אני קצת בהלם מהתגובות שקראתי פה...
כי חשבתי שמילא רוב הגברים פרימיטיביים שסקס בפגישה הראשונה גורם להם לחוסר עניין בבחורה אבל לדעת שרוב הנשים (לפחות רוב אלה שהשתתפו בשרשור הזה...) נותנות לפרימיטיביות הזו לגיטימציה? שוחחתי אתמול עם מישהי בצ'ט והיא שאלה אותי מה דעתי לגבי סקס בפגישה 1, אם יש כימיה. אמרתי לה שאם יש כימיה טובה אז סבבה אבל אם אין כימיה אז בוודאי שלא. ואז היא שאלה אותי אם הייתי מתיחס שונה לבחורה ששוכבת איתי בפגישה הראשונה לעומת בחורה שרוצה אבל מעדיפה לחכות עם הסקס (דגש על רוצה, כי אם בחורה לא רוצה בהתחלה, למשל אם היא לא מרגישה נוח להיות במצב כזה אינטימי עם בחור, זה לא יוריד לי כלום מערכה). עניתי לה שכן, והיא ענתה לי "כמה צפוי", כשהיא כמובן חשבה שאני רוצה לומר שבחורה ששוכבת איתי בפגישה הראשונה פחות מוערכת בעיניי מאחת שמחכה. אבל מיד הסברתי לה שבחורה שרוצה לשכב איתי אבל משחקת משחקים של "מה יגידו" או "אני אבחן אותו" וכו' לא מתאימה לי כי אני לא משחק משחקים ולא רוצה שישחקו איתי. מצד שני, בחורה שעושה מה שטוב לה ושוכבת איתי כי זה מה שהיא רוצה, בלי ליצור איזושהי אנלוגיה בין סקס בפגישות ראשונות לבין רצינות הכוונות, תגרום לי מאוד להעריך אותה. לשמחתי יש עוד כמה בנות (חלקן אפילו כתב פה בשרשור :->) נטולות חשיבה פרימיטיבת שכזו, כך שיש לי עדיין תקווה
שוב אני מדגיש, כמו שאמרה הבחורה בת ה-19, אם בחורה לא מרגישה נוח להיות במצב אינטימי עם בחור בפגישות הראשונות אז לא רק שערכה לא היה יורד בעיניי אלא הייתי בעצמי מסרב לשכב איתה בסיטואציה כזאת. לא הייתי רוצה שמישהי תרגיש לא נוח איתי ותשכב איתי מכל סיבה שהיא. במידה מסויימת אני יכול להבין בחורה שחוששת לעשות כרצונה ולשכב עם בחור בפגישה הראשונה כי היא רוצה להמשיך את הקשר ואולי הוא יאבד עניין, אבל יש לי משהו לומר בעניין. קודם כל, אם את יוצאת לפגישה ראשונה עם בחור, ולא משנה מה קורה בפגישה הראשונה, הגיוני לרצות להמשיך לפגישה שניה אם היא היתה מוצלחת אבל צריך לקחת בחשבון את העובדה שאולי היא לא תמשיך. יצאתי עם מישהי שיזמה את הסקס בינינו בפגישה הראשונה וזה המשיך לקשר של 7 חודשים, ובשלב מסויים היא אמרה לי שהיא לא ציפתה שאני אתקשר אחרי הפגישה הראשונה. אני לא חושב שצריך להבהיר עמדות לפני שנכנסים למיטה בפגישה ראשונה כי גם אם הכוונות של השניים רציניות, אתם עדיין לא מכירים אחד את השני ויכול לקרות לכם מה שקרה לי שיצאתי עם מישהי, שכבנו בפגישה השניה (גם פה היא זו שיזמה, לפחות בזה אתן מתקדמות...) יצאנו עוד 5 או 6 פעמים ולאט לאט הבנתי שהיא לא מתאימה לי. זה היה קורה גם אם לא היינו שוכבים בכלל (זה לא שינה את העובדה שהיא טענה שניצלתי אותה מינית). תשאלי את עצמך את השאלה הבאה: היית רוצה לצאת עם מישהו שפוסל אותך אם את שוכבת איתו בפגישה הראשונה אבל נשאר איתך אם את "מייבשת" אותו? (אני לא רואה פה שום דבר להעריך, ובנים שמעריכים בחורות שמשחקות משחקים ולא אמיתיות הם בעיניי לא בוגרים ופרימיטיביים). אם את חושבת שכן, אז תלכי על זה ו"תייבשי" את הבחורים שאת יוצאת איתם. אבל אם לדעתך זה רדוד ופרימיטיבי אז תעשי מה שטוב לך גם אם הוא לא יתקשר למחרת. ככה השגת שני דברים: היה לך סקס (בהנחה שלא שכבת איתו בפגישה הראשונה מתוך אהבה גדולה - זו הרי רק ההתחלה, כך שלא נראה לי שנקשרים רגשית לבן אדם אחרי פגישה ראשונה גם אם שכבתם וגם אם לא) וגם גילית מוקדם שהבחור רדוד ופרימיטיבי. אגב, לדעתי חוסר הבגרות שבא לידי ביטוי בתחום הסקס הוא לא ספציפי לסקס ומעיד על חוסר בגרות מסויים של הבן אדם, ולכן זה היה בא לידי ביטוי במוקדם או במאוחר גם בתחומים אחרים כך שאת מקבלת מושג די טוב על הבחור כבר בהתחלה.
כי חשבתי שמילא רוב הגברים פרימיטיביים שסקס בפגישה הראשונה גורם להם לחוסר עניין בבחורה אבל לדעת שרוב הנשים (לפחות רוב אלה שהשתתפו בשרשור הזה...) נותנות לפרימיטיביות הזו לגיטימציה? שוחחתי אתמול עם מישהי בצ'ט והיא שאלה אותי מה דעתי לגבי סקס בפגישה 1, אם יש כימיה. אמרתי לה שאם יש כימיה טובה אז סבבה אבל אם אין כימיה אז בוודאי שלא. ואז היא שאלה אותי אם הייתי מתיחס שונה לבחורה ששוכבת איתי בפגישה הראשונה לעומת בחורה שרוצה אבל מעדיפה לחכות עם הסקס (דגש על רוצה, כי אם בחורה לא רוצה בהתחלה, למשל אם היא לא מרגישה נוח להיות במצב כזה אינטימי עם בחור, זה לא יוריד לי כלום מערכה). עניתי לה שכן, והיא ענתה לי "כמה צפוי", כשהיא כמובן חשבה שאני רוצה לומר שבחורה ששוכבת איתי בפגישה הראשונה פחות מוערכת בעיניי מאחת שמחכה. אבל מיד הסברתי לה שבחורה שרוצה לשכב איתי אבל משחקת משחקים של "מה יגידו" או "אני אבחן אותו" וכו' לא מתאימה לי כי אני לא משחק משחקים ולא רוצה שישחקו איתי. מצד שני, בחורה שעושה מה שטוב לה ושוכבת איתי כי זה מה שהיא רוצה, בלי ליצור איזושהי אנלוגיה בין סקס בפגישות ראשונות לבין רצינות הכוונות, תגרום לי מאוד להעריך אותה. לשמחתי יש עוד כמה בנות (חלקן אפילו כתב פה בשרשור :->) נטולות חשיבה פרימיטיבת שכזו, כך שיש לי עדיין תקווה