אני בעד ואני נגד

dor1111

New member
יכול להיות שהם שייכים לך

אבל עד כמה מרצח הדמים הזה יכול להימשך? עד כמה ילדים צריכים למות כדאי שהמצב הזה כרגע בלתי אפשרי? כמה חיילים צריכים למות? כמה חיילים צריכים למות שהם שומרעים עליכם? יכול להיות שההתנתקות היא לא הפתרון האולטימטיבי אבל כרגע זהו הפיתרון היחיד. אני חושב שאם הפיגועים ימשכו, צריך להיכנס לתוך עזה, לתוך המוקטה ולהיכנס בהם!

dor1111

New member
עד כמה ילדים צריכים למות כדאי שהמצב

אפשרי= עוד כמה ילדים צריכים למות דכאי להבין שהמצב בלתי אפשרי

t i p o

New member
אני דתי

מי שמכה חייל הוא לא אח שלי מי שדוקר אדם בגלל העדפות מיניות הוא לא אח שלי מי שמשתמש בשואה למען מטרות פוליטיות הוא לא אח שלי מי שמנסה לרצוח נער מחוסר הכרה הוא לא אח שלי מי שמסכן חיילים הוא לא אח שלי מי שקורא לחיילים "נאצים" הוא לא אח שלי מי שמסכן את הילדים שלו הוא לא אח שלי מי שמסכן מדינה שלמה הוא לא אח שלי מי שחוסם כבישים ומתנגד למעצר הוא לא אח שלי מי שמציף כבישים בשמן ובדוקרנים הוא לא אח שלי מי שמהלל את היטלר (הנערות הכלואות) הוא לא אח שלי מי שקורא לי גוי בגלל שאיני מסכים עם דעותיו הוא לא אח שלי רב שמקיים את סטיותיו אל מול נשים שבאו לקבל את עצתו הוא לא אח שלי מי שמאיים בפיגוע הוא לא אח שלי

לידיעתך - אנחנו עשינו דברים כאלה

רק לתזכורת - אנחנו, כן אנחנו היהודים, המצאנו את מכונית התופת. מכונית התופת הראשונה שהתפוצצה - פוצצה ע"י יהודים בזמן המנדט הבריטי. בוצעו אז מיספר פיגועים להזכירכם. כל מה שרצינו אז זה שהעם הכובש יעזוב את אדמתנו וייתן לנו להקים מדינה משלנו. אז מה? ההיסטוריה חוזרת על עצמה, הא? תחשבו על זה. ותזכרו גם מה היה בסוף..... (רמז: האנגלים כבר לא כאן ולנו יש מדינה.....)

Rotema3

New member
עוד להזכירך

הם בכלל לא היו העם הכובש בזמן המנדט הבריטי! אם כבר, הם היו כאן בתקופה ההיא עוד לפננו. המרד הערבי, וכל שאר המאורעות לא אומרות לך משהו? שוב השמאל נטפל לתגובה יהודית לטרור?

לילי201

New member
אוי באמת

אני אומנם לא היסטוריונית אבל אני יודעת שאף יהודי מעולם לא רצח ילדים קטנים חפים מפשע, תינוקות, נשים בהריון, אנחנו מעולם לא עשינו מעשי עוולה נפשעים שכאלו מעולם!

ק ד ו ש

New member
אף פעם?

כנסי לקישור הבא.. ומראש אני אומר שלא תבלבלו את המח שהוא היה מחבל ובלה בלה בלה. יכלו לחכות עם זה ולא לרצוח עוד 15 אנשים חפים מפשע. אחרי זה מתפלאים שהשנאה אצלם כל כך גבוהה.

CountrY GirL

New member
קראתי ת'כתבה...

ואין מה להשוות בכלל! במקרה הזה היתה מטרה. המטרה הייתה להתנקש בבכיר מבוקשי החמאס. אז לא ניכנס לאם זה היה מוצדק או לא. אבל הייתה מטרה. וה-15 שנהרגו הם אנשים ששהו בבניין.. זה לא היה במכוון. לא הייתה שום כונה לרצוח אותם. ברור שזה לא מצדיק שום דבר... אבל בכל זאת. אין מה להשוות. אין שום תירוץ או הסבר לפיגועים שקורים פה בארץ. ברור שאנחנו לא טלית שכולה תכלת, אבל לפחות המעשים שלנו הם לא טירור. אלא דברים שנעשים בלית ברירה , אם זה לא מתוך הגנה עצמית זה לפחות כדיי להשיג מטרה מסויימת. ולא סתם. הערבים פוגעים בנו סתם. שום דבר לא יצדיק את מה שהם עושים. הנה דוגמא, הוסכם שאנחנו מפנים את הגוש, הנה יש מועד מדוייק, ה15 לאוגוסט. אז השאלה שלי היא- למה בכל זאת שולחים פצמרים לגוש?? מה? מה הם רוצים???

ק ד ו ש

New member
זה לא משנה...

אם היתה כוונה או לא. סלאח שחאדה היה רב מרצחים גדול. דינו היה צריך להיות מוות בכך אין ספק. אבל!! ואבל גדול. אסור היה להרוג ביחד איתו עוד 15 אזרחים מתוכם ילדים. אפילו אם הם הילדים שלו ופוטנציאל גדול שהם יהיו רוצחים כשיגדלו. כל עוד הם חפים מפשע אסור לפגוע בהם, גם לא בטעות. זה לא תירוץ. אני לא מצדיק את הפיגועים שלהם, אבל אני בהחלט מבין אותם. כשהורגים 15 חפים מפשע בפצצה של חצי טון שמיועדת לבן אדם אחד, השנאה גדלה וגדלה וגדלה.. אני לא צריך להזכיר לאף אחד את הפיגועים שבאו כתגובה לזה.. ולמה שולחים פצמרים?? זה המיעוט שם. זה אך ורק הג'יאהד האיסלאמי שאינו מקבל על עצמו את הפסקת האש. גם אצל המתנחלים יש את הקומץ הזה של הקיצוניים נכון?? הרי תמיד אתם נאחזים בזה שהם אלו שחוסמים כבישים ושופכים שמן. אז הנה גם אצלם יש כאלו, רק מטורפים כפליים. וזה לא העניין. אותה גברת שרשמה את ההודעה רשמה שמעולם לא פגענו בחפים מפשע, ובאתי להוציא אותה מהסרט, לא באתי להביע את דעתי.

CountrY GirL

New member
............

"אני לא צריך להזכיר לאף אחד את הפיגועים שבאו כתגובה לזה." ככככככל הבלי סוף פיגועים הם תגובה לזה?? דיי, תמיד ינסו למצוא סיבות והצדקות לכל הפיגועים והטירור הזה... אין! זה מעשה לא אנושי שפשוט לא נתפס בשכל! שום תירוץ לא יסביר את הזוועה הזאת.....

ק ד ו ש

New member
תגובה

אני לא מצדיק אף פיגוע ואף הרג לא של יהודים ולא של ערבים. אל תכניסי לי מילים לפה. אני ימני בדעותיי. בחרתי בליכוד בבחירות האחרונות. כרגע אני חייל קרבי. אני לא איזה שמאלן שבא לכאן לעשות פרובוקציות ולעצבן. אבל אני באמת רואה את ההתנהגות של המדינה שלנו, ומבין (לא מסכים) למה יש פיגועים. כשעם יושב לעם אחר בתוך הערים, הורס בתים, הורג מחבלים ו\או חפים מפשע, וכו', באמת מובנת לי השנאה שלהם כלפינו. צריכים להבין כאן, שהאינטרס שלנו הוא שיהיה להם טוב. חשבת פעם למה יש מתאבדים? מה את באמת חושבת שהם נולדו רעים כי הם מוסלמים? אני בטוח שלא. כשאני חושב למה יש כאלו.. אני מגיע למסקנה שרע להם כל כך ואין להם ברירה אחרת או טעם לחיים. מתי כבר יפסיקו כאן עם המאבק המפגר הזה, אנחנו חיסול, הם פיגוע, אנחנו חיסול הם פיגוע. זה הרי לא ייגמר ככה. עם מצרים יש שלום בגלל דיבורים, עם ירדן יש שלום בגלל דיבורים. הרי לא אנחנו ננצח בדרך צבאית ולא הם. פתרון שנובע מזה - שיחות שלום, גם תחת אש.

sknr 1

New member
תקשיב

היזדהות עים האוייב מבחינתי זו בגידה במולדת - תיתעדכן באקטואליה - איפה שיש היום פיגועים , הם מיתבצעים על יד מוסלמים, והאחרון שבהם קרא בבריטניה !!! מיסתבר, וזה לפי עובדות בשטח, שדת האיסלם גורמת לאנשים כיביכול רגילים, לילבוש חומר נפץ על גופם, ולפוצץ אצמם על אזרחים חפים מפשע !! אני לא מאמין שאפשר ליתקרב בכלל למשהוא שהוא דומה לשלום , עד שהנגע הזה יוסר מהשורש !!

nooshP

New member
אף יהודי מעולם לא רצת ילדים,

תינוקות נשים בהריון? תגידי איפה את חיה? את לא קוראת עיתונים? את לא יודע כמה בעלים רוצחים את נשותיהם? ועל ההוא, שכחתי את שמו, שרצח את הילדה הקטנה שלו וקבר אותה ביער, ואז שלח את כל המדינה לחפש אחריה? זה לא קרה כל כך ממזמן... מה נראה לך, שאנחנו עם קדוש? שיהודים לא רוצחים, אונסים, שודדים, ועושים פשעים כמו כל גוי אחר???

Rotema3

New member
מדובר על רצח לאומני!!!!

וכן, היו מקרים מעולם. אך אי אפשר אפילו להתחיל להשוות. לא במס'. לא בארועים. ולא בסיבות.

nooshP

New member
לא הבנתי

אי אפשר להשוות רציחות רגילות או רציחות על מניעים לאומניים?

למעלה