שוב מקלה את החיים למעונינים

Sefy

New member
איזו אובססיה? איפה דובר על אובססיה?

זה שהיא אקסית לא הופך אותה לבנאדם ? אולי בתור חברה הם לא מתסתדרים אבל בתור ידידים שיכולים לדבר הם כן ? אחרי הכל הם כבר יודעים אחד על השני הכל, וידידים אמיתיים קשה למצוא היום. אני חושב שיש כאן פשוט אי-אמון כי היא פשוט מקנאת, היא מודה בזה. וקנאה אוכלת את הלב וכל שטח טוב של אהבה. וברגע שהיא מדברת על "דיסהרמוניה" אז זה פשוט מביע אי-אמון שלה בנאמנות שלו בה. וזה כבר אוכל את הקשר, לא מה שהוא עושה, אלה מה שהיא עושה.

אין דבר כזה...../images/Emo41.gif

ידידות (ועוד אקסית) במער' יחסים יצבה ומוצקה, לפי דעתי היא האחרונה שצריכה להיות בתמונה!

Sefy

New member
יש דבר כזה, ויש לי המון כאלו!

ידידות (אקסית רק אחת) ואם המערכת יחסים היא יציבה ומוצקה, אין שום בעיה בעולם שלא יהיו. כי אם הוא יהיה רק עם החברה שלו, אז היא תהפך לעלוקה גם ולא לחברה! מה שפה שוכחים כפי הנראה, שאסור לשכוח את החברים והידידים כי אחר כך אתם תישארו לבד. אז מה אם יש ידידות ? ביג דיל, זה ניפוח של כלום למיימדים ענקיים. הוא לא זה שגורם לבעיות במערכת יחסים, זו היא. ברגע שהיא מקנאת. אם הוא לא נתן לה סיבה לחשוד בו, אז היא לא צריכה לחשוד בו. כשתהיה סיבה, רק אז נדבר על מה הבעיה פה.

לבד?!?!?...../images/Emo12.gif../images/Emo41.gif

להיות בלי ידידות\ ידידים זה להיות לבד לפי דעתך? לבד יש למי שלא שלם עם עצמו....

Sefy

New member
ולהיות "רק" עם חברה זה עלוקה ../images/Emo4.gif

יש חיים מעבר לזוגיות, זה משהו שאנשים נוטים לשכוח. אז מה אם אנחנו יכולים להיות "לבד" עם עצמנו. אדם הוא חיה חברותית שאוהבת חברה של אנשים או לפחות ככה רובם. אני למשל "לבד" רוב הזמן, אבל אני גם אוהב חברה אחרת של אנשים. גם כשהייתי עם "חברה" אז היו לי המון ידידות. לא היה שום בעיה כי היא ידעה שאני לא אבגוד בה בחיים. אז זה לא הזיז לה. כל מה שיקרה מזה שהיא תלחץ עליו, זה שבסוף זה ימאס לו והיא זו שתגרום לו לעזוב אותה, משהו שהוא לא היה חושב לעשות בנסיבות אחרות. אז יש לו קשר עם האקסית שלו! ביג דיל! כל זמן שהוא לא נתן סיבה הגיונית ומוכחת להכנס לפראנויה, אז למה להכנס מראש ? אז שלה יהיו גם ידידים מהצד שלא קשורים אליו.

אי אפשר לקרוא לה....../images/Emo41.gif

ידידה כי היא לא!!!! היא אקסית נקודה. סטיגמטי?!, כן אני יודעת! אבל זה מה שהיא ובעניה אין לה הגדרה אחרת, מאמי!

Sefy

New member
וזו בדיוק ההגדרה הנכונה שלה! ../images/Emo8.gif

אקסית = עבר, נגמר, היה וזהו. למה אקסית ולא נוכחית ? כי לא היה כל כך טוב והם לא הסתדרו וזה לא הלך! זה לא אומר שבתור ידידה היא לא יכולה להיות בנאדם טוב שכיף לדבר איתו. יש סיבה שהוא לא איתה והוא עם הנוכחית. כי הוא אוהב את הנוכחית ולא את האקסית.

לא....../images/Emo41.gif

היא הייתי חברה שלו היה סקס הייתה מער' יחסים ואז.. זה נגמר. ונגמר זה לא אומר להיות ידידים! זה אומר ביי.... ואולי הוא איתה עכשיו רק כדיי לחפר על מה שהיה עם האקסית?!!?

Sefy

New member
אולי לך זה ביי ולא לו ? את לא הוא.

אולי לך אקס זה דבר נוראי שצריך להתרחק ממנו כמו אש כי אולי נפרדתם בצורה מגעילה, ואז מוצדק! אבל אולי הם נפרדו כי הם ראו שהם פשוט אין מה לעשות, לא מתאימים אחד לשניה. אז נפרדו כידידים! אז מה אם הייתה להם מערכת יחסים וסקס והכל! זה רק אומר שהיא מכירה אותו טוב, ואם יש לו קשיים במערכת יחסים שלו עם הנוכחית, אז היא יכולה יותר טוב לעזור לו, כי היא מכירה את כל הקונצים שלו! אני חושב שהנוכחית והאקסית צריכות לדבר יחד עם החבר ולסגור עניינים, ככה כולם ידעו מה הכוונות של כולם, כי שקרים אי אפשר להחביא. ושימי לב שאת כבר מאשימה אותו בחצי בגידה כאן! שהוא איתה רק בגלל שהיה משהו לא טוב עם האקסית ? כאילו, הוא לא אוהב אותה מספיק ? הוא לא זה שחושד שהיא תעזוב!

LCA

New member
בגידות? חוסר אמון? אובססיה?

לא נסחפנו קצת? אני מתארת שכולנו גדלנו על התוכניות כמו "בבורלי הילס", "מלרוז פלייס" ואפילו עכשיו "אהבה מעבר לפינה" שבה יש מערכות יחסים, בגידות, חברויות ומה לא.... הנקודה שלי פה, שלמרות שזוג נפרד הם עדיין (!!!) ידידים. זה שהם היו במערכת יחסים וסיימו את הקשר לא אומר שאי אפשר להחזיק באקס כידיד! האקס מכיר אותך הכי טוב, יודע לייעץ ולתמוך... אבל הקשר של "זוג" לא בהכרח מתאים להם...

אני חושבת ש....

אתן מגזימות, מה הסיבה שהיא צריכה להרגיש מאויימת, אם זו אקסית או סתם יפיפיה שגרה בבנין ממול, זה החוסר ביטחון שלה ביחסים בינהם, מה השטויות האלה. צאי מזה, אם זה לא מפריע לך בתוכניות כשאת עושה והוא מבטל בגלל אקסית, או שהוא קורא לך בשמה בזמן קטע הכי אירוטי בינכם,דדדדדדדדי מספיק תזרמי אם את מאמינה ביחסים בינכם אל תתני לזה להפריע לך תאמיני לי מניסיוני האישי ביותר

Sefy

New member
אתן ? מי זה פה אתן ? ../images/Emo12.gif

אני בן, לפחות לפי ההגדרה הפיסית של העניין והמשיכה למין הנשי

Sefy

New member
אווו, איזו חמודונת!! ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כמובן שזה לא נורא להיות אישה, זה למה אני רוצה אחת, אבל לא להיות אחת!

Sefy

New member
מה שמעניין זה...

שאת לא הבת היחידה שמאחלת לי את זה
ולא כל דבר צריך ליפול בקטגוריה של טוב או לא טוב

זה נשמע כמו

שמשהו מיואש את לא היחידה אבבבבבבבבבבל.. בכל אופן יקירי מאחלים לך משהו תאמר אמן מה איכפת לך

למעלה