היום בתפוז Live

moshikgulst

New member
איך...

הגעתם לחנויות הנ"ל? פשוט באתם והצעתם את מרכולתכם למוכרים? או שאתם מפיצים דרך איזו חברת הפצה או משהו...

amitais

New member
בישראל אנחנו מפיצים עצמאית

אין לנו כוונות מסחריות בישראל, ולכן אנחנו מפיצים פה בעצמנו למספר חנויות מובחרות. אבל כן, אין בעיה להפיץ עצמאית, אם יש לך ספר שנראה רציני. באירופה מכרנו ישירות לחנויות וגם למפיצים. כרגע אנחנו במגעים עם מפיצים אמריקאיים (ייתכן שנופיע ב-Previews!). בקרוב נמכור את הספר גם דרך האתר, בעזרת Pay-Pal

*GormE*

New member
יאן הזה!!!!!!!!!!!

לפני כחצי שנה הוא פרסם בעקביות ציורים שלו בסופשבוע של מעריב, ואני בעקביות הייתי מחפשת אותם ומתה לדעת מי הבנאדם הזה לכל הרוחות!! וחוץ מזה שהוא למד בויטל לא מצאתי עליו כלום סתאם שאלתי את כל היאנים שאני הכרתי מאז אם הם מציירים לעיתון או משהו ! עכשיו תורך לספר לי עוד עליו.

יאן

יאן הוא בחור גרמני וחתיך משהו משהו. הוא למד בויטל כי הוא רצה להיות עם חברתו הישראלית איילת, ועכשיו הם גרים בברלין, מה לעשות. יאן הוא בחור מאד שאפתני והוא הקים את הקבוצה ומקדם את ענינינו בחו"ל.

*GormE*

New member
אוף

אני חולה על גרמניה/גרמנים וברלין בפרט בנזונה גם אני רוצה לגור שם.

moshikgulst

New member
כבוד!

אהבתי את סגנון השרטוט... גם הנושא נשמע חביב חמען האמת. ולמה לכל הרוחות באמת הפסיק יאן לאייר במעריב, גודמיט? הוא היה נק'-אור במוסף בינוני ביותר.

amitais

New member
הספר דימונה יימכר ב..

מספר חנויות ספרים מובחרות בת"א, וכן באמצעות אתר האינטרנט שלנו, שיעלה תוך ימים ספורים לאוויר. יאן הנערץ חזר לגרמניה לשנה, אבל אני חושב שהוא עוד ישוב...

אודות יאן

מסכן יאן, גם הכתיבו לו נושאים כל הזמן והוא התבאס מזה לגמרי. הוא הפסיק עם מעריב כי הוא חזר לגרמניה, מה לעשות.

*GormE*

New member
אז הוא לא יהיה?

אוף, ממש רציתי לראות מי זה סוף סוף! בכל מקרה סיפרתי לידיד שלי שזה במחוגה, היינו שם לפני שנתיים וממש נדלקנו על המקום, רק שמאז לא מצאנו אותו (הלכנו לאיבוד באותו ערב) אז שורה תחתונה- אני אבוא בכל מקרה, רק איפה זה? (תסבירו כמו שהייתם מסבירים לעולה חדש או משהו)

amitais

New member
לא מסובך

הולכים באברבנאל דרומה מדרך יפו, עד שמגיעים לרחוב המחוגה, ושם פונים ימינה. את רחוב המחוגה מזהים לפי קיר שבולט החוצה לאברבנאל ויש עליו מלא גרפיטי ואם אני זוכר נכון גם שלט קטן של המועדון. אני חושב שגם אנחנו נשים שם שלט בבוא היום. גם אני רוצה לראות מי את סוף סוף.

*GormE*

New member
אני זוכרת מה קרה אותו ערב...

לא הכניסו אותנו לדינמו (מנוולים) אז הסתובבנו באיזור ומצאנו את המחוגה, נראה לי היה שם איזה מועדון של ילדודס בלאקרים/פאנקיסטים ומישהי ירדה שם לאיזה ילד באמצע הרחוב, ופשוט כולם עמדו ובהו כמו איזה מיצג אמנות. הסיפור מיותר בתכלית, אבל זו הדרך שלי לזכור דברים אני מביאה איתי, דרך אגב, פמלייה ככל הנראה. (אנשים נורא נדלקים מרעיון השקת קומיקס אלטרנטיבי)

../images/Emo186.gifהיום בתפוז Live ../images/Emo113.gif

שרון גורמן מחברת "ארגמן" עיצוב ארועים תתארח בפורום חתונות היום ב-11:00, תתן טיפים ותענה על כל השאלות שרציתם לשאול בנושא עיצוב ארועים בכלל וחתונות בפרט!
היום ב-21:00 בפורום קומיקס נארח פאנל מאיירי קומיקס ישראליים, שחברו יחדיו להוצאת ספר הקומיקס "דימונה" וקצרו שבחים בחו"ל. יפעת כהן, מירב שאול ומיכל ברוך, בעזרתו האדיבה של אמיתי סנדי, יענו לשאלות הגולשים בנושא קומיקס והספר החדש.
מבצע איסוף הספרים לעל"ם ממשיך בפורום ספרות וספרים. על"ם פותחים ספרייה, והם זקוקים לתרומות של ספרים מכל הסוגים, המינים והשפות. אז לכל מי שיש בבית ספרים שכבר לא יקרא, ותכנן לזרוק או להעביר הלאה - הנה הזדמנות לעשות משהו טוב בשביל אחרים.

ailag

New member
ד"ש לדימונה

רציתי רק לומר שאהבתי את מה שראיתי עד עכשיו
עקב בעיות טכניות (מתו שני מחשבים! בתוך שלושה ימים!) איעדר מהדיון. אז.. מה שפרסמתם (החלק שראיתי) נראה טוב, הרעיון כמובן שטוב (בלי קשר אפילו לתוכן - שאותו עדיין לא ראינו לגמרי - זה נראה שווה את הכסף) - עלו והצליחו

amitais

New member
דימונה: כריכת הספר

אני מעלה שוב את כריכת הספר, לקראת האירוח.

effigy

New member
שלום מירב ומיכל

ברוכות הבאות.. איה יפעת? בכל מקרה השאלות כרגע נמצאות בשרשור (עץ,ת'רד) של תפוז אנשים מודיע (בקרוב אשרשר גם את ההודעה הזאת) יש שתים שלוש שאלות

moshikgulst

New member
הי בנות!

ברכות חמות לרגל הוצאת הספר. אני כבר מצפה בקוצר רוח לראות מה רקחתם לנו... ועכשיו לאחר ה]תיחה המעט צפויה הזו, שאלה: האם יש לכל יוצרי "דימונה" קו מנחה משותף? האם כולכם שותפים לאותו קשר רעיוני/ אמנותי כמו, למשל, ל"פרש הכחול"? או שהמטרה פה היא עזרה הדדית ביצירת והפצת קומיקס?

תשובה

קבוצת דימונה התאגדה בזכות יוזמה של יאן, אחד מחברי הקבוצה. רוב חברי הקבוצה למדו ביחד הויטל, והשאר בבצלאל. מאד רצינו ליצור ולפרסם קומיקס, והאינטרס המשותף הנ"ל חיבר ביננו. כיוון שאין כמעט אמני קומיקס בארץ, חשוב לנו להיפגש ואנחנו מתפקדים קצת כמו קבוצת תמיכה.

למעלה