The McWeekend

../images/Emo204.gif../images/Emo11.gif

תפוז טיפש. >< אמ, אני לומדת במכללה בירושלים. זה מכללה לבנות בבית וגן. אני יודעת שתרגום אפשר ללמוד בבר-אילן (ברילן!
), אבל אני לא יודעת אם זה אפשרי לתואר ראשון או רק לתואר שני. אני רוצה לעשות תואר שני בתרגום. או בשפות. או בספרות אנגלית. עדיין לא החלטתי. ^^''

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif ואיזה עוד שפות את יודעת?

מצטערת על כל השאלות
אני סתם מתעניינת

../images/Emo204.gifהומ.

אני לא יכולה לומר שאני יודעת עוד שפות. בחטיבה למדתי קצת ערבית (לא נשאר מזה הרבה XD), ואז היה את תקופת התיכון שפשוט ידעתי לנהל שיחות בספרדית (נשאר קצת. אני ממש רוצה לפתח את זה!), ויפנית - בגלל האנימות (זו שפה שאני ממש רוצה ללמוד. היא ממש יפה
). ובכיף, אין בעיה.

MadBerry

New member
../images/Emo33.gif נחמד ^^

אז כשלומדים במכללה תרגום, לומדים גם שפות בנוסף?

../images/Emo204.gifלול

לא, זה לא ככה. אני לומדת אנגלית במכללה. אז יש לנו קורס תרגום (שהוא אופציונלי, לא חייבים לקחת אותו. ואם לומר את האמת, הקורס הזה קרץ לי עוד ממתי שבררתי על המכללה, ובגלל זה ובגלל שייקספיר הלכתי לשם XD), ששם אנחנו לומדות - ובכן, לתרגם.
תרגום יכול להיות חוג-ראשי בפני עצמו, אני חושבת.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש לך כישרון אדיר!

את מציירת ממש יפה! תגידי,את לומדת בבצלאל,שנקר,או משהו כזה? אני חושבת שאם אני אבדוק איזה נעל עדיף ללבוש בחורף,כפכפים או אולסטאר,אני אלך על כפכפים
מטריות ענקיות שולטות!רק חבל שהן ממש נגררות ומציק לקחת אותן לכל מקום.

../images/Emo204.gifהו, תודה. ../images/Emo9.gif

נמ, לא, אני לא לומדת - לא בבצלאל ולא בשנקר. אני פשוט נערה (אני חושבת שכבר אפשר לקרוא לי בחורה. מממ.
) שאוהבת מאד לצייר. מאד. ^^ לול, גמני הסתובבתי היום בכפכפים בחוץ (אחרי שחזרתי מגב"ש, ואחרי שהתייבשתי וכל זה
), עם הגשם והכל. תכל'ס, זה הכי נוח. ^^

m o r 1 0 2

New member
אין,כישרון מהלך את../images/Emo70.gif../images/Emo168.gif

חחח,בכלל הכתיבה המדהימה שלך! הכישרון בציור,באמת שאני מקנאה!@#$%!!! סחטיין על הציור,הוא מדהים
ולא הבנתי,מה את לומדת עכשיו?ויש לך תואר?

../images/Emo204.gifלול, תודה. ^^

ואני לומדת עכשיו לתואר ראשון באנגלית. השנה, בע"ה, אני אסיים.

StarStavGirl

New member
../images/Emo126.gif את מציירת פשוט מושלם!../images/Emo98.gif

ומזל-טוב לחברה שלך חח

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gifMcWeekend Universally Speaking

Pass The Blame And Don't Blame Me Just Close Your Eyes And Count Till 3 (1,2,3) Then I'll Be Gone And Don't Forget That What You Gie Is What You Get
מצעד הלהיטים של מקפליי:
Nothing! POV The End Down Goes Another One! Going Through The Motions
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Madness!!!!מלאמלאמלאMadness!
לפירוט: House Of Fun Shut Up Night Boat To Cairo Driving In My Car The Beatles-I Should Have Known Better Please Please Me Red Hot Chili Peppers-הרבה שירים מBy The Way ו Blood Sugar Sex Magik
הלהקה המגניבה של השבוע:
Madness!
Red Hot Chili Peppers תמיד
קליפ שעשה לכן את זה:
Madness-House Of Fun http://www.youtube.com/watch?v=-QnBccG_ChI Madness-Driving In My Car http://www.youtube.com/watch?v=JYZNSyP9v9M&feature=related Madness-Shut Up http://www.youtube.com/watch?v=P0TQNp5MIO0&feature=fvw Madness-Night Boat To Cairo http://www.youtube.com/watch?v=PSTHMxBttlU&feature=related מי שמזהה איזה שיר ישראלי בעל אותו לחן כמו השיר Night Boat To Cairo של מדנס מקבל חיבוק וירטואלי וצל"ש!(ומי שכבר יודעת,שוש
)
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
כלום.לא רואה כמעט טלוויזיה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המורה הזונה לספרות! הטקס המבזה שהיה לי אתמול לבי"ס.להתחיל למחוא כפיים ולשיר את השירים ביחד,וואו,מה זו השירה בציבור הזו,וזה היה נראה ממש כמו יום ראשון טיפוסי בכנסייה בארצות הברית,וכל זה היה בטקס על רבין.ממש מבזה!
משהו ששימח:
ההרצאה אתמול,שהייתה פשוט מדהימה!סופסוף ב11 שנות לימוד שלי בבי"ס מישהו לא עשה פולחן אישיות לרבין ואמר מה ההשלכות של הרצח!והוא היה ממש כריזמטי ומגניב,והוא שם אחלה מוזיקה!גו שגיא יניב! Madness,כי הם ממש מעלים את המצב רוח! ציונים טובים,חוץ מהמורה הזין בספרות! הפסקת חשמל באמצע שיעור תנ"כ
השיחה לפוצץ את הפעולה למדריך החרא שלי.כי למרות שזה ממש לא נחמד היה מצחיק בסוף.
משהו שהעציב:
הבוחן בספרות. הצביעות הכ"כ מטורפת של אנשים בעולם הזה. שאף אחד כבר לא חושב בפניי עצמו והולך עם העדר כמו אידיוט,בלי לשים לב בכלל אם מה שהוא עושה הוא נוגד את העקרונות שלו או לא. חומריות.
ציטוטיה:
"מעיל הרוח שלו נראה כמו הצעקה האחרונה.בשנת 1986.הצרפתים וחוש האופנה המפורסם שלהם"-הרלן קובן
"עוד פעם החייזר הזה בא לבי"ס שלנו?" יפעת על ילד אחד שתמיד בא לבי"ס שלנו ולטענתה הוא נראה כמו חייזר,מה שמתברר לי כדי נכון. "אם יש לי טעיות כתיב במצגת אני יודע,זה בגלל שאני דיסלקט,ואני לא מתקן אותם בכוונה כדי שאני אוכל להראות לילדים דיסלקטים שהם יכולים לעשות דברים מגניבים ווהו!" שגיא יניב(המרצה) אתמול בהרצאה,בכללי הוא היה ממש מצחיק,ואיך לא מהתנועה
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Madness-Shut Up
המלצת השבוע:
תשמעו Madness!,הם ממש מעלים את המצב רוח!
התמונה הכי חמה:
העליתי תמונות מההופעה לפייסבוק,לכל המעוניינות ^^ וסתם תמונה:)

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gif

רק לי התמונה הזו מזכירה בטירוף שיר של The Lonely Island?
אבל היא עדיין ממש יפה *_*

ריהותם

New member
../images/Emo222.gif../images/Emo124.gif

רק תגידו שהם לא נראים כמו איימי ווינהאוס בגלגולה הגברי

../images/Emo73.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

הרגת!
אבל לא ממש הבנתי
זאת תמונה ממש יפה

למעלה