אני בעד ואני נגד

spoop

New member
סלח לי אבל השמאלנים לא אחים שלי

מי שמח לאיד על גרוש אנשים-לא אח שלי מי שבעד דיקטטורה-לא אח שלי מי ששונא אותי כ"כ-לא אח שלי מי שמעז לקחת את צבע דגל המדינה לצד הפוליטי שלו-לא אח שלי נכתב בציניות כמובן משפחה לא בוחרים חחחח

תגובה

"מי שמח לאיד על גרוש אנשים-לא אח שלי" איני שמח לאידך. כלל לא. להפך - אני מבין את צערך, ומבין מה אתה צריך לעבור. אך בוא זמנית אני יודע שאין ברירה. ברור שלא ניתן להשאיר את המצב כפי שהוא. זוהי הזדמנות לשלום. "מי שבעד דיקטטורה-לא אח שלי" איני בעד דיקטטורה. ההחלטה התקבלה באופן דמוקרטי ועברה את מבחן בג"ץ. (דרך אגב כל הסקרים האחרונים מראים שרוב העם בעד ההתנתקות) "מי ששונא אותי כ"כ-לא אח שלי" שונא היא מילה חזקה. אני לא שונא אותך באופן אישי, אני כלל לא מכיר אותך. אני מתנגד מאוד לדעותכם ובמיוחד לדרך בה אתם פועלים ומביעים את עמדתכם!!!! "מי שמעז לקחת את צבע דגל המדינה לצד הפוליטי שלו-לא אח שלי" אני לא בחרתי בצבעים אלה, אך מכיוון שכרגע זהו הצבע שנבחר כצבע שיסמל את "בעד ההתנתקות" אנו משתמשים בו. דרך אגב - אני בעד הבחירה של הצבעים האלה כי אני באמת חושב שההחלטה תעזור למדינה. חוץ מזה - אין לך אף תגובה למשטים הספציפים שרשמתי???

spoop

New member
טוב תראה:

מי שחוסם כבישים ופועל באופן אלים ולא חוקי - מההתחלה אני הייתי נגד החסימות,ואם תשים לב סה"כ כמה אנשים חוסמים כבישים? מקסימום 1,000 מתוך ציבור גדול בהרבה! וגם אלו שאינם קיצוניים ותומכים בזה,עושים זאת רק מתוך יאוש ורצון עצום לבטל את התוכנית. מי שמעז להשוות את התהליך הזה לשואה ולבזות ולזלזל כך בניצולי השואה - תראה שוב פעם,מעטים משווים את העניין לשואה,הרי אף אחד לא יפרסם בעיתון כתבה על רוב הציבור הימני שלא משווה את זה לשואה,תמיד יחפשו(כנראה שבצדק) את הפרובוקציה. וסתם לידע כללי,המון ניצולי שואה אמרו שזה מחזיר אותם לזה,כנראה שצריך להתייחס בכבוד למה שהם אומרים. מי שמרים יד על חיילים ושוטרים - מסכימה ב100% ואיתי כל הימנים השפויים של מראים לך בחדשות. מי שמשתמש בילדים קטנים ומנצל אותם באופן ציני ומביש - תאמין לי בשביל הילדים הכל הרפתקה אחת גדולה,ואני לא רואה אף ילד שסובל. לגבי ילדים שמתים בהתחלויות,מה אני אגיד לך,הרי אפשר למות בכל מקום,כל אדם יחליט איפה הוא חי ואם הוא מרגיש בטוח שם... מי שחושב שיש לו את הזכות לדרוש מחיילים שימותו בשבילו -דווקא כל ההתנגדות להתנתקות היא כדי לא לעודד את הטרור,וכמובן לא כדי שחיילים ימותו. מי שבסולם הערכים שלו הערך "אדמה" קודם לערך "חיים" -שינוי קטן במשפט שלך...אדמה=חיים,רק אם נשלוט בשטחים האלה הטרור יפסק! אם נכנע בכל פעם,זה יעודד את הטרור,למה כ"כ קשה להבין את זה?

אדמה שונה מאוד מחיים!!!!!!!!!!

