האלבום האחרון - סיבוב 7

RoieL

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

Adidason326655

New member
The Piper at the Gates Of Dawn

אלבום מצויין פשוט אין אלבום אחר שפחות שווה ממנו.

Jason2

New member
ההצבעה היא לא איזה אלבום טוב

אלא ההיפך, מצביעים לאלבום שחושבים שהוא פחות טוב מהשאר.

wommer

New member
AHM

למה? כמו שכבר אמרתי בסיבוב הקודם: 1. היצירה המרכזית, לא מושכת, לא מעניינת...מאבדת את הםואנטה שלה מתישהו. חוץ מגרסת הלייב שלה(ללא התזמורת) אני לא שומע את זה בכלל, אני מעביר הלאה לשירים הבאים, שהם מדהימים. 2. ה"יצירה" משהו שנקראת ארוחה פסידכלית של אלן. מה לעזאזל הם חשבו שהם כתבו את זה... הממ הורס לגמרי את האלבום.. אם לא היו את שלושת השירים - IF,FOS,SUMMER68 לא הייתי שומע בכלל את האלבום הזה.

eliavtu

New member
Animals

למרות שעוד מעט חוגגים לו 30 \: ורציני יותר.. אני חושב ש Pigs היא היצירה היחידה באלבום שבאמת באמת טובה ויכולה להתחרות באלבומים האחרים, היחידה שטובה לכל אורכה, למרות שקצת ילדותי לקחת 3 אנשים ולהשוות אותם לחזירים, המסר כאן מועבר בצורה מצויינת והלחן מדהים - הסולואים האדירים של גילמור, הבאס הענקי <גילמור או ווטרס(?)> והכל.. Dogs שהרבה אומרים שהיא היצירה הכי טובה של פינק פלויד, לא כ"כ טובה לפי דעתי, המילים טיפה בנאליות וזה נראה שווטרס כתב את השיר הזה כדי לסיים שיר, ולא בטוח שהוא משקף באמת את תפיסת העולם שלו, הרעיון המרכזי פה הוא קצת טפשי וקיצוני מדי. גם הלחן הוא לא כ"כ טוב, אמנם יש סולואים מרהיבים של גילמור, אבל יש גם יותר מדי קטעים משעממים ונפילות - ארוך מדי! Sheep כאן גם יש מסר טוב ויש כאן ביקורת מעניינת על בני האדם, אבל גם לו יש קטעים משעממים ונפילות והוא קצת ארוך מדי. <ואפשר להגיד שגם Pigs On The Wing הוא מצויין, אבל הוא קצר מדי יחסית לאלבום> וגם.. כי אחרי הכל אנחנו בני אדם, לא ?

flowerboy69

New member
את אנימלס לא אהבתי במשך הרבה שנים

ואז יצא in the flash של ווטרס וזה גרם לי לחזור לאלבום ולשמוע אותו ולהתאהב בו.אני חושב שהוא אלבום מחאה חזק עם יצירות רבות עוצמה הן במוזיקה והן במילים והוא טוב ומשמעותי הרבה יותר מ atom heart mother.ולגבי הpiper שיש שרוצים שיועף?זה אחד מאלבומי הפסיכדליה הטובים שנעשו זה אלבום פורץ דרך ומהפנט ואי אפשר לזרוק אותו ולהשאיר את atom.זה בזיון לאומנות המטורפת!!!

Emily N

New member
Animals

בהתחלה קצת התלבטתי בינו לAHM אבל אז הקשבתי שום לAHM והבנתי שאין, האלבום הזה יותר טוב מאנימלז:] שירים כמו SUMMER 68 FAT OLD SUN הקלידים!, המוזיקה מגוונת הרבה יותר ומתפתחת, המילים הככול יוצר אווירה כ''כ מיוחדת ומגוונת מאנימלז. את אנימלז אני אוהבת אבל לדעתי בתחרות עם AHM הוא מפסיד!

למעלה