היום בתפוז Live

moshikgulst

New member
עוד שאלה...

מה למדתם בויטל ובצלאל? הרי אין לימודי קומיקס במוסדות הללו, לא?

תשובה

למה אתה חושב שאין? יש מלא. יש קורסים בקומיקס בשני המוסדות, בדרך כלל מלמדים אן\ותם ירמי פינקוס ומישל קישקה, ולמרות שאין ספק שהם אינם תחליף ללימודי קומיקס מלאים, הם עדין מאוד מעשירים ומומלצים. בכלל אין הרבה קומיקס בארץ ואנחנו משתדלים להתעדכן כמה שיותר עם דברים שקורים בחו"ל.

oren*

New member
את מתארת צורך באיחוד אמני קומיקס

בארץ - האם יש קשר ביניכם ובין קבוצת אקטוס?

תשובה

אקטוס מלמדים בויטל והיו מורים של הבנות ויאן. אקטוס מייעצים לנו כשצריך ובכלל.. בכל מקרה איחוד בין מאיירים יוצר סביבה פוריה וקבוצת תמיכה מוצלחת

guymor

New member
מאקטוס

מאקטוס מלמדים ירמי פינקוס, רותו ובתיה קולטון - בויטל. ובבצלאל איציק רנרט ומירה פרידמן.

moshikgulst

New member
ואיפה אתה למדת?

והאם אתה חושב שקורס קומיקס בלבד בכלל מספיק להבנת ולימוד המדיום?

guymor

New member
בבצלאל

בבצלאל והיה אחלה. קורס בלבד ממש לא מספיק.

moshikgulst

New member
התכוונתי

קורס בבצלאל... ממה שאני יודע אין בבצלאל איזו מגמה לקומיקס, ואפשר ללמוד שם רק קורסים לקומיקס. השאלה שלי התייחסה לקורס בבצלאל.

moshikgulst

New member
ומה אתה למדת איפה?

והאם אתה חושב שקורס בקומיקס מספיק בשביל להבין וללמוד ת'מדיום?

מסיבה

קודם כל, אנחנו משיקים את הספר במסיבה שתהיה ביום שבת במחוגה, בשעה ארבע אחה"צ, כניסה חופשית. יהיה דאב ויהיו קטעים.

oren*

New member
ברוכות הבאות ../images/Emo98.gif

מדוע בחרתם בשם "דימונה", ומה המשמעות שלו עבור אדם באירופה או ארה"ב שרוכש את הספר ולא מכיר את מפת ישראל?

moshikgulst

New member
הי בנות../images/Emo13.gif

ברכות חמות לרגל הוצאת הספר. אני כבר מצפה בקוצר רוח לראות מה רקחתם לנו... ועכשיו לאחר ה]תיחה המעט צפויה הזו, שאלה: האם יש לכל יוצרי "דימונה" קו מנחה משותף? האם כולכם שותפים לאותו קשר רעיוני/ אמנותי כמו, למשל, ל"פרש הכחול"? או שהמטרה פה היא עזרה הדדית ביצירת והפצת קומיקס?

effigy

New member
איפה כבר מכרתם את הקומיקס?

וכמה באמת הוא הצליח אצל האירופאים?

ME244

New member
חברות "דימונה" -

היי, מזל טוב על ההשקה, נתראה במסיבה. אחלה עבודה! יאן יהיה? מיכל, מתגעגע כבר. מה המצב מירב? זה רן... :)

yonabarak

New member
טוב, באתי במיוחד בשבילכן!

כבר מזמן לא עברתי פה, אבל הנה הגעתי לכבוד המאורע. אני מהבודדים (בישראל) שכבר זכו לראות עותק ממשי (אצל נעה), אז קודם כל סחתיין. הספר נראה מקצועי ומרשים. איך היה באנגולם? כמה מכרתם? פגשתם ציירים מוכרים? היו גם אמריקאים?

moshikgulst

New member
ועוד שאלה שקשורה באנגולם...

איך היסתדרתם שם מבחינת שפה, דוכן ולוגיסטיקה מעצבנת? איך היתה ההיענות האירופאית ליצירה שלכם?

תשובה מכל בנות דימונה

ובכן. רוב הצרפתים דיברו אנגלית, ולשמחתנו, פחות טובה משלנו, ככה שהיה סביר. לוגיסטיקה - קטן עלינו. ארופה מאד אוהבת קומיקס אלטרנטיבי אז השתלבנו נפלא. מעבר לזה, כמעט לא היו בחורות בפסטיבל אז בלטנו בהחלט וקיבלנו המון תשומת לב והצעות עסקיות ולא עיסקיות.

laupei

New member
Indians, Indians

apart from Italians and French, were there any Indians in angouleme?

למעלה