פותחת לטובת הדיון

שמעי רגע אחד קטן.....

כמו שהרבה קודמים לי פה כתבו לך (ולא את הכל קראתי) אין לעניין הזה חוקים באמת, ואיך בונים מערכת יחסים על דבר שכזה? תלוי בבן או בבת זוג וזה בעצם תלוי מאוד גם באקט המיני לדעתי אם בחורה ובחור נפגשים על כוס קפה בידיעה שהם נמשכים רק לאקט המיני והם לא מתכוונים שיצא להם מערכת יחסים רצינית מה טוב סבבה שימיכו להימשך אחד לשני ללילה לסטוץ אחד ודי זה דבר אחד דבר שני - כשקורה שהאישה באה בידיעה שהיא רוצה להכיר מישהו בשביל להקים משפחה משלה והציפיות שלה מהצד השני הן קצת יותר גבוהות מסתם סטוץ ללילה אזי לאישה כזו לא הייתי ממליצה להכנס למיטה באותו לילה של הפגישה הראשונה עם הבן זוג לפגישה כי היא נכנסת עם הגוף והרגשות שלה למיטה איתו והיא יכולה להיפגע למחרת כשהוא יודיע לה כבל עם ועדה שהוא רק חיפש להתפרק מינית דבר שלישי - המצב האידיאלי שזה כששני בני הזוג מחפשים קשר רציני אזי פה אולי לא יקרה אקט מיני ואם יקרה אקט מיני באותו לילה לדעתי לפני האקט המיני צריך משני הצדדים כמובן, לשים את כל הקלפים על השולחן, יענו לשים את כל הציפיות מקשר עתידי על השולחן ולהיות גלויים למן ההתחלה בלי להסתיר כלום ומבלי לשחק אותה הוא יתקשר היא תתקשר כזה..... הכל תלוי בשני אנשים הנמשכים אחד לשני מצבים קורים ואין לזה חוקים ושיהיה בהצלחה

אומר ככה:::

א. הוא ממש נמשך אליה והוא היה חייייב לשכב איתה. ב. הוא ממש התבאס מהפגישה אבל העדיף שלפחות יצא לו זיון. אין שום קשר למספר הפגישות, מה הגבר חושב עליה, נותנת/לא נותנת.... מה, את ילדה?

מה הקשר בכלל?

סקס זה סקס. זה לא ינבא את המשך הקשר (או אי המשכיות הקשר). הייתה משיכה? הייתה סקס לוהט? סבבה. למה צריך לעשות סרט טורקי (או גרוזיני) מכל דבר? ומה זה "נותנת"?! שושה, את בת 23, לא בכתה ו'. חוצמזה, העלבת אותי. גרמת לי להרגעש כמו זונה. בחורה חסרת ערך. שפחת מין ממש. לא. ממש לא.

שושה 23

New member
וואו, באמת לא התכוונתי לפגוע

אני מצטערת אם מישהו נעלב מהצורה שבה הצגתי את השאלה לדעתי אין בעיה עם לשכב בפגישה ראשונה גם בעצמי עשיתי את זה, והיה קשר של ידידות טובה עם אותו הבחור. להפך אני מאמינה גדולה בשיוון זכויות וכל אחד שמפקפקת בזה יכול לבוא לפגוש אותי בלימודי נשים ומגדר באוניברסיטת תל אביב. שאלתי שאלה ממקום של ישוב ויכוח ביני לבין חבר, אולי הניסוח היה קצת לקוי אבל הוא לא נעשה מתוך כוונה רעה. סליחה

חיבוקון

New member
חמודה, ממש לא שמתי לב שהניסוח

היה לא בטוב טעם. אבל אני חייב לך התנצלות: חשבתי שהחבר הוא הליברלית ואת השמרנית, טעיתי. התברר לי שאת הנאורה והוא העתיק.

karnuna1

New member
מניסיוני האישי...

אני גרה עם שותף וערה למערכות יחסים שלו ...(הוא גם משתף אותי בהן)השבוע היו אצלו שתי בחורות שמעונינות בו : האחת שכבה איתו בפגישה הראשונה... השנייה משכה אותו פלירטטה איתו ושיחקה איתו במשחקי טיזינג... שאלתי אותו עם מי היה מעדיף להמשיך את הקשר? הוא ענה לי שעם הבחורה שמושכת אותו כי היא יותר מעניינת מבחינה מינית ,היא מסקרנת אותו,ומאתגרת.... אז מסתבר שאצל חלק מהבנים זה כן מהווה חלק חשוב במערכת היחסים... אני חושבת שזה לא צריך להיות כזה עניין כי גם לנו הבנות יש חלק בסיפור..ולמה שלנו לא יזיז הקטע שהגבר "נתן" לנו בפגישה הראשונה???? זורמים בכל קשר חדש ומה שצריך לקרות יקרה...

ת'כלס לא משנה...

אם לי היו שתי בחורות כמו במקרה של השותף שלך, הייתי הולך עם מי שיהיה לי יותר כיף איתה ולא מי שתשחק איתי משחקים ותשגע לי את השכל. אהה ודרך אגב אני חדש פה - שלום לכולם.

אני מקווה שבקורסים המתקדמים

תוכלי לאמץ מינוח יותר אינטליגנטי מאשר "נותנת", "סתם נותנת" וכדומה.

נעמייה

New member
אין לך מה להצטער

ואני שוב מדברת על צורת ההתנסחות. לא חושבת שאף לו לרגע היתה לך כוונה רעה בהצגת השאלה או רצון לפגוע במישהו. כתבת איך שאת מכירה וחושבת ויודעת, וזה מה שהסעיר את הרוחות. הניסוח בהחלט לקוי (ולא קצת), אבל זה הניסוח שלך. זו התפיסה שלך - ושוב, בלי קשר אם את דוגלת בלשכב עם מישהו בפגישה הראשונה, או לא. ומי יודע... אולי כל הדיון הזה פקח כמה עיניים.

כמו רובם אני אומרת שאין חוקים

אני לדוגמא עם כל הגברים הרציניים שלי שכבתי בפגישה הראשונה (עם אחד נישארתי 3 שנים.. עם האחר 5 שנים.. ויש לי עוד מישהו עכשיו שגם איתו שכבתי בפגישה הראשונה ואני חושבת שאנחנו מתפתחים לתוך קשר).. מצד שני גם עם 99% אחוז מהלא רציניים שכבתי בפגישה ראשונה.... אז מה זה אומר עלי או על הקשרים שלי עם גברים? או על החוקים שעליהם את מדברת?

למעלה