

New member
גם כן לא מתרץ

בכול הפגנה רצינית, ולא משנה לאזה מטרה, חוסמים כבישים ומבעירים צמיגים, זה לא הרואה חריג כול כך

זה כן חריג.

אתה יודע מה, אם הם היו חוסמים את הכבישים פעם אחת אז אולי הייתי מבין אותם. אבל לחסום את הכבישים כל שני וחמישי!??!? איזה מין צורה זאת??? חוץ מזה, שבד"כ (בשאר ההפגנות) חסימות הכבישים לא מתוככנות מראש ונוצרות כתוצאה מהתלהטות יצרים. המתנחלים באים מראש במטרה לעבור על החוק ולחסום כבישים. ומבצעים זאת באופן קבוע. ולא רק זאת - הם לא בוחלים אף בשימוש באלימות כנגד שוטרים וחיילים!!!!

sknr 1

New member
תשובה

עים היתה גר במקום שטוב לך בו, ומישהוא היה רוצה לפנות אותך ביגלל סיבות לא סיבות, היתה עושה דברים הרבה יותר גרועים

אתה לא מכיר אותי

מאיפה אתה יודע מה היית עושה?????? ולא רוצים לפנות אותם בגלל "סיבות לא סיבות" אלא בגלל שאנחנו מאמינים באמת ובתמים שזוהי תחילת הדרך לשלום. אתם יכולים אולי לא להסכים איתנו. אבל זה מה שאנחנו חושבים ובגלל זה מבצעים אתה המהלך הזה.

sknr 1

New member
שוב אתה מצחיק אותי !!

אתה רוצה להגיד לי שאים היו מפנים אותך מהבית , לא היתה מיתנגד ??? ודבר שני - שלום עושים עים מי שרוצה שלום ויודע מה משמעות המילה !!! לצערי אין לנו עסק עים אנשים כאלה

Bloodless

New member
בכל הפגנה לא חוקית, התכוונת.

אסור לחסום כבישים, נקודה. הצלת חיי אדם היא לא תירוץ טוב בעבורך? האם המחאה חשובה יותר מאדם שעובר התקף לב, או לכוד במבנה בוער? זה באמת חשוב יותר? הרי אפשר למחות בדרכים לגיטימיות שלא מסכנות אף אחד - למה לא לעשות את זה? אני מאוד מכבדת את תומכי ההתנתקות על כך שהם לא אדישים והם מוחים, חיוניים ונמרצים. אני לא מכבדת את חלק מהדרכים שלהם, כמו חסימת כבישים והשוואה לשואה. יש דברים שאפשר וכדאי לא לעשות אותם.

AGENT SHESH

New member
לא נכון.

אמבולנסים כבאיות ורכבי חירום עוברים באופן חופשי גם כשיש חסימות, הם מקבלים לביפרים מידע מוקדם על הדרכים שיחסמו, ובמקרה הצורך מתאפשר להם המעבר גם בצירים החסומים.

למעלה