היום בתפוז Live

amitais

New member
היה נהדר

הם הביאו אחרי איזה דוגמנית זעירה אך שופעת שהסתובבה באולפן בביקיני. חוץ מזה אני לא זוכר הרבה. מיכאל הנגבי נזכר שפעם ירדנו עליו בסטיות.

avigailmarom

New member
איך אתם מציירים?

שלום לדימונאים (המזויפים)! אני אמנם לא חובבת קומיקס אדוקה, אבל רציתי לשאול באיזה סגנון הקומיקס שלכם? ממה שראיתי זה לא נראה כמו הקומיקס שאני מכירה. אז רציתי לשאול איך אתם מציירים (כלומר, באיזה חומרים?) ולמה אתם מגדירים את זה כקומיקס?

תגובה נחרצת

למה מזויפים? אחותך מזוייפת! הקומיקס שלנו לא משתייך לז'אנר הקלסי שהוא יותר מיין סטרים, אלה לזאנר אלטרנטיבי שהוא נפוץ בעיקר באירופה ופחות באמריקה. אגב, איך ראית את הספר? ולעניין החומרים: עפרונות, פוטושופ, אקריליק וכיו"ב.

avigailmarom

New member
כי אתם לא באמת מדימונה

לא צריך להתרגש. לא ראיתי את הספר, ראיתי רק מה שהעלו פה לפורום. אבל לא ענית לי מה מגדיר את זה כקומיקס? איפה עובר הגבול בין קומיקס לבין סיפור מאוייר?

effigy

New member
אני חושב שזהה היה בהומור

בכל מקרה... קומיקס הוא סיפור מאוייר.. למה שיהיה הבדל.. (כמובן שאם אתה מגדיר סיפור מאוייר כסיפור רגיל המתואר רק בעזרת תמונות הרי זאת פסגת האומנות, כי כדי להעביר סיפור בשמותו בציורים בלבד צריך כישרון אדיר, או לחילופין נאף סד [נאמר מספיק])

laupei

New member
גבולות

גבול זה דבר נורא. אמור לי מה הגבולות שלך ואומר לך מי הם חבריך.

ריגושים

אנחנו לא מרוגשות כבר שנים. תראי, יאן אמיתי וגיא ממש עושים קומיקס אורתודוכסי והבנות יותר פריסטייל. הגבול מטושטש אבל אין לנו בעיה עם זה. אנחנו נותנות הרבה כבוד לאיור מסורתי. האמת אם תבואי למחוגה מיכל תשמח לשוחח איתך עמוקות על הנושא על מה עושה את הסיפורים שלנו לקומיקס

avigailmarom

New member
ועוד שאלה

אם ככה, אז אני רוצה לשאול איזה קומיקס מהסוג הזה קיים בעולם? יש אמני קומיקס "פריסטייל" שמהם אתן מושפעות? (ותצאו מנקודת הנחה שאני בורה גמורה בתחום) איך אתן משיגות את הקומיקס הזה? אפשר ברשת?

amitais

New member
קומיקס אלטרנטיבי

אפשר להזמין קטלוג מודפס חינם באתר של חברת פנטגרפיקס, אחת מהוצאות הקומיקס האלטרנטיביות החשובות בארה"ב. מהם גם יש קישורים להרבה אמנים מענינים.

guymor

New member
הגעתי

שלום לכולם, חזרתי מהכפור באנגולם ישר בשביל לענות על שאלות הפורום. גיא מורד

ininat

New member
מיכל שלום ! ד"ש ואהבה מאיתמר

חחחח מה שלומך ? רציתי לשאול אותך האם זה נכון שבסוף קנית את החתן שלך בחנות יד שנייה לחתנים משומשים ? ואם כן הייתי רוצה לדעת כיצד בחרת אותו ואיך ידעת שהוא אכן החתן בשבילך ? בכל זאת לחתן יד שנייה יש כבר קילומטראז' די רציני ולכי תדעי איך החברה/אישה שלו הקודמת התייחסה אליו... זהו בגדול אמוץ.

נשיקות לאמוץ

מותק תבוא לתל אביב למסיבה שלנו וכל השאלות יפתרו מה שטוב בגברים מחנויות שאפשר להשתמש ולהחזיר כמעט כמו בחיים..

למעלה