שוב מקלה את החיים למעונינים

bar666xp

New member
למרות שזה קשה לי תשובה של ""גבר""

א. ככול שתציקי יותר בנושא כך את דוחפת אותו ממך. ב. אם את חוששת שאת לא מספקת משהו תישאלי אותו אם זאת סתם תחושה שלך או שיש משהו מאחורי התחושה שלך. ג. תציאי לצאת ביחד את הוא היא ורצוי שיהיה איתה משהוא. ד. גם אם אתן ניפגשות ובא לך לפרק לה את הצורה תיבלעי ותישתדלי מעוד לא לעשות פרצופים זה מעצבן. ה. אם זה ממש מפריע לך שהם ניפגשים לכי ליעוץ פסיכולוגי יכול להיות שיש לך קינאה אובססיבית למרות שאישית אני לא חושב כך אבל על זה רק את יכולה לענות. בקיצור יש קינאה שזה מחמיא ויש שזה הרסני...אולי כדי להגיד לו אני מקנאה לך ולא טוב לי עם הידידות הזאת...אבל אני גם לא יכולה לבקש ממך לקטוע אותה ביגלל זה...אני רק רוצה שתבין אם אעקם פרצוף כששמה מוזכר.

אני מבינה אותך

אם תחשבי על הדבר באופן רציונלי, תראי שאין לך סיבה לדאוג. אתם אוהבים. איכפת לכם אחד מהשני. יש אמון. יש קשר טוב....אבל הרגש תופס אותך לא מוכנה. מה פתאום הוא צריך אותה כשיש לו אותי? למה לו לדבר איתה? אולי היא תפתה אותו לחזור אליה? ההצעה שלי היא לשבת לדבר איתו. לומר לו: אני יודעת שאתה נאמן לי ואוהב אותי, אבל קשהליעם העובדה שאתה בקשר איתה. אני לא אומרת לך לא לדבר איתה, אבל אם תשתף אותי בשיחות שלכם אני אוכל להיות קצת יותר רגועה ושלווה. תשאירי את הקלפים פתוחים על השולחן. שידע בדיוק מה קורה אצלך. את אוהבת אותו ורוצה שיהיה לו חופש לעוף- בסדר גמור, אבל שידע מה את מרגישה, אחרת זה יתפרץ באיזו הזדמנות...והתפוצצות כזו לא יכולה להיות טובה. אם תציקי לו בנושא- הוא יפתח אלייך כעסים תהיי עדינה

אני הצד השני בסיפור.

הייתי עם חבר שלי שנתיים, הייתי אהבת חייו והוא שלי, וגם הראששונים אחד של השני. נפרדתי ממנו ונהיה לי חבר מקסים ומדהים שאני אוהבת, ולאקס יש חברה מזה כבר משהו כמו חצי שנה. לאחרונה הוא חזר איתי לקשר וזה מאוד כיף לנו, אני חושבת שחברה שלו מקסימה וחמודה אבל הבעייה שהיא מקנאה וזה גורם לי לחוסר נוחות להיות איתו בקשר. אני יכולה להגיד לך שאני בטוחה שזה שהוא חזר איתי לקשר זה אומר שהוא מתגעגע אלי אבל לא בגלל שהוא אוהב את חברה שלו פחות, אלא כי הייתי אדם חשוב בחייו. תחשבי על זה שהסיבה שבגללה הוא מסוגל לחזור עם האקסית שלו לקשר היא כי הוא יצא ממנה בזכותך. עד שלאקס שלי לא הייתה אהבה חדשה הוא לא היה מסוגל להסתכל עלי כי הוא עוד אהב אותי וכאב לו... הדבר היחיד שאת לא מצליחה לספק לו זה להיות האקסית שלו ואת לא צריכה לעשות את זה. כן, זה אומר שהוא מתגעגע אליה אבל זה בסדר וזה לא אומר שאת לא טובה מספיק בשבילו.. אל תעיזי לבקש ממנו שיפסיק קשר איתה כי זה ייצור אנטי אלייך מצידו!!! קבלי את זה, תהיי החברה האוהבת ותדאגי שהוא תמיד יזכור למה הוא אוהב אותך... בהצלחה.

Sefy

New member
מממ... כשאת בצד שלי זה מעניין ../images/Emo9.gif

אז הצד שלי נהיה הרבה יותר יפיפה

morannnnnnnn

New member
זה מה שנקרא:לאכול את הלב בשקט...

קשר עם האקסית,לדעתי,זה דבר ממש לא נכון. הרי שנפרדים פתאום נזכרים כמה טוב היה,ושוכחים את הדברים הרעים שהיו. וכשחוזרים לקשר זה מחזק את העניין.פתאום נורא טוב ביחד,פתאום מתגעגעים למה שהיה...למה צריך את זה כשיש אהבה אחרת? ואני זו שבצד השני,לחבר שלי יש אקסית שהיה איתה חמש שנים(!!)..הם היו לפני חתונה וחבר שלי החליט שזה לא מתאים לו באותו רגע. היא נפרדה ממנו כשהיחסים בינהם היו מצויינים. "סביר להניח" שהוא נפגע מאוד,ועדיין אהב אותה כשנפרדו,ואין לדעת מה ירגיש באם יחזרו להיות בקשר...

אני הייתי בצד ההפוך..

היו לי חברים ואקסים.. כשהחברים קינאו שנשארתי בקשר עם האקסים.. אבל נשארתי בקשר בגלל שבאמת אהבתי לדבר איתם..:) בכל זאת היה בינינו קשר רציני..זה לא נעלם פתאום.. ולא בגלל שרציתי משהו איתם..או בגלל שלא הייתי מסופקת מהחבר.. דווקא כשהם קינאו..זה הרחיק אותי מהם.. וגרם לי לחשוב..שאם הוא מקנא ומפחד שאני אבגוד בו אז אולי באמת אני אבגוד.. החוסר אמון רק הוריד לי מהרגש..): בעיקרון אני לא חושבת שיש לך מה לדאוג..(;.. אם הוא נמצא איתך..אז זה בגלל שהוא רוצה להיות איתך כי אם הוא לא היה רוצה..אז הוא לא היה איתך..ונמצא עם מישהי אחרת.. אני יודעת שזה קשה..והמחשבות יכולות לשגע.. אבל תנסי לא לחפש את הרע ופשוט לחשוב על הטוב.. מה שכן..אני באמת מקווה שהוא לא שומר אותה על אש קטנה..את האקסית..

למעלה