האלבום האחרון - סיבוב 8

שלום חן

New member
The Piper at the Gates of Dawn

הכה את המומחה
מנחה: מתוך הרשימה שאציג לפניכם איזהוא אלבום השונה מבין 5 האלבומים
רקע: תיקתוק שעון בצורה דרמטית ומלאת מתח
מנחה: הרשימה: The Piper at the Gates of Dawn Atom Heart Mother Meddle Dark Side of the Moon Wish You Were Here |זמזם| בזזזזזזזז.... כן שלום מה התשובה בבקשה
| מתחרה (שלום): The Piper at the Gates of Dawn מנחה: אתה יכול לנמק את תשובתך
מתחרה: כן, כי היא פסיכית. מנחה: פסיכית
מתחרה: אה, סליחה, פסיכית עאלק, פסיכודלית פסיכודלית וסיד לא השתתף בשאר התקליטים. מנחה: מה הקשר לסיד
מתחרה: שום קשר, פשוט סיד לא השתתף ביצירת שאר התקליטים, אבל, השוני הוא שהתקליט פסיכודלי והשאר לא. מנחה: תשובה נכונה אתה ממשיך לסיבוב הבא
קהל: מחיאות כפיים.

שלום חן

New member
סליחה אדוני המנחה אני יכול...

להוסיף עוד הערה בקשר לאלבום הזה בבקשה
מנחה: כן בבקשה מתחרה: האלבום הזה לא בליגה של האחרים
מנחה: חחחח תודה שלום הערה קצת לא במקום אבל תודה בכל אופן. קהל: מחיאות כפיים.

Atom HEART Mother

1- כי את השאר הם הרבעיה האהובה עליי. (החמישי זה MORE ואחריו Relics)/ 2- כי שיר הנושא, מאוד הפכפך ולא מאוזן, וסובל ממאניה-דיפרסיה מסויימת, יש בו רגעים פלוידים גאוניים, לצד קטעים שלקוחים מדמיונו הפרוע של רון גיסין (מה הוא קשור בכלל?)... ארוך, מייגע אבל מדהים לראות עד לאן הפלויד היו מוכנים ללכת עם הנסיונות שלהם. IF - כתב ההגנה של ווטרס מוגש בחום ואהבה לסיד בארט. And if I go insane, will you still let me join in with the game? מרגש אבל עד היום איני מצליח להבין את המטאפורות של ווטרס (ברבורים רכבות וספרים מתקפלים???), וחושף כמה לבנים מהחומה. קיץ 68' הוא שיר כיפי, ביטלסי, קיצי, מין סצנת המשך לPaintbox הנפלא גם הוא. ו- Fat Old Sun כמובן כמובן, הגרסה של ההופעות החיות של ה-16 דקות.! 3- לא אוהב מרמלדה. רייט, הלב של הלהקה, מציל מכבודו האבוד של האלבום בקטע קלידים מדהים לקראת הסוף! אבל בכל זאת, אני חייב לציין את אותה הופעה של פינק פלויד בהייד פארק אחרי צאת האלבום, מסכנים החבר'ה, ירד הרבה גשם בלונדון באותו יום, השיר לא נשמע כפי שהיה אמור להיות, וההופעה התבלטה(?) או שלא היו בפארק אז הרבה אנשים כדי לראות את הפלויד (ברחו מהגשם). מה שהכניס את הפלויד לתקופה לא קלה בכלל, כשהלהקה הייתה על סף משבר. מזל שהאלבום שבא אחריו (אחחם אחחם) MEDDLE החזיר את אימון האוהדים בלהקה והצעיד את הפלויד לדרך המלך - הדרך לפומפיי. :D

RoieL

New member
ואחר כך לשלושת האלבומים הגדולים

OBC והשנים שאין לשאת את שמם לשווא.

מורנא007

New member

אני מצביע לאלבום טוב מתוך ידיעה שהוא טוב בגלל שמתחריו מדברים אלי יותר. אומנם האלבום הטוב ביותר (לטעמי) יצא, אבל האלבומים האחרים "שווים" מאמץ של כתיבת 2 שורות בפורום.

Anuerysm

New member

מדל הוא האלבום האהוב עלי, כל טראק וטראק בו לדעתי הוא יצירת מופת וויש יו וור היר ודארק סייד אין מה להגיד ואולי אטום הרט מאד'ר היה גם יכול לצאת, אבל סך הכל, אטום הרט מאד'ר היתה ההיכרות שלי עם פינק פלויד ולכן קשה לי להוציא את האלבום

Anuerysm

New member
האמת היא

שהתחלתי לשמוע את פינק פלויד רק בגלל הפוסטר שיש לאורי בחדר אני מדבר על האחד של Is There Anybody Out שרואים ת'פרצופים שלהם, לא יודע למה אבל זה גרם לי לרצות לשמוע אותם אבל גם אליאב פתח אותי להרבה להקות אחרות בקיצור זה קצת משניכם

Anuerysm

New member
טוב תכלס זה לא שאני

נגעל מכל הסצנה הזאת של הסיקסטיז, להפך, בזמן האחרון נכנסתי אליה חזק ואני יודע שזה די ילדותי להעדיף את האלבומים האלה, אבל אני אוהב יותר את הסאונד המתוחכם והמדויק.

למעלה