טוב תראה:
מי שחוסם כבישים ופועל באופן אלים ולא חוקי - מההתחלה אני הייתי נגד החסימות,ואם תשים לב סה"כ כמה אנשים חוסמים כבישים? מקסימום 1,000 מתוך ציבור גדול בהרבה! וגם אלו שאינם קיצוניים ותומכים בזה,עושים זאת רק מתוך יאוש ורצון עצום לבטל את התוכנית. מי שמעז להשוות את התהליך הזה לשואה ולבזות ולזלזל כך בניצולי השואה - תראה שוב פעם,מעטים משווים את העניין לשואה,הרי אף אחד לא יפרסם בעיתון כתבה על רוב הציבור הימני שלא משווה את זה לשואה,תמיד יחפשו(כנראה שבצדק) את הפרובוקציה. וסתם לידע כללי,המון ניצולי שואה אמרו שזה מחזיר אותם לזה,כנראה שצריך להתייחס בכבוד למה שהם אומרים. מי שמרים יד על חיילים ושוטרים - מסכימה ב100% ואיתי כל הימנים השפויים של מראים לך בחדשות. מי שמשתמש בילדים קטנים ומנצל אותם באופן ציני ומביש - תאמין לי בשביל הילדים הכל הרפתקה אחת גדולה,ואני לא רואה אף ילד שסובל. לגבי ילדים שמתים בהתחלויות,מה אני אגיד לך,הרי אפשר למות בכל מקום,כל אדם יחליט איפה הוא חי ואם הוא מרגיש בטוח שם... מי שחושב שיש לו את הזכות לדרוש מחיילים שימותו בשבילו -דווקא כל ההתנגדות להתנתקות היא כדי לא לעודד את הטרור,וכמובן לא כדי שחיילים ימותו. מי שבסולם הערכים שלו הערך "אדמה" קודם לערך "חיים" -שינוי קטן במשפט שלך...אדמה=חיים,רק אם נשלוט בשטחים האלה הטרור יפסק! אם נכנע בכל פעם,זה יעודד את הטרור,למה כ"כ קשה להבין את זה?