זה לא שכל כך קשה לי להבין את זה. זה שאני פשוט לא חושב כמוך. אני חושב שאי אפשר להישאר במצב של היום. זה פשוט לא עובד. חייבים לעשות משהו, והחליטו על המהלך הזה. יש לך רעיון אחר? לגבי העניין של החיילים - אתה אומר ש: "דווקא כל ההתנגדות להתנתקות היא כדי לא לעודד את הטרור,וכמובן לא כדי שחיילים ימותו" נראה לך הגיוני המצב של היום בן בחלק מההתנחלויות יש 5 חיילים על כל אזרח שגר בהתנחלות??? מדוע חטיבה שלמה צריכה לסכן את חייה ולשמור בהתנחלויות באופן מסוכן בשביל להגן על מספר מועט כל כך של משפחות???? זה לא שלצבא שלנו אין מה לעשות ויש עודף כוח אדם. זה לא הוגן שאתה דורש מחיילים לסכן את החיים שלהם ולמות בשביל שאתה תוכל לישון בשקט בלילה. לגבי החלק האחרון "אדמה=חיים בלה בלה בלה" אדמה לא שווה חיים. אדמה=הרבה גרגרי חול ביחד. חיים זה הרבה יותר. אני לא אכנס להסביר לך עכשיו מה זה חיים. ניסינו לשלוט בשטחים האלה מספר שנים ופשוט לא הצלחנו. זה מה שהיה עד עכשיו וראינו שזה פשוט לא עובד. עכשיו אנחנו מנסים משהו אחר. אנחנו רוצים להפסיק להיות מדינה כובשת!

Nielle

New member
בדיוק !! לעומת זאת החרדים מתאבלים

על ילדיהם במידה והם מתפקרים או משהו בסגנון...

לילי201

New member
אני גם יכולה לומר

מי שלא נותן לי למחות באופן דמוקרטי!- הוא לא אח שלי. מי שמעדיף ערבים על פני יהודים- הוא לא אח שלי. מי שלא מתרתח מהעובדה שלא יהיה משאל עם- הוא לא אח שלי. מי שלא מבין שהאויב הוא לא המתנחלים- הוא לא אח שלי. מי שחושב שאפשר לעשות שלום עם אותם חלאות אדם- הוא לא אח שלי. אבל אני יודעת שאין לאן לברוח, אנחנו אחים וגם אם תתאסלם לא יועיל. העם היהודי תמיד היה ותמיד יהיה רחמן...

Bloodless

New member
בבקשה, אל תציגו את כולנו ככה.

יש קיצוניים וצינים משני הצדדים. אני רוצה שתמחו באופן דמוקרטי, לעזאזל, במשך שנים כולם סותמים את הפה כאילו מכריחים אותם. אני לא מעדיפה בני אדם על פני בני אדם אחרים. אני לא רואה אתכם בתור האויבים שלי. אני לא שמחה לאיד על הקשיים שלכם, ולא שונאת אתכם. רבים מאוד לא. אני שמאלנית. זה לא אומר שאני שונאת את כל מי שלא, ושאני שמחה מסבלם של אותם "אויבים" שהם בכלל לא אויבים שלי. זה לא שמאלניות, זה פשוט פנאטיות.

Rotema3

New member
איך ייתכן?

את רוצה שנמחה בצורה דמוקרטית-בממשלה דקטטורית?.

Bloodless

New member
אני מצטערת,

אבל החוק באמת עבר בצורה דמוקרטית. על ידי הכנסת, ועבר את בג"ץ. הממשלה אינה דיקטטורית, והיא מאפשרת מחאה חוקית. היא מאפשרת הפגנות, והיא מאפשרת עצומות. אף אחד לא מונע את זה מכם. הרי גם זה נעשה. היא לא מאשרת חסימת כבישים, ובצדק. כפי שכתבתי קודם לכן, חסימת כבישים מסכנת חיי אדם. זו לא מחאה דמוקרטית.

Rotema3

New member
גם אני.

החוק עבר בצורה דמוקרטית? אז למה כל ההרתעות של הממשלה ממשאל עם?. מה הפחד. איפה הדמוקרטיה. אני לא מוצאת אותה. מאפשרת הפגנות?? לא שמעת כמה אנשים נכנסו לכלא ואף הוכו בעקבות הפגנות חוקיות?. ממזמן הממשלה איבדה את הדמוקרטיה שלה בכל הנוגע לכך. מכים מפגינים. עוצרים אוטובסים. מכניסים ילדים בני 11 לכלא. דמוקרטיה למופת.

את מגזימה.

