פותחת לטובת הדיון

שושה 23

New member
לשכב בפגישה הראשונה?

מה דעתכם? אישה ששוכבת עם גבר בפעם הראשונה בפגישה הראשונה? האם היא צריכה לצפות שהוא ימשך איתה ביחסים אח"כ? האם שהיא שוכבת איתו היא עוד חושבת שהוא עוד יתייחס אליה אח"כ? האם היא סתם נותנת או תמימה? מה אתם אומרים תיישבו ויכוח ביני לבין חבר

מוותק

New member
יצאתי עם מישהו

שאומנם הכרתי אותו בנסיבות שונות עוד לפני ה"דייט" שלנו (זה היה שנים לפני) שכבנו באותה פגישה והיינו יחד שנתיים וחצי.. עם זאת הוא אמר שהוא לא ציפה שזה ימשיך מעבר לזה בגלל ששכבנו בהתחלה.. לי כבחורה זה לא מה שהיה משנה, זה לא אתגר להשיג מישהו ולשכב איתו אבל כנראה שאצל גברים זה כן משפיע.

גברברת

New member
2 מחברותיי הטובות נשואות מזה שנים

לזה שאיתו הן נכנסו למיטה בערב הראשון להכרותם. אין חוקים ובלי קשר, אני חושבת שלמושג "נותנת" אין כבר מקום בעולמנו

goldyboy

New member
אין כזה דבר

נשים "נותנות" וגברים "לוקחים". נשים עושות סקס עם גברים כי זה מה שהן רוצות, ומישהי אמרה לי שאם היא נמשכת לגבר והיא רוצה לשכב אתו בפגישה הראשונה היא תעשה את זה, ולא אכפת לה מה יחשבו. לפי דעתי זה עניין של זרימה. אם הפגישה הראשונה זורמת ויש משיכה ושני הצדדים רוצים, יהיה סקס.

פושפושה

New member
וואלה...

לא חסר בנות שמזיינות בנים!!! אין לזה כללים!!! אני עם חבר שלי 4 חודשים ושכבנו בפגישה הראשונה מתוך קטע של סטוץ, אבל וואלה זה המשיך!!!

moonlady85

New member
סליחה? דווקא להפך

גברים נותנים ויש נשים שלוקחות....אנחנו מזמן עברנו את המאה התשע עשרה ואפילו את המאה עשרים כך שבתמונה נכונה..כל גבר מוכן לתת והשאלה היא אם אנחנו רוצות לקחת.זה ממש לא מדד לחשוב "מה יהיה אם אני אשכב איתו?" .המדד צריך להיות "האם אני רוצה?"

mottyzer

New member
נותנת

לפי דעתי גם ברווקות זה כך פגשתי במקרה מישהי שהיתה מאוד חרמנית והיא אמרה לי שהיא היתה חייבת להזדיין ולא חשוב לה עים מי העיקר להשתחרר בסוף היא שכבה עים גבר נשוי ואמרה שהיא זיינה גם אותו וגם את אישתו

נעמייה

New member
חבל מאוד שזו התפיסה שלך

נשמע מפיך, כאילו אשה ששכבה עם גבר על הפגישה הראשונה - נחרץ גורלה המר. ואני תוהה... האם גם גורלו של הגבר נחרץ בעיניך? לא נראה לי. ההודעה שלך נודפת ריח רע של סטיגמות על נשים. התפיסה שלך, שהאשה "צריכה לצפות שהגבר ימשיך איתה ביחסים אם...", שהאשה "עוד חושבת שהגבר יתייחס אליה אחרי ש..." - פרמיטיבית בעיני. תתפלאי, אבל יכול להיות שאשה תשכב עם גבר על הפגישה הראשונה (ר"ל) ולא תשב ותצפה ותחכה שהוא "יתייחס" אליה. אמנם לא עניתי לשאלה הישירה שלך, אבל בטח תביני ממה שכתבתי - את התשובה.

