האלבום האחרון - סיבוב 7

holo

New member
Animals

אני חוזר שוב על הבחירה הקודמת שלי, מבחינתי הוא זה שהיה צריך ללכת, ולא SOS. מבחינת רק Dogs מחזיק את האלבום הזה, שאר השירים חלשים, בעיקר מבחינה מוזיקלית (בעצם Sheep גם מבחינה לירית, סתם שיר מגוחך).

Artoo Detoo

New member
The Piper At The Gates Of Dawn

עכשיו שכבר שאי אפשר להתלבט בינו לבין סוסרפול.. הוא אלבום פסיכדלי מבריק, אבל שאר האלבומים שנותרו ברשימה לדעתי יותר טובים ממנו.

Anuerysm

New member
The Piper at the Gates Of Dawn

לא יודע, אלבום טוב, אבל אנלא מתחבר לכל השירים שבו, יש קטעים שנראים לי מיותרים, כמו פורטוצ' למשל או צ'פטר 24 אני יודע שעד עכשיו הצבאתי לאטום הרט מאד'ר, אבל נזכרתי שלIf היה חלק משמעותי אצלי #:

איתנים

New member
Animals

שלום לכולם למרות שכולם מושלמים Animals הוא יותר מידי ווטרס למרות שהוא עדיין נשמע פינק פלויד

שיניתי את דעתי ANIMALS!

בעבר סברתי שאטום הארט היה צריך ללכת, אבל במחשבה שניה, למרות הסולואים החזקים (אין עוד מילה לתאר אותם), אנימלס קודר מידי, מדכא, מסמל את תחילת הסוף של פינק פלויד ו...זהו. מבחינתי אטום הארט מלא בפנינים מדהימות, רק על הצד הראשון שבתקליט לא ולו בלבד לא הייתי מוותר.... יצא לי לשבת בסלון עם הקטע הזה וחברים וכל אחד מתאר דבר שונה לגמרי, החל בבריאת העולם, עד לאיזה פסקול לסרט, ואולי סתם מוסיקה טובה ופרוגרסיבית קצת, מה שזה לא יהיה הקטע הזה גאוני. IF גם כן חתיכת אוצר... מלבד הביצה על המחבת בסוף האלבום למעשה לא הייתי מוותר עליו בכלל...

Animals

1. כי חושב ש AHM בטוח למדי בסיבוב הזה...אז אני יכול להבציע חופשי 2. מלבד איזה קטע גיטרה ב- dogs רוב האלבום חלש...לא מעניין, ולמרות שהוא פינק פלוידי מאוד - לא הייתי ממליץ עליו למישהו שמחפש להתחיל לשמוע פינק פלויד. 3. אלבום אפור מידי לטעמי (לא מילולית). חסרה בו האווירה המיוחדת שמופיעה בכל אלבום אחר שלהם (כמעט).

jony543

New member
איך אנימלס עוד נשאר?ועוד אחרי החומה

גם מוזיקה שלא מצליחה לעניין [מלבד דוגס] ובעיקר ליריקסים גרועים. נכון שככל ששומעים אותו יותר החומה נראה כסיפור יותר ילדותי ובכייני אבל הקונספט הזה של אנימלס הוא חלש מכלתכילה. אני בכל מקרה מוציא את אנימלס כי אם תעיפו את החלילן זה יהיה הרבה יותר ממה שמגיע לאלבום הזה. אהה ואני מקווה שזה בסדר שאני מצביע רק עכשיו כי מקודם או שלא יצא לי להיכנס או שהיו אלבומים שאני לא מכיר [הפסקולים משנות ה 70 - ששיכנעתם אותי לקנות אותם, האלבומים שאחרי החומה].

jonbirion

New member
piper at the gates

כל השאר ניתן לראות כקבוצה. לדעתי פרוג אך הווכוח על כך נמשך ונמשך. הנ"ל מצויין אך לא ישרוד יונתן

itaikuskus

New member
animals

רציתי סיבוב שעבר שAHM יעוף, ואז שמתי אותו בפטיפון, והקשבתי לסליידים של גילמור בשיר הנושא, למקהלה ההיתולית, לריף הכוחני, לווטרס שנחשף במערומיו בפעם הראשונה, אולי, וגילמור עם ההברקה של FOS... אגב, פייפר הוא האלבום הכי טוב איי פעם, לא רק של פינק פלויד, אלא בכלל. אני לא הולך להיות מההיסטרים שמעיפים להם את האלבומים הפייבוריטים אז הם פוצחים במסע צלב רב הודעות נגד הפורום כולו, אני רק מצטער שיש כאן מספר לא מבוטל של חברים שלא מבינים את זה.

flowerboy69

New member
הגיע זמנו של atom heart mother

ליד האחרים הוא חלש.חוץ מיצירת הנושא כל השאר בינוני ולכן צריך ללכת.

מבחינת זמן כרגע אמרת

ש-חצי שעה מתוך חמישים דקות לא מספיקות בשביל להחזיק אלבום. אני לא מבקר מוסיקה, אבל לטעמי אם יותר מחצי אלבום הוא גאוני זה מספיק.

flowerboy69

New member
לא קשור לגאוני

פשוט...לא יודע.אני לא מת על meddle למשל אבל הוא חשוב יותר וכיף יותר לשמיעה מאשר atom.לדעתי זה זמנו להתחפף...

Anuerysm

New member
אצלי, מספיק ששיר אחד יהיה גרוע

והוא הורס את האלבום אני בדרך כלל שומע ת'דיסקים כמו שהם ולא בראנדום או משהו

Animals

ללא ספק החלש באלבומים שברשימה. קדימה, תצביעו! יש לכם זמן עד יום שישי בבוקר.

למעלה