היום בתפוז Live

effigy

New member
לא לא לא

אינדאנים גרים באוהלים אסקימוסים גרים באנגלום...

amitais

New member
אנגולם

אנגולם זה פסטיבל ענק, 100-200,000 איש. אולמות ענק מפוזרים ברחבי העיר ואנשים עומדים שעות בתור כדי לקנות כרטיסי כניסה. האירופאים די התרשמו מדימונה. אמרו לנו שהספר נראה טוב, שונה ומרענן, בייחוד למי שזו להם פעם ראשונה. שפה: זה מצחיק, דיברנו המון עם כולם: גרמנים, הולנדים, בלגים, איטלקים, ורק הצרפתים, שהם 90 אחוז מהפסטיבל, לא דיברו עם אף אחד, כי הם לא יודעים אנגלית.. קשרנו קשרים עם מפיצים וחנויות באירופה, וגם עם מול"ים וקבוצות אחרות. כבר הזמינו אותנו להשתתף באנתולוגיית קומיקס בינלאומית נגד המלחמה בעיראק, וגם בתערוכה בפסטיבל הקומיקס בברלין שייערת באוגוסט.

moshikgulst

New member
אז דבר ראשון שיהיה לכם שם בהצלחה

דבר שני, רציתי לדעת כמה זמן עבדתם על הספר? אני מתכוון ממתי שחשבתם על התאגדות בתור קבוצה להוצאת קומיקס עד שיצא התוצר.

זמן העבודה על הספר

עבדנו על הספר בערך חצי שנה, נפגשנו כל שבוע ונתנו ביקורות הדדיות וכן שתינו הרבה אלכוהול. בחודש האחרון התעסקנו בעיקר עם ההפקה וזה היה קצת מעיק. עכשיו אנחנו כבר מדברים על הספר הבא שיהיה כנראה בצבע.

amitais

New member
והנה גם האתר!

אני עוד מתכוון להוסיף בו חומר, אבל אם כבר אנחנו כאן: http://www.dimona.tk יש גם דסקטופים!

תשובה מכל בנות דימונה

קודם כל, תודה. היה מעולה באנגולם, מכרנו מעל ומעבר למצופה.העירה עצמה מדהימה והפסטיבל עצמו היה מרתק. פגשנו המון אנשים מוכשרים מפינלנד, סלובניה, חוף השנהב, איטליה (איטלקים נפלאים) גרמניה ובלגיה ואפילו היה אמריקאי אחד אבל הוא היה מפלצתי. צירים מוכרים היו מלא, כנראה, אבל זיהינו רק את מטוטי, והוא אינו נאה במיוחד.

moshikgulst

New member
יפה יפה

ואמיתי, אתה לא הולך לצייר איזה סיפור לספר הבא או משהו?

amitais

New member
אני בספר הבא

מבטיח. את הספר הזה הפקתי. בבא - אני בפנים. יש פרוייקטים נוספים של יוצאי סטיות שבקרוב יראו אור, ואני גם עושה אי-פליירים ופוסטרים לדינמו ולמחוגה.

moshikgulst

New member
הממ...

הבחורה מהפוסטרים נראית מוכרת משהו... שמח שעבודות שלך יופיעו בספר הבא!

SCaToPHaG

New member
לא קשה לעלות על זה כשרואים שבאתר

הוא קורא ל(א)נשים לשלוח לו שערות ערווה - טייק אוף על התחרות שהם עשו בסש"פ בזמנו. פשוט יש לי זכרון לשטויות.

פירסום ותהילה

מכרנו מאות עותקים וקבלנו המון הצעות הפצה. אפשר להשיג אותנו בבלגיה גרמניה הולנד צרפת ובקרוב בשוויץ וסלובניה. אנחנו מאוד מרוצים מההצלחה.

תגובה למציע

מחפשת חתן גבוה יפה וחתיך..אם אתה עונה על נתונים אילו מחר בתשע ברבנות.

amirox

New member
הי מיכל (אמיר katz)

אם הייתי מציע לך נישואים כאן ועכשיו בטח היית מסרבת... אז אני לא, בכל מקרה, מת עליך!

למעלה