שושה 23

New member
פיספסת את השאלה שלי

האם לשכב עם גבר או אישה בפעם הראשונה, בפגישה הראשונה, לא מעיד על חוסר רצינות בקשר שאולי יתפתח בסופו של דבר? האם לא כדי להמתין עם זה קצת לפני שקופצים ישר למיטה? אולי אני קצת שמרנית אבל כאשר שכבתי עם גבר בפעם הראשונה שהכרתי אותו, ידעתי מראש אין לקשר הזה הרבה סיכוי, אבל עשיתי את זה מתוך רצון לכיף של לילה אחד ולא יותר מזה? השאלה שלי היא כיצד בונים על זה מערכת יחסים יציבה? אם בכלל תהיה מערכת יחסים? אני מדברת ברמה התיאורטית אל תיקחי את זה קשה

daniella1980

New member
מסכימה עם כל הגיג של נעמייה

ממש עצוב לקרוא התנסחות כל כך חד צדדית! אז אם בשאלה התמוהה הייתה הכוונה לשני המינים, בעיני כל אחד שהולך לפי איזשהם חוקים שמישהו(?) אחר החליט בשבילו בעיניינים של אהבה ויחסים וכיו"ב, אז מגיע לו להיות עבד לחוקים הללו כל חייו ולעולם לא ללכת על פי צו ליבו. בכל אופן, זה מאוד מטריד לראות אישה שמתנסחת בצורה כזו. כי אם נשים בעצמן מסתכלות על גבר שלוקח אותן "ברצינות" למרות שהעיזו לשכב איתו מוקדם מידי על פי "חוקים" פרימיטיביים כלשהם, כעל פרס שהן צריכות להלחם לקבל, איך בכלל אפשר לצפות מגברים מסויימים שלא לחשוב באופן כזה?

עובבי

New member
יישר כוחך!

מי ייתן וכל הנשים יחשבו כמוך. נמאס לנו לחכות שתי פגישות. בברכה, עובבי.

tokit

New member
לי זה לא משנה

אם שכבנו על הפגישה הראשונה זה אומר שיש משיכה מינית ותו לא. זה לא מעיד על סיכויי הקשר בהמשך. עם כל מערכות היחסים הרציניות שלי עד היום שכבתי על הפגישה הראשונה. לי זה לא שינה. לא מוצאת שיש הבדל בין מערכת יחסים כזו לבין אחת בה מחכים לפגישה ה-18. עכשיו אני יוצאת עם מישהו חדש, וגם איתו שכבתי על הפגישה הראשונה. אף אחד מאיתנו לא תכנן את זה כך, אבל זה מה שיצא. שאלתי אותו אם לדעתו זה ישפיע על המשך מערכת היחסים. הוא ענה לי "נחיה ונראה". אין לי מושג אם הוא היה מעריך אותי יותר לו לא שכבנו, אבל אם זה המצב, אז כנראה שאנחנו לא מתאימים.

dana384

New member
תגובה

קודם כול אני בן אני מעונין להיות בקשר אם את רוצה

tokit

New member
מצחיק אתה..

אבל תודה על ההצעה בכל אופן.. אני ממש, אבל ממש לא פנויה ולא מחפשת..

לדעתי,אין סיכויי!!!

מבחינה אבולוציונית הגברים הם "ציידים/כובשים" ואחרי שהם יכבשו/יצודו איזו גברת חביבה הם יאבדו עניין. אגב,זו עובדה. בכל אופן,לדעתי האישית זה לא יצליח כי יש משהו אינטימי מאוד בלהיות עירום לחלוטין ועוד במיוחד עם אדם שלא מכירים,זה כאילו חושף אותך,הופך את הבן אדם לפגיע יותר וזה מוציא את כל העניין,לדעתי בלבד, מלנסות להכיר עוד צדדים בבן אדם.

leper

New member
אהבתי את התאוריה ../images/Emo45.gif

נדמה לי שהשאלה היא מה אנחנו אוהבים לכבוש... גוף או נפש...

למעלה