פותחת לטובת הדיון

זהו בדיוק,

מאיפה העובדה הזו בה היא מציגה את הגברים כציידים ומאבדי עניין לאחר כיבוש?? זה כמו שאני אכתוב הודעה בה אני אציג את היות הבלונדיניות טיפשות כעובדה [הסליחה עם הבלונדות]. זה סטריאוטיפ כמו רבים וגרועים אחרים. מעבר לזה, אם כבר אנחנו מתעסקים בתיאוריות, ישנה תיאוריה פסיכולוגית בה ההישג עמנו של הגברים הוא כיבוש הנפש. בגיל 16 יצא לי לדבר עם פסיכולוגית שאמרה לי לעולם לא להגיד לגבר שאני אוהבת אותו קודם [כמובן שדובר על נערים ולא על גברים] כי זה ההישג עצמו מבחינתו ולא המין בכלל. המין הוא מעין הישג לספר לחבר'ה, האהבה עצמה היא הישג לאגו.

אחותי, הפסיכולוגית שלך

נשמעת מפוצצת בסטריאוטיפים בדיוק כמו האנתרופולוגית שתי הודעות למעלה. בכל אופן, תגובה שנונה הייתה ללפר. ולאנתרופולוגית, בזמן אחרון חלק גדול מחכמת הבייגלה האינטרנטית מבוסס על שרשרת אסוציאציות, שמתחילה עם צמד מלים "ציידים - מלקטות" (לא שלמי מההוגים יש מושג איך באמת מתנהלות קהילות כאלה). אבל על סמך מה את מבססת את ההנחה, שהגברים הם "ציידים מהטבע"? איך את מוכיחה, שזה יצר ולא אילוץ? לי דווקא נדמה, שגברים בקהילות הציידים הלכו לצוד עקב הכרח (צריך לזה יותר כוח פיזי), ולא בגלל דחף. עובדה שהם הפסיקו לצוד בשמחה רבה, ברגע שניתן היה לפתח חקלאות אינטנסיבית, למרות שמבחינה הישרדותית אפילו הצייד הוא בטוח יותר במקומות רבים על פני כדור הארץ.

leper

New member
לי נראה שהציידים הפכו ניצודים

ומנהלת הפורום המקביל מסתובבת עם שוט ורובה. חבר'ה לזנק לשיחים, אני רואה אותה מתקרבת!!!

אוקיי,נורא יפה ההתייפיפות סטייל...

העולם התקדם וכל אחת יכולה לשכב עם מי שהיא רוצה בפגישה הראשונה וכמובן נפתח קשר מעמיק וכמובן גם נתחתן בהמשך ויהיו לנו ילדים....וככה הלאה... די,באמת ! אני לא מאמינה בזה שקשר נמשך אחרי סקס בפגישה הראשונה,אוקיי? אולי הגברים לא רצו לצוד,ייתכן,לא חייתי אז ואולי התיאוריה הזאת מוטעית לחלוטין וגם התיאוריה של כיבוש הנפש (אלק!!). בחייכם, בעיניי זה הכל בולשיט וסקס בפגישה ראשונה הוא מתכון לזה שזו תהיה הפגישה האחרונה (אלא אם כן היה אחלה סקס). אגב,לצורך המחקר שלי לתשובתי,תגידו סקרלט ובלתי צפויה - אתן שתיכן רווקות- יצאה לכן מערכת יחסים רצינית מאוד מסקס בפגישה ראשונה ? מסקרו אותי לדעת...

אני לא נשואה ברבנות

מטעמים שקשורים בעמדה, אבל עם בן זוגי לחיים, זה שאני מנהלת אתו את משק הבית, שכבתי בדייט הראשון. כך שהתיאוריה של "החסודות מצאו בעל והמופקרות נשארו לבד" לא פועלת עלי. בכל אופן, לא ביקרתי את אמונותיך. מצדי, את יכולה לעשות סקס בשעה ראשונה או אחרי החתונה - זו זכותך ואני מכבדת אותה בהחלט. הערתי רק הערה על התיאוריה הדלוחה, שהועלתה בוריאציות שונות באינסוף פעמים.