אנשים לא נכנסו לכלא והוכו בהפגנות חוקיות. חסימת כבישים אינה הפגנה חוקית. ילדים בני 11 נכנסים לכלא כי הם עברו על החוק - המתנחלים משתמשים באופן ציני ומביש בילדים שלהם כדי לנסות להתחמק מעונשים, אז החליטו שנמאס וגם ילדים יענשו אם הם עוברים על החוק. לא מכים מפגינים - מכים פורעי סדר. וגם זה רק כשהם מתנגדים למעצר. לגבי משאל עם - הממשלה לא חייבת לבצע משאל עם. היא יכולה, היא יכולה גם לא. זה לא פוגע במהות החוקית של קבלת ההחלטה. הסקרים מראים שרוב העם בעד ההתנתקות. (חלק גדול מזה הוא בגלל חסימות הכבישים ושאר הדברים שעשיתם שגרמו לחלק מהאנשים להיות בעד ההתנתקות רק מהשנאה שיצרתם כלפיכם)

Rotema3

New member
לא.

אנשים *כן* הוכנסו לכלא בעקבות הפגנות חוקיות. ולא רק בגלל חסימות כבישים. מעבר לכך המדינה מנסה לדכא כל פעולה שהיא של המתנגדים-חוקית או לא. אם תתקרב לכל המתרחש, ותראה אותו לנגד עניך, תחשף לדברים שהתקשורת לא מפרסמת, ותראה איך מכים מפגינים ולא רק פורעי חוק. אתה לא יכול לדבר על מה שאתה לא רואה. ובאותו הקשר-הסקרים הם המידע הכי לא אמין. לא פורסם לך מי השתתף, ואיך זה נערך. הכל בוצע בהכללה גסה של נגד מול בעד. אני מבטיחה לך שהתוצאות מוטעות. רוב העם לא עוור.

את צודקת - רוב העם באמת לא עיוור

ולכן הוא בעד ההתנתקות. קראי את תגובתו של Bloodless ("אין לי כותרת כרגע")

bnitribe

New member
רוב העם נגד ההתנתקות.ויש לי הסבר.

קודם כל עכשיו המצב עומד על 55 אחוז בעד ההתנתקות. ואני מפנה את השאלה לראשי הסקרים!קראתי מחקר מקיף בנושא שפשוט העיתון ומינהנ צמח עובדים על אנשים.ועושים סקר לפי מידת רצונם. איך? בלי שום בעיה-הם קודם כל שואלים בצורה כזאת:"האם אתם נגד ההתנתקות האם אתם מסכימים חלחוסמי הכבישים ופורעי החוק.."..

קראתי מחקר מקיף......

שבטח נעשה ע"י ראשי המתנגדים........ מינה צמח היא אישה רצינית, שבצעה סקרים לא פעם בנושאים שונים ומגוונים, היא ידועה כאישה אמינה ורצינית וזאת לאחר מאות ואלפי סקרים שבצעה. (הידועים שבהם הם הסקרים לפני בחירות בהם היא תוצאותיה קרובות מאוד לתוצאות הבחירות) לכן קצת קשה לי להאמין לטיעונים כאלה כלפיה.

bnitribe

New member
לא.אוניבריסטת בן גוריון.ויש הבדל

כי בבחירות העם מצביע התקשורת לא יכולה לעשות משהו בניגוד לכככל העם. אבל בקשר למתנחללים,הם קומץ,הם שנואים,ואין להם שום דבר שיכלו לעשות כנגד. ו

bnitribe

New member
איך תסביר ש..

בממרכז הליכוד טענה שחברי המרכז בעד ההתנתקות בהפרש של 20 אחוזיפ ובדיעבר זה היה בדיוק הפוך??????

Bloodless

New member
אין לי כותרת כרגע.

כן, החוק בהחלט עבר בצורה דמוקרטית. הם לא חייבים לעשות משאל עם, וברור להם שלעשות את זה יהיה פשוט מאוד בזבוז של כסף וזמן. וכן, קיום משאל עם הוא מאוד יקר ואורך זמן רב מאוד. הממשלה לא מעוניינת בזה. זה עבר בבג"ץ ובכנסת - זו החלטה דמוקרטית. בבקשה, תני לי אסמכתא בקשר לטענותייך. הראי לי קישור לכתבה בה מדווח על אדם שנכנס לכלא בהפגנה חוקית, שאושרה על ידי המשטרה. דוגמה לפעם בה הכה שוטר מפגין שלא היה אלים כלפיו או סיכן אותו. אני, אישית, לא שמעתי על מקרים כאלה - האירי את עיניי, אולי אני טועה.

למעלה