האלבום האחרון - סיבוב 7

The Walrus

New member
פשוט חבל

שיצירה מדהימה כמו the piper תעוף לפני אנימלס... מגיע לה מקום רביעי לדעתי.

אני אוהב את הרכות של המילים שלכם

"תעוף" להרגע, אף אחד לא שולח מתנדבים מכת השטן לשרוף את כל האלבומים ש"עפו"

Anuerysm

New member
אני רואה את אנימלז יותר כיצירה

ובפייפר יש ביצבוצי גאונות וסתם שירים כיפיים אנלא חושב שיש בכלל מה להשוות, בכל זאת הוצאתי את פייפר

שלום חן

New member
צר לי ידידי...

תקליט ענק ומצויין אבל טוב לגל שלו לא למה שבא לאחר מכן ממש לא בליגה של השאר, סורי.

earth quake

New member
Meddle

עם כל הצער והכבוד ל-Echoes, שהוא שיר פשוט מצויין, שאר האלבום הוא לדעתי אחת הנפילות של פינק פלויד. כל השאר פשוט הרבה יותר טובים.

איזה נפילות?

אנחנו מדברים על אותו אלבום? שיר ראשון זועם ומפציץ, שיר שני פסטורלי ומרגיע, שיר שלישי חביב עם ליריקה ענקית לדעתי, ושני שירים קלילים שתענוג לשמוע אותם תמיד. לא רואה פה נפילה אחת, גם לא מעידה...

earth quake

New member
אני לא אהבתי

חוץ מ-Echoes, לא הצלחתי להתחבר ולאהוב אף אחד מהשירים האחרים.

מורנא007

New member
אני מסכים איתך שלום

AHM אלבום רחוק משלמות, אבל היצירה המרכזית שבו ורוב הצד השני נותנים לי כמאזין תחושה עצובה-מתוקה מלנכולית שבמדלס באה לביטוי רק בשני קטעים (הראשון והאחרון).

Pink Floyd 117

New member
The Piper at the Gates of Dawn

יצירת אומנות, אלבום טוב. אבל קצת מתחת לשאר המתחרים.

animals

פחות אהוב עליי בניגוד לשאר ואני אוהב יותר את האלבומים עד וויש יו וור היר כולל

avki

New member
Animals

בהנחה שרוב האנשים במצביעים כרגע עוד לא מגובשים לא מבחינה אישית ולא מבחינה מוזיקלית, מעניין אותי לראות מה יצביעו אותם האנשים בעוד 5 שנים...

1. מאיפה לך שרוב האנשים שמצביעים

אינם מגובשים אישית או מוסיקאלית? 2. מה הקשר בכלל? גם בן אדם מגובש אישית מוסיקאלית וקולקטיבית יכול לשנות את דעתו - חמש שנים זה הרבה זמן, גם אתה עלול עוד לשנות את דעתך המגובשת:)

לא מסכים

ואתה חושב כך בגלל אתה התוצאה לאיך אנשים מאוד מסויימים בפורום שהיו אומרים בחזקת מזלזלים באנשים שלא אהבו את הפייפר וחשבו שהחומה היא שיא העשייה של הפלויד למשל. (תחזור בארכיון לפני שנה או קצת יותר ותקרא) כנראה לפי אותם אנשים ספיציפים, אתה כבר בעולם המגובשים אישית ומוזיקלית. קח זה את בע"מ.

שלום חן

New member
אני נוטה להסכים אתך מורנא...

אני באמת יכול להעיד על עצמי שככל שהתבגרתי עם השנים אני יותר אוהב את התקופה עד לצד האפל של הירח ובמיוחד מצער העוול שעשו לשלושה תקליטים משובחים:A Saucerful of Secrets, More, Obscured by Clouds , זה לא אומר שאני לא מאזין לשאר חס וחתולה.

Anuerysm

New member
הדבר העצוב בקשר לאובסיורד

זה שהוציאו אותו אנשים שבכלל לא שמעו אותו האלבום הזה מקבל שם גרוע עוד לפני שאנשים מגיעים אליו

למעלה