חמודה, הכל תלוי באיך את רואה את

הדברים. במידה ותחשבי שאם תשכבי עם גבר זה או אחר בפגישה ראשונה הוא לא יימצא אותך הולמת לפגישה שנייה, הוא אכן לא יימצא אותך הולמת. אכן אני רווקה ולא הייתה לי מערכת יחסים רצינית בלי שום קשר לסקס בפגישה ראשונה או מיליון, כי אני לא מחפשת מערכת יחסים רצינית. וגם אם כל גבר שני שהיה שוכב איתי בפגישה ראשונה לא היה נשאר למערכת יחסים רצינית, עדיין זה לא הופך את זה לעובדה, אלא לצירוף מקרים מצער [במידה ורציתי קשר רציני].

אוקיי,אולי יש לכן מזל ולחברות של

מי שזו לא הייתה שאמרה שחברות שלה נשואות למי שהן שכבו איתו בפגישה ראשונה. תקראו לי לא מתקדמת,מכלילה - איך שבא לכן אבל ברוב המקרים קשר שמתחיל בסקס (והפעם אני מתכוונת שבני הזוג לא הכירו קודם כידידים או משהו אחר) נגמר בסקס. יכול להיות שלא הראיתן לגברים האלה שאתן באמת מעוניינות בקשר ובגלל זה הם נשארו,לא יודעת,הכל השערות. לגבי סקס בפגישה ראשונה - אני אנטי!

יכולות להיות אלפי השערות.

אני לא התקוממתי נגד הדיעה שלך לגבי סקס, פגישה ראשונה או בכלל, אלא לגביי זה שציינת שזו עובדה. זהו.

נוקס

New member
מעבר לכך שזה שוויניסטי

לשאול שאלה כזו (כאילו שאישה "יוצאת" רע אם היא עשתה סקס) זה בנוסף גם מעודד תיאוריה שאם לא טוב לכן במיטה ביחד, אולי לא כדי להשקיע במע' יחסים.

את צודקת ולכן הצגתי את זה אל מול

ההודעה של האנתרפולוגית. כי שתיהן נוגעות בסטריאוטיפים נטולי בסיס. אבל יש לציין, שבזמנו, ראיתי שהיא דיי צודקת.

j i m m y

New member
את ממש טועה והתאוריה שלך לא נכונה

מבחינה אבולוציונית אנחנו יצורים משפחתיים, ואחרי שהם מכניסים נקבה להריון, באופן ביולוגי הם מתחייבים להחזיק אותה ולשרת אותה.

אמממ...להכליל..לא להכליל...

חח...בחרתי שלא להכליל.. עם אחד לשכב פעם ראשונה..יכולה להיות טעות.. ועם אחר זה יכולה להיות רק התקדמות בקשר.. תלוי אם אתם רק חרמנים או גם קרובים אחד לשני בקטע פנימי..

אני נשואה 3 שנים לאיש שאיתו שכבתי

בפגישה הראשונה! ממש ממש ממש אין חוקים בתחום הזה.... וחוץ מזה אני לא חושבת שיש מקום לביטויים כמו "נותנת"... כל עוד בני הזוג שוכבים יחד מתוך רצון הדדי

jessy19

New member
לשכב בדייט הראשון..

האמת שאני נגד לשכב בדייט הראשון, אולי אני צעירה וחסרת ניסיון אבל אני מאמינה שצריך לשכב כאשר מכירים מספיק את האדם כי זה משהו מאוד אינטימי. אני בחיים לא אשכב עם בחור שרק הכרתי. עכשיו אני כבר מתארת לעצמי שכולם פה יחשבו: "איזו תמימה" אבל תכל'ס למרות שאני אפילו לא בת 20 עדיין (עוד שלושה שבועות), אני יודעת שאני לא מסוגלת לשכב עם בחור בדייט ראשון כשלא מכירה אפילו.

זכותך המלאה ודעתך היא, מבורכת את

ואת הולכת לפי הרגשתך הבלעדית והאינטואיציה שלך ואין כל קשר לניסיון או חוסר ניסיון תרצי תשכבי לא תרצי לא תשכבי זה לא הפסד כזה אם לא שוכבים עם הגבר בפגישה הראשונה או בפעמים הראשונות (דרך אגב הוגנבה לאזני כי גברים מעריכים יותר נשים שלא נותנות כל כך לשכב איתן בערב הארשון כי יש להם למה לצפות....) אבל שוב אין חוקים בזה וזה רק לפי הרגשתך האישית בלבד. וגם תלוי בנסיבות להן נקלעת

למעלה