האלבום האחרון - סיבוב 7

../images/Emo187.gif האלבום האחרון - סיבוב 7

בסיבוב הקודם, יצא כאמור האלבום A Saucerful of Secrets. התחרות הולכת ונהיית קשה וסוערת! מי שלא מצביע, לא משפיע! האלבומים לבחירתכם בסיבוב זה: The Piper at the Gates of Dawn - May 1967 Atom Heart Mother - October 1970 Meddle - 1971 Dark Side of the Moon - March 1973 Wish You Were Here - September 1975 Animals - January 1977 כזכור, עליכם לבחור באלבום שלדעתכם הוא הפחות טוב מבין הרשימה, ולתת את שמו בכותרת הודעתכם. עלו והצליחו

האם תוכל לנמק (שוב)?

אני יודעת שנמאס לכם לחזור על אותם טיעונים, אך קחו בחשבון - א) שיש משתתפים חדשים, שלא היו כאן מקודם, ולא יודעים מדוע הצבעתם כפי שהצבעתם; ב) רק כך יכול להתקיים דיון, שהוא מהות הפורום והשרשור וכו' וכיו"ב.

Jason2

New member
אוקיי

א) לכל המשתתפים החדשים, ברוכים הבאים. ב) למען הדיון הנה שוב הנימוק: אין תחושה של פינק פלויד באלבום הזה, כמובן שבאותה תקופה שהוא יצא לא הכירו פינק פלויד אחרת ולכן האלבום הזה הוא טוב או אפילו טוב מאוד לכל להקה אחרת בתקופתו. התקליט הזה מזכיר יותר דברים של הסיקסטיז של להקות אחרות.

The Walrus

New member
Animals

אחלה אלבום, אבל כל אחד מהאחרים הוא מאסטרפיס אמיתי...

CrazySheep1

New member
Atom Heart Mother

הוא די מרדים אותי. אין בו הרבה ליריקה וזה לא אחד הדברים שאני יותר אוהב אצל פינק פלויד. אין בו בניות מתח (כמו באלבומים אחרים ווטרס לקח בהם חלק גדול יותר) שזה אחד הדברים שאני יותר אצל פינק פלויד... ואני לא אוהב את האינסטרומנטליות המשונה בו. אני מקווה שאפשר לנסח את זה ככה. ואולי מהסיבה הכי פשוטה שאני פשוט מעדיף את כל האחרים..

RoieL

New member
Animals

כי הוא פשוט האלבום הכי פחות טוב ברשימה לדעתי, בטח ובטח פחות טוב מהחלילן או מאהמ [
]

מורנא007

New member
The Piper at the Gates of Dawn

אני מצביע לאלבום טוב, פורץ דרך, אומנותי ומרגש בגלל המתחרים שלו שהם עדיפים לדעתי.

FunkyMonk

New member
החלילן

אלבום מדהים, פשוט מדהים. יצירת אומנות שנכתבה ע"י סיד בארט הגאון המוסיקלי. אבל התחרות הגיע למצב בו כל האלבומים שנשארו הינם יצירות מופת. לא יודע להגיד מה זה, אבל הוא פשוט פחות טוב מהאחרים לדעתי. לא בהרבה, אבל במספיק. אני אפילו לא יכול להגיד עליו דבר רע אחד, כל השירים שם (מלבד קח את הסטטוסקופ ולך) הינם יצירות מופת גאוניות.

AHM

כי למרות שאני אוהב את השיר, הוא מייגע לפעמים ושאר השירים בדיסק אני לא אוהב ממש. חוצמזה שכל האלבומים פה טובים ואין לי הרבה ברירה

למעלה