האלבום האחרון - סיבוב 8

FunkyMonk

New member
us and them

זו רצועה גאונית כי היא כתובה בצורה נפלאה, היא דינמית ולא משעממת, היא מרגשת ומתקשרת בצורה נפלאה לקונספט של האלבום, משהו שאסור להתעלם ממנו.

אתה מאוד לירי, אין ספק

אבל אתה גם היחידי שירד פה לפסים אישיים. לא תקפתי אותך ולא טענתי שטעמך המוסיקאלי או שיקול דעתך לוקים בחסר. סך הכל הבאתי את הצד שלי והסיבות לכך שאני אוהב את אטום הארט יותר מאת פייפר. את ממשיך להתעלם מהעובדה שאני אוהב גם את פייפר וחושב שהוא אלבום נפלא. אתה ממשיך להתייחס לזה כאל תחרות השתנה ו- למי יש גדול יותר. צר לי שיצירה כמו us and them משעממת אותך ושאתה חושב שזה הרצועה החלשה באלבום. צר לי שאתה לא יכול לראות את נקודת המבט שלי שאטום הארט הוא אלבום מגובש יותר ומושקע יותר וכן, גם שהיצירות עליו (לטעמי) חזקות יותר מאלו על פייפר. צר לי שאתה רואה זאת כיפות נפש ושאתה רואה לנכון להגיב על כל דעה פה כעל התקפה אישית. ובסך הכל, נראה לי שאתה לוקח את המשחק הזה קצת קשה. אם אתה מרגיש שדרכתי לך על האצבעות, אני מתנצל. אבל אני מציע שתבחן שוב את הדרך בה אתה מגיב.

itaikuskus

New member
אולי זאת הייתה האנגלית

שגרמה להודעות שלי להראות הרבה יותר מלו-דרמטיות ממה שהן באמת. הכל בהומור, אף אחד לא דורך על בהונות של אף אחד. כמו שצר לך שאיני יכול לזהות את הגדולה בus and them (אני רואה את זה יותר בתור "המלך עירום", מבחינתי), או הגיבוש שלא ממש קיים בAHM, כך צר לי שרוב גולשי הפורום בטוחים שאם זה לא אלבום קונספט, זה לא טוב, ופסיכדליה היא מילה גסה. אני מגזים כמובן, כאשר גם אלו שהצביעו להדיח את הפייפר מודים בגדולתו, וכשזה נוגע ל5 האחרונים, זו שאלה של "מה אני אוהב יותר" ולא "מה אני לא אוהב". חד משמעית, אני מתנצל אם התגובות שלי היו בוטות מדי, לא הייתה כוונה לרדת לשום פסים אישיים, ואולי זו הייתה חלק מאיזושהי הסחפות בלהט הדיון, שגרמה לי אולי להשמע כך. הכל ברוח טובה, זה רק ספורט, הכדור הוא עגול, וכדורגל משחקים 90 דקות ובסוף גרמניה מנצחת.

../images/Emo45.gif

אין בעיה בן אדם. העיקר הכוונה:) ואני מסכים איתך לגבי "מה אני אוהב יותר" לעומת "מה אני לא אוהב". וגם אני חושב שקשה ובכלל בלתי אפשרי לעשות משחק שכזה ברוח אובייקטיבית (כאילו אנו בוחרים באמת את האלבום הטוב ביותר של הפלויד). העיקר שנהנים. אגב, אני אוהב פסיכודליה מאוד - משום מה אף פעם לא ראיתי את הפלויד כלהקה פסיכדלית. זה לא מסתדר לי כי מרבית הקריירה שלהם הם היו מאוד מחושבים. מי יודע, אולי אם מלכתחילה גילמור היה משתלט על הלהקה ולא ווטרס הם היו שומרים על צביון פסיכודאלי יותר. בכל אופן אני לא חושב שאטום הוא אלבום קונספט. יותר בסגנון אלבום אווירה במובן שאותי הוא מעביר פאזה לחלוטין. וגרמניה מנצחת רק כשהיא לא מפסידה ואיטליה באה וגונבת מונדיאל:)

RoieL

New member
באמת משעמם, ומה שווטרס

אמר על AHM שאפשר לזרוק לפח? הוא רצה להגיד דארק סייד והתבלבל. השמות פשוט נורא דומים.

וויי, איזה מותח! ../images/Emo188.gif

מי היו חולמים שיתקיים כאן קרב ענקים בין Atom Heart לבין ה-Piper!! מה היתה לולובל אומרת?
מה היה אומר סיד?

The Piper at the Gates of Dawn

שלום לכולם! אחרי העדרות ממושכת מכתיבה בפורום (פה ושם אני קורא) החלטתי להשתתף... נראה משחק מעניין. זו ממש הפתעה ש- Animals וה- Wall עפו... אל תסקלו אותי באבנים, אבל הסיבה שאני מעיף את The Piper היא...שעוד לא יצא לי לשמוע אותו! אני לא יודע אם יחשיבו את הקול שלי בגלל זה, אבל בכל זאת, אם לא The Piper אז AHM. למה? WYWH - לוקח אצלי בהליכה את המקום הראשון - אלבום מדהים. כל רצועה פצצה, 2 מהן (1,4) מהוות מבחינתי חלק משיאי הלהקה. Dark Side - אלבום קרוב למושלם כאלבום, אבל אם ניקח כל שיר בנפרד - אין אף שיר שמגיע לעוצמה ולרגש כמו ב- SOYCD או CN, גם לא כל האלבום כיחידה אחת. MEDDLE - גם אם שאר השירים חוץ מ Echoes היו של בריטני ספירס ומאיה בוסקילה לא הייתי מעיף אותו, כי Echoes זו יצירה ענקית !! חוץ מזה, גם השירים האחרים מצויינים. לעומתם, AHM אמנם אלבום מצויין, אבל מצויין זה לא מספיק לתחרות הקשה הזו. אין לו את אחד מהאלמנטים של המתחרים: עוצמה ורגש, שלמות, ו- Echoes...

itaikuskus

New member
let's be straight here

now, i won't call for DISQUALIFYING your vote, beacuse it seems so useless and irelevant to me.. BUT i'm trying to realize, or maybe question your integrity, or lack of integrity. so i got it, you're back. OPEN A NEW THREAD. i think voting against an album you didn't even hear, and on the TOP 5, no less, well that's just unfair. i understand, you want to state your opinion, upon the sferic (or internetic) waves, and maybe you should, but is it right to vote against an album you don't even know? hold your fire, don't vote, wait for the final round or something, i don't know. the best solution is to run to the record store, or a helping friend, and get it. who knows, you might hear it some day, and tell yourself "how could i vote against this amazing creation in this majorly importent competition????!?!?!!?!?!?!1one" think about it.

או קיי..

קיבלתי בהבנה את הביקורת. אולי בכל זאת אתה חושב שאני יכול להעיף את AHM למרות שאני לא יכול להשוות אותו ל The Piper? בוא נחדד את השאלה, שלדעתי תהיה רלוונטית לעוד מצביעים בעתיד: האם אפשר להעיף אלבום במקרה שהמצביע לא שמע את אחד מהמתחרים? בכל זאת, את כל שאר האלבומים של פ"פ אני מכיר טוב... אני מסמיך אותך לאשר לציף אם להחשיב את הקול שלי או לא!

שלום חן

New member
אז אם כך...

להחזיר את: A Saucerful of Secrets, More, ו- Obscured by Clouds כי הרבה לא שמעו אותם והוציאו אותם מהתחרות.

למעלה