אני בעד ואני נגד

Bloodless

New member
אודה ש -

אני לא יודעת מה יקרה. אני לא יודעת בוודאות לומר לך מה עומד לקרות בעוד חודש... לא יודעת. אני גם לא יודעת מהם באמת דרישותיהם של רוב הפלסטינאים, והאם באמת כולם רוצים את ארץ ישראל כולה. אני לא בטוחה שההנהגה שלהם באמת תדרוש את זה. הם יודעים, אני מניחה, שזה לא יקרה. אנחנו כאן כדי להישאר, וגם הם. ארגוני הטרור הם דבר אחד והפלסטינאים הם דבר אחר. אני לא חושבת שהפלסטינאי הממוצע שחי ברצועת עזה היום אכפת לו אם יקבל את תל אביב ובאר שבע. בנוסף, הצבא שלנו די מוצלח. החומה חוסמת כמות עצומה מהמחבלים, והצבא מצליח למנוע את רוב הפיגועים. בתקופות הרעות יותר, 2003 למשל, היו 40 התראות בחודש, ורובם נמנעו ע"י צה"ל. המודיעין שלנו הוא לדעתי הראשון או מהראשונים בעולם, והצבא שלנו יעיל מאוד. על כל פיגוע שמצליח יש 8 או 9 שנמנעים. אנחנו יכולים לעמוד בהתקפות של ארגוני הטרור, עד שתקום סוף סוף המדינה הזו שלהם וזה יהיה כבר אחריותם - ואם תתנהל מלחמה על שטח אז, היא תתנהל בין צבאות, כמו שמלחמה "אמורה להיות".

אלישע18

New member
טוב, האמת...

לא יודע, אבל אולי זה קשור לזה שאנחנו צריכים לתקן את עצמינו. אם לדוגמא אני חרא של בנאדם - אני מזלזל באנשים, אין לי כבוד לאשתי, אני שקרן ורמאי- ואז אני מגלה שהחיים שלי נדפקו... הדבר הכי אדיוטי שאני יכול לשאול את עצמי זה- "למה זה קרה לי, מה עשיתי שזה מגיע לי". אותו הדבר לגבינו. אנחנו לא 'חרא' ובחיים לא הייתי מעז להגיד את זה על העם שלי, אבל אנחנו בטח לא טלית שכולה תכלת, רובנו לא... אז במקום שנבכה ונשאל כל הזמן "למה זה קורה" , אפשר לנסות לעשות איזה switch קטן באישיות שלנו, לטובה. כל אחד עם עצמו... ומי יודע, אולי המצב ישתפר! באמת אני אומר!. אני אישית מוכן לקחת את זה על עצמי. ובין אם אתה בנאדם מאמין ובין אם אתה לא.... זה ידוע שמה שאתה משדר לעולם, העולם ישדר את אותו הדבר אליך. ואם אתה מאמין באלוקים, אז זה אפילו יותר טוב.... כי אתה גם יודע שיש לך שכר על זה ועם המאמץ שאתה נותן אתה מקרב את הגאולה (עם כל זה שזה נראה רחוק מאיתנו...) תחשבו על זה....

Bloodless

New member
"השלום מתחיל בתוכי"? ^_^

כל זה, לטובה, כמובן. אבל אני לא בטוחה שנצליח, ככה, להגיע לסופה של המלחמה.

hadasii

New member
להיכנס בטרור

להגיב! לא ללכת כצאן לטבח! לא לתת שערבים יתפוצצו באוטובוסים, בעיר, בקניון... שיבצעו פיגועי ירי על מכוניות! שיתסננו לישובים יהודים! יכנסו לבתים וירצחו בדם קר! שירו פצצות מרגמה על יישובים! שישלחו קסאמים לשדרות! וזה מה שקורה.. ולא מגיבים.. להיכנס במחבלים! כן! להרוג מחבלים! עין תחת עין! לא לשתוק! אתם שותקים, אתם לא מגיבים והטרור מקבל חיזוק וממשיך!!! נ.ב אז מה אמרנו בנוגע לפתיחת גלריית תמונות??? יש מצב?

Bloodless

New member
כן,

אבל זה פתרון זמני, מה הפתרון ארוך הטווח? מה יביא להפסקת הלחימה?

Bloodless

New member
הגדירי תגובה רצינית.

לחסל את כל חברי ארגוני הטרור? אוקיי. טכנית אני בטוחה שזה אפשרי. אבל האם לא יקומו מתנגדים אחרים? האם הצעד הזה לא יהפוך את הנשארים לקיצוניים יותר?

Bloodless

New member
זה מה שאני שואלת.

זה מה שאני רוצה וזה מה שאנחנו צריכים. מהמצב הנוכחי, אני מניחה שאף אחד לא מרוצה. אז צריכים לשנות את המצב.

CountrY GirL

New member
זה באמת לא קשור...

הם רוצים מדינה פלסטינית! זה מתחיל עם הגוש, וזה ימשיך... ואז נגיע למצב שפשוט נגיד להם "קחו, קחו" ואז בכלל לא תישאר לנו ארץ! מי שאומר שזה יביא שלום, חי לו בסרט! הגוש זה רק התחלה לשאיפה הפלסטינית... להשמיד את העם היהודי ולהקים מדינה פלסטינית. מאז ומתמיד זה מה שהם רצו! תפתחו ספרי הסטוריה.....

hilasapir

New member
טעות מלחמת אחים!!!!

מלחמת אזרחים בוא נראה....יש פו פלסטינים שגרים כאן.....הם אזרחים זאת מלחמת אחים!!!!!

hilasapir

New member
לילו.....

אני תומכת בכול הודעה והודעה שלך את ממש מודל לחיקוי..... בעצם זה דיי דומה לכול ההודעות שלי עד היום..... הזמינו אותך לקומונת נגד ההתנתקות???

מצטער אני לא רואה במתנחלים אחים

מי שחוסם כבישים ופועל באופן אלים ולא חוקי - הוא לא אח שלי. מי שמעז להשוות את התהליך הזה לשואה ולבזות ולזלזל כך בניצולי השואה - הוא לא אח שלי. מי שמרים יד על חיילים ושוטרים - הוא לא אח שלי. מי שמשתמש בילדים קטנים ומנצל אותם באופן ציני ומביש - הוא לא אח שלי. מי שחושב שיש לו את הזכות לדרוש מחיילים שימותו בשבילו - הוא לא אח שלי. מי שבסולם הערכים שלו הערך "אדמה" קודם לערך "חיים" - הוא לא אח שלי. אז כן, תרשה לי לקרוא לזה שוב - מלחמת אזרחים. לא מלחמת אחים.

למעלה