The McWeekend

../images/Emo34.gif XDDDDDD

אוקיי, מאיפה שמעת את זה? XD עד שלא יביאו לי ראיון שבו שומעים אותה אומרת את זה, אני לא מתכוונת להאמין . אני יודעת שהיא חשה והיא עושה טעויות, כמו כל אחד בן 16. אז מה עם היא הצטלמה בלי חולצה? אז? [כאילו זה לא אז אבל...><] בגלל שהיא 'מיילי סיירוס' עושים מזה סיפור -ממש- ענק. חצי עולם בגיל 16 מצטלם בלי חולצה ועליהם אני לא רואה שום ריכולים וזה
אני לא מבינה למה אנשים זוכרים לה את זה, היה לה חיים קשיייים. גם שהיא עוד היתה קטנה תמיד ירדו עליה ושנאו אותה, ואח"כ שהיא נהייתה מפורסמת היה את התקרית עם התמונות וזה, ותכלס, מסכנה. