The McWeekend

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהתכוונתי שהם נראים ממש נרקומנים ומחוקים

ולדעתי התמונה הזו מוויעה,בגלל שהם נראים ממש נרקומנים.

../images/Emo73.gifאהההההה חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

אממ... רק דאגי ודני נראים מסוממים
טום והארי לא
חחחחחחחחחחחחחחחח יואו הרגת אותי עם איימי ויינהווס

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת

גדול
LOL הם באמת דיי מזכירים אותה

sweet shir

New member
לדעתי הם נראים פה ממש טוב חח

חוץ מדאגי שאכן אימץ לוק טיפה הומלסי.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifלדעתי גם טום ודני יצאו די רע.הארי תמיד

יוצא טוב!
ואני ממש לא אוהבת את איך שדאגי נראה בתקופה הזו.אם הוא היה יותר זקן הייתי כבר בטוחה שהוא הומלס
וגם טום ודני נראים שם נרקומנים
וגם בDVD של הGH הם בכלללל נראים שהם לקחו הרבה יותר מידי הרואין!במיוחד דאנגי!

sweet shir

New member
לדעתי הם נראים ממש אחלה:)

חחח כי הם היו כולם חולים בתקופה של הדיוידי..

../images/Emo34.gif אעאעא נמאס לי לראות משולשים #@$^&$%#

מתמטיקה זה חרא -.- מצעד הלהיטים של מקפליי: DKW - לייב, אני חייבת להדגיש. GTTM. Corrupted. Silence is a scary sound. כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Party in the USA - Miley Cyrus
Kiss & Tell - Selena Gomez I Do'nt miss you at all - Selena Gomez Stop & Erase - Selena Gomez As a Blonde - Selena Gomez I Promise you - Selena Gomez The time of our lives - Miley Cyrus Obsessed - Miley Cyrus Talk is Cheap - Miley Cyrus Hoy - Casi Angeles Cual - Casi Angeles הלהקה המגניבה של השבוע: הטין
וברור שמייייילס אהובתי
קליפ שעשה לכן את זה: חפשו ביוטיוב Party in the USA ותשמעו טיפה מוזיקה יפה D: תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האנה מונטנה 3 ג'ונאס כמעט מלאכים משהו שהכעיס אתכם השבוע: הלך לי חרא במבחן בפיזיקה. אני לא אספיק ללמוד למתמטיקה. התחלתי אבל אנלא אספיק הכל @#%@ משהו ששימח: 100 במבחן בערבית. בחנוכה אני טסה וווויפי D: בדיוק היום עוד חודש יש לדאגלס יומולדת *~* בדיוק היום פחות יום ישלי יומולדת *~* משהו שהעציב: בדיוק היום לפני שנה טסתי לארה"ב והכרתי אותו
ציטוטיה: "עדיף לא להריח מאשר להסריח!!!!" מתנגן בראש / בפלייליסט: כל הדיסק החדש של סלינה גומז >< המלצת השבוע: אנשים ישר חושבים דברים רעים על הכוכבים של דיסני, בואו ניקח לדוגמה את מיילי, תפסיקו להיות כאלה מפגרים, אנשים לא יכולים לשנוא אותם כי בא להם, היא חשה? יופי, בואו נראה אותכם שחצי עולם אוהב אותכם גם אתם תחושו. כפרעליה D: התמונה הכי חמה:
@$#%$#%&%#@

rox love BSM

New member
הבעיה עם מיילי זה לא שהיא חשה

(כאילו,גם זה) זה שהיא צעירה ונאיבית ויש לה עוד הרבה מה ללמוד על עצמה ועל החיים,והיא צריכה לסתום קצת לפני שהיא יוצאת לעולם בהצהרות/מעשים. אין לי שום דעה עליה,ואני גם לא ממש מכירה אותה,אבל מהדברים שראיתי בערוץ אי! פה ושם,זה נראה כאילו היא תתחרט על הרבה מהדברים שהיא עושה עכשיו. במיוחד שהיא דמות ציבורית,היא צריכה לשים לב למעשים לה,ולא לחשוב שהיא בוגרת וגדולה כבר.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifהבעיה בכלל עם כל הפקטור של דיסני

זה שהם מייצרים כוכבים ונותנים להם הכול ובסוף הם גם גומרים ממש רע(מרי קייט אולסן) וחוץ מזה,אין שום רבד שפונה למוח של הצופה אלא רק לרגש,הם מאוד שטחיים ומתעסקים בדברים שלא צריך להיות חכם כדי להבין אותם(בגדים,נעליים,מוזיקת פופ,בנים יפים וכו') אין לי בעיה עם הנושאים האלו,גם אני מדברת עליהם,יש לי בעיה שמדברים רק עליהם,וזה מה שהם עושים גם הסדרה הזו של ג'ונאס,בכול ספור שטחי,ובכול הסדרות של דיסני,ולכן גם הכוכבים הופכים שטחיים,כי זה מה שהם מייצגים ומה שהם "משחקים"

../images/Emo221.gif מסכימה.לא הייתה לי שום בעיה איתה

עד ששמעתי מה היה איתה ועם רדיוהד. ולא אני לא מעריצה גדולה שלהם פשוט היא עשתה משהו ממש יללדותי וזה עיצבן אותי.

../images/Emo221.gif רדיוהד ומיילי היו בגראמי,

והיא ביקשה מה"אנשים" שלה שיגידו לרדיוהד שהיא רוצה לפגוש אותם מאחורי הקלעים כי הם הלהקה הכי אהובה עליה והם לא רצו לפגוש אותה. ואז היא ממש התעצבנה והתקשרה לתוכנית הרדיו של ריאן סיקרסט וציטוט: "אני עושה מוזיקה כדי להביא אושר לאנשים והם זלזלו בי ופגעו בי. עזבתי את טקס פרסי הגראמי כי הייתי כל כך עצובה. בקשתי מהמנהלים שלי שיארגנו לי פגישה עם רדיוהד והם אמרו ש'הם לא עושים דברים כאלה'. לא התכוונתי להישאר שם ולצפות בלהקה הדפוקה הזו מופיעה. אני הולכת להרוס אותם ולא אכפת לי לומר את זה לכולם". ואז היא דאגה לספר בכל ראיון כמה הם מגעילים. היא אמרה שיש לה "קשרים" בעולם המוזיקה והיא תהרוס להם את הקרייה והמוניטין.

Simple Girl 175

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo42.gif../images/Emo2.gif איזו אגואיסטית!!

מי היא חושבת שהיא? רק בגלל שיש נהלים אז היא חובת שהיא יותר טובה מהם?

rox love BSM

New member
פחח פוסטמה.

עוד דבר שאני לא אוהבת אצלה,היא מנסה להציג את שירי ה"-בוהו-הוא-זרק-אותי" כמוזיקה שמשתווה למוזיקה וליריקה של להקות רוק,בזמן שזה לגמרי טין-פופ.

למעלה