פותחת לטובת הדיון

אבל זו את.

את נכנסת עם הרגשות למיטה. יש בחורות שיודעות להשאיר את הרגשות על הספסל הציבורי ולאסוף אותן בדרך חזור. מה זה השטויות האלה של 'הוא רק חיפש סטוץ'??? למה בחורה לא יכולה לחפש סטוץ? ומה זה בכלל המושג שפג תוקפו לפני המון זמן, כמדומני, 'נותנת'???? סקס, או להזדיין, זו פעולה של שניים. לא נותנת ולא נותנים. מזדיינים!

pikov

New member
מומלץ להחליף חבר

אם זה סוג הויכוחים ביניכם. האם חברך נוהג לשכב בפגישה הראשונה? האם זה מפחית מכבודו?

zigd

New member
לשכב בפעם הראשונה

בכל מקרה יקירתי . אבי עליו השלום זצ"ל היה אומר יש שני סוגי נשים אחת שנותנת ואחת שלא , על זו שנותנת היה אומר זונה למה נותנת כל כך מהר , ועל זו שלא נותנת היה אומר זונה , מדוע היא לא נותנת , ועל כך כפי שהינך חושבת רוצה לתת כנראה מגיע לגבר זאת או מגיע לך זאת . לא רוצה לתת הפסד שלך . ומדוע להפסיד כאשר אפשר לקחת ולהנות בחיים.

zigd

New member
פעם ראשונה

דמייני לעצמך חדר בית מלון 5 כוכבים שוכבת את ערומה לאחר מקלחת על הספה לפתע נפתחת הדלת וריצארד גיר נמצא מולך . שוכבת או לא שוכבת הרי פגישה ראשונה היא .

מה ההבדל בין סטוץ לבין

סקס בפגישה הראשונה? פשוט מאוד: אם יש פגישה שנייה, אז זה לא נקרא סטוץ, זה נקרא סקס בפגישה הראשונה... ולדעתי בנושא, כפי שכתבתי בעבר: אתה קורא לעצמך גבר? אתה??? כל פעם אני מספר לכם מחדש, שהאורגזמה מתחילה בראש, ואם לא עשינו את זה שם אז לא עשינו כלום, הפעם - תבינו על מה אני מדבר. יש איזה שטות שרווחת בגיל הטיפש עשרה - "גבר שנתן במאה בחורות הוא תותח, בחורה שלקחה ממאה גברים היא זונה", ובכן בגיל 16 אני מקבל את זה, לא סתם קיבלתם שם של טיפש עשרה - אנחנו בגיל הזה בני עשר'ה, ואנחנו טיפשים... אבל, עובר הזמן, ואנחנו גדלים. סיימנו עם משוואה ריבועית, שכחנו באיזה תאריך נפוליאון עלה לתורה ומה ביאליק עישן לפני שהוא כתב את "הכניסיני תחת כנפך", אבל, כנראה שחלק מהטיפשות הזו לא רוצה לעזוב אותנו. קלטו ת'סצנה הבאה : "אתה רוקד עם חברים שלך במועדון, באה אליך איזה כוסית, לוקחת אותך ביד והולכת איתך לאיזה פינה, מוציאה קונדום, מחזיקה אותו ואומרת לך - אתה בא לשירותים או לא ?" כמו שאמרתי קודם - היא כוסית, מישהי סטייל בר רפאלי, או שרון סטון, בול הטעם שלך. מה תעשה ? זה ברור, תחייך, תסתכל למעלה, תגיד לאלוהים תודה על הסימן חיים שהוא שלח לך, ותלך איתה. שעה אחרי זה, עדיין לא מאמין שזה קרה לך, תקלוט אותה ליד איזה בחור חמוד, לוקחת אותו הצידה ועושה לו את אותו הדבר בדיוק - והוא הולך איתה... מה תחשוב עליה ? חולת איידס במסע נקמה ? זונה ? שרמוטה ? קיבלה חור ועשתה מזה תחביב ? אממ... אתה אדום, ואתה סגול, ואתה לא יודע מה לעשות עם עצמך, כי אתה טיפש. אתה יושב וקורא את המאמרים שלי, ומקווה שאתה איזה זיין תותח, אבל בתכל'ס - אתה מחפש למיטה שלך מישהי שהניסיון המיני שלה מסתכם ב-4 גברים ב-6 שנים האחרונות, אחת שתשכב לך על המיטה, תעשה "האאח ההאאחחח", תגיד לך שאתה טוב (כי עד היום כולם היו חארות כמוך), אחת שבשבילה לשנות תנוחות זה לשלב ידיים ולהחזיר אותן לצידי הגוף, אחת שיודעת כמוך - שאתה מזיין אותה והיא רק שוכבת, אתה מזיין, אתה גומר, ואתה הולך, והיא ? היא בנק הזרע בשבילך - באת, הפקדת, הלכת, (בתקווה שלא עשית תוכנית חיסכון לאיזה 9 חודש, נושאת ריבית והצמדה לכל החיים) - כי אתה כבר לא טיפשעשרה, אתה טיפש-עשרים-ו... אם תיתקל באחת שיש לה ניסיון מיני עשיר, שנהנית מסקס, שאוהבת סקס - אתה תפחד, כי יש לה כוח. היא יכולה לפנות ל-10 גברים באותה מסיבה, ואתה - רק אם יהיה לך מזל - תצליח פעם בחודש לגרור איזה שיכורה מסטולה לשירותים... בגלל זה אתה מפחד. אתה צריך להתאמץ, לנסות, להתחיל, לבקש, להתחנן והיא - היא רק צריכה להסכים, זה הכל... וזו בדיוק הסיבה שאני אומר לך שאתה טיפש - לך לאחד המועדונים המובילים (קו, TLV, דום - לא משנה מה), תעמוד ליד השירותים ותסתכל, תראה את כמות הזוגות שמגיעים לאזור ההפרייה, ותבין - ככל שמספר הזוגות שמגיעים גבוה יותר - המסיבה טובה יותר, למה ? לך ללוח השנה שלך, ותסתכל עליו - זה כבר לא שנות האלפיים, אפילו את זה עברנו, ועברנו גם מילניום... זה כבר שנות השלושתלפים... אין מה לעשות, חוץ מאשר לעשות. אם הבחורה תבלה רק עם "גברים" כמוך, הניסיון שלה יהיה בערך כמו הפתיחות שלך - שואף לאפס. לצערי, יש בחורות שעדיין חושבות שיצורים כמוך מייצגים את כולנו והן חוששות ממך ושכמותך - מה תגידו, מה תחשבו ומה תעשו. אבל, אל תשתנה - תישאר כזה ואני אהיה הכי מאושר בעולם, כי אני ושכמוני נמשיך לזכות במנוסות, בליברליות, באלו שלא מפחדות לנסות, אלו שלא "נותנות" אלא "משתפות" - התכנסו כאן על מנת להינות - שני הצדדים, לא רק אחד מאיתנו, ואתה - ממך רק דבר אחד אני מבקש - תיקח איתך תמיד קונדום ותדאג שהבחורה תיקח גלולות - מפחיד אותי לחשוב שאנשים כמוך ימשיכו להתרבות... אני יודע שהרגזתי כמה בחורות, וכמה בחורים. נכון - לא כולנו טיפשים, ולא כולנו מקובעים, יש לשמחתי "בחורות עם ביצים" שלא מפחדות, שקראו תיגר על "הטיפשים" ואני תופס מהן - לא יכול לדמיין איפה היינו אם אדיסון לא היה בונה מנורה או גרוע יותר - אברהם אבינו לא היה ממשיך לזיין גם בגיל 100... ואני יודע שיש גם גברים - גברים אמיתיים, לא הטיפשים שדיברתי עליהם - גברים שלא מפחדים מבחורות בעלות ניסיון - מכם אני תופס כי אתם ואתן - הגברים שבאמת גברים והבחורות שלא דופקות חשבון - אתם הקהל שלי במדור והקהל שלנו במגזין - הקהל במקומות הבילוי, שנהנה, שמבלה והכי חשוב - שחי !!! - אליכם אני כותב, אתכם אני אוהב - אתם ורק אתם - דור ההמשך שלנו - תמשיכו ככה. לכו כולכם להזדיין, ועכשיו !!! שלכם – סקס מאסטר.

