האלבום האחרון - סיבוב 8

אתם מבינים שברגע זה אתם

מוחקים מהרשימה את הזכר האחרון מסיד בארט זה שבעצם הביא לכם לעולם את פינק פלויד?! לטובת אלבום נסיוני שאין בו שום ייחוד לדעתי ופחות מענין (אטום הארט מדר) תשקלו שוב חבל... נכון זאת רק הצבעה אבל עדיין כואב הלב... חח

CrazySheep1

New member
Atom Heart Mother

כל האלבום הוא כמו שיר אחד ארוך, בלי עליות ובלי ירידות, נורא מקובע. לא אוהב אותו בכלל. ואני לא מאמין שמעיפים את פייפר :\ היה עצוב לי על החומה ועכשיו עצוב לי פי כמה על פייפר... כל מי שחשוב להעיף אותו צריך לעשות שמיעה חוזר ל flaming

The Walrus

New member
Atom Heart Mother

כי פייפר לא יכול לעוף, פשוט לא יכול, יצירה גאונית ברמות מטורפות. אטום הארט מאדר דיסק מדהים, כואב להוציא אותו אבל אין מה לעשות. פשוט יש טובים ממנו.

Adidason326655

New member
The Piper at the Gates of Dawn

ההתלבטות היתה קשה, את דארק סייד אני משאיר לנצחון, מדל פשוט חבל לי, AHM אלבום ענק, WYWH קלאסי מדי בכדי להעיף אותו. פייפר פשוט נשאר מאחור.

eliavtu

New member
Meddle

כי בשאר האלבומים - השלם גדול מסכום חלקיו במדל לא וזה מה שהופך אלבום טוב לאלבום מצוין

FuryUri

New member
השלם לא גדול מסכום חלקיו?

בס"ד. שמעת מתישהוא את meddle בזמן שאתה מסתכל לך על נוף ירקרק לאחר הגשם? אין על ההרגשה הזאת! ולא רק echoes. כל שיר ושיר באלבום הזה.

eliavtu

New member
אממ..

אני אתן כדוגמא את דארק סייד אם תשמע כל רצועה בנפרד בזמנים אקראיים <את אס אנד דם בשעה 1 ואת בריין דמייג' בשעה 3 וכו'...> זה יהיה פחות טוב מאשר תשמע את דארק סייד כאלבום מלא, כי הוא טוב כאלבום. <השירים במדל לדעתי טובים, אבל כשירים ופחות כיצירה שלמה.>

the piper at the gates of dwan

כפי שציינתי, מעולם לא התחברתי לסיד כיוצר. אני חושב שהוא פרסונה חשובה ומודה לו לעולמי עד על כך שהביא את פינק פלויד לקיום - ואם זאת האלבום לטעמי לא משקף את הפלויד האמיתיים, ובהחלט אינו הסיבה שאני שומע פלויד היום. ביי ביי פייפר

ATOM HEART MOTHER

אני מניח שאין טעם לבחור ב-meddle, למרות שבעיניי הוא פחות טוב מאמא לב טוב אטום. זה או אמא לב אטום או פיפר, לכן אני מוציא את אמא לב אטום.

flowerboy69

New member
atom heart mother כי חאלס כבר!!!!

דיייייייייייייייייי.תתעוררו...האלבום הזה לא שייך לפה.piper הוא אלבום נדיר.חוויה.atom פשוט לא זה.יש בו כמה קטעים טובים אבל לא מספיק כדי להגיע לסוף.אז תעיפו את הפרה ותפטרו מהעז...

על מה כל הרעש והמהומה

הרי אני מקווה שברור לך שאיזה אחד מהם שלא יעוף בסיבוב הזה יעוף בסיבוב הבא...על מה אתה נלחם? עוד שבוע? בלי שום קשר שפייפר כאלבום הוא פרגמנטים מחוברים ללא כל קשר, אין קונספט, אין אחידות, אין גדולה בשירים (מלבד אינטרסטלר ו אמילי...). מה הבלאגן?

itaikuskus

New member
stupid machine

i hate computers. anyway, what are you complaining about? lack of a concept? a veriety of ideas? an enormously breakthrough sound? that's the problem? does it have to be slow, subjected, and "clean" to move you? is that it? no greatness in songs? i guess no one could compete with "alan's psychedelic breakfast" or "seamus" or even the super-classic, super-boring "us and them". give me a break.

ראשית

אני לא מתלונן בכלל. אם הייתה בחירה בין כל אלבום של פלויד לאלבומים של להקות אחרות - גם פייפר היה מנצח 99 אחוז מהאלבומים. לטעמי מול יצירת מופת כמו אטום אין מה להשוות. מדובר באלבום בוסרי שיש בו נגיעות גאונות של יוצר פורץ דרך. לא התנגדתי לגיוון הרעיוני אלא שבאלבום הזה לא מדובר על גיוון לשם גיוון. הפלויד הודו בעצמם שבתקופה ההיא הם לא היו סגורים על עצמם. מבחינה מוסיקאלית הם היו הרכב שעוד לא ידע מה הוא עושה. הם חיפשו את עצמם והאלבום הזה מראה זאת. זו יצירה שהיא חלון למוח מסובך ומדהים של יוצר נפלא, ועל כך מגיע לה הקרדיט. אך בהשוואה לאלבומיהם האחרים הוא לוקה בחוסר תכנון (וכן תכנון הוא דבר חשוב, להקות לא פשוט זורקות שירים על אלבום ומפרסמות) ולא ממצה את יכולתם של הפלויד. גילמור עצמו טען שנמאס להם באיזשהו שלב מהפסיכדליה, מלעמוד על הבמה ולנגן קטעים מופרכים במשך 20 דקות. לא אומר שאין מקומו של האלבום בפנתיאון של המוסיקה, לא אומר שהוא לא אלבום טוב. סך הכל אומר שבהינתן ברירה, אני אבחר לשים במערכת את atom ב 19 מכל 20 פעמים. ולגבי alan's psychedelic breakfast - אני לא יודע מה יש לכולם נגד היצירה. אני אישית מאוד אוהב אותה וחושב שקונספטואלית היא גאונית. נ.ב. מה הייתה היציאה הזו על us and them? משעמם? תכף תאמר לי ש-echoes ארוך מידי....

itaikuskus

New member
all of you self-rightous bleeding

hearts can go take a walk. us and them is the weakest link in this amazing "dark side of the moon" chain. but you won't get it, cause it's "sufisticated" or "well planned" or "well composed" or what not, i don't buy it, it bores me. you're wrong, the pink floyd are refering to the POST-BARRETT era, as times of musical obscurity, and expirimental albums. in the piper they knew exactly what they were doing, and they did it better than any other psychedelic band. pete thownsend even got a bit disapointed from the album saying that in giggs they're way more intence. you're tired of standing 20 minutes on stage playing mumbo-jumbo bullshit? rather play well-constructed, pure recipy to bordom tunes? have it your way, i'm all for the expirience, the fresh sound, the spookiness, the brilliance, even the lyrics are way better, than any other pink floyd record, WAY better than atom heart mother. and again, about "us and them", what's the problem, you can step on my toes but i can step on yours?

למעלה