shirra

New member
בואו אני אשאל אתכם שאלה

גבר ששוכב עם אישה בפגישה הראשונה - האם הוא צריך לצפות שהיא תמשיך איתו בקשר או שהוא סתם זין? הבנת את זה שושנה??????

Shmuel71

New member
לשכב בפגישה ראשונה

היי בוקר טוב לך קודם כל אני חושב שבפגישה ראשונה מן הראוי לא להגיע למצב שבו נעשה סקס<אך באם זה קרה בכל זאת אני חושב שהגבר באם אמיתי וכן ימשיך בקשר עם האישה ויחזר אחריה שלך בידידות שמואל

iwu

New member
../images/Emo18.gifאל תמהרי חמודה

הכל תלוי בך את מכונת את קובעת בפגישה הראשונה זה אולי סטוץ או שיש לזה טעם טוב וניתוב נכון אז זה נמשך הלאה מה שחשוב הוא לא למהר לפעמים זה משתלם גם אם זה נראה פספוסכמו כן תלוי מי את גם נשים משכיבות ורוצות לספר ,מהו סוג הקשר שמתפתח מהמבט הראשון טוב מיילתי יותר מדי תהני בייי

freesingel

New member
אני מהצד של החתן...

שמישהי תשכב איתי בפגישה הראשונה??הרי זו המטרה לשמה אני נפגש איתה. ישנם כמובן עוד רבים מאוד כמוני,אך רובם נוטים להתכחש נמרצות וטוענים שהם בכלל רציניים ולא יעלה בדעתם סקס בפגישה ה-1... אני כאמור לא ... ומה אני חושב על אחת כזאת??שהיא עושה מה שבראש שלה ולא מתיחסת לכל מיני דעות קדומות שאמורות היו להעלם כבר מהעולם. אישה ששוכבת בפגישה הראשונה ..היא מבחינתי פשוט אחל'ה גבר:)

המחנך10

New member
לשכב בפגישה הראשונה

אי אפשר לדעת איך נסחפים בקלות כאשר יש את הרצון הזה לשני הצדדים למרות שכל השאלות עולות אחר כך למשל אם היא ישר נותנת אז היא **** ואם הוא ישר לוקח אז הוא **** אי אפשר לדעת אולי יש את יעשר מהפעם הראשונה זה כל כך מסובך שאף אחד לא יוכל לדעתי לענות על זה במדוייק כי בכל זאת אנחנו בני אדם עם קו מחשבה שונה לכל אחד

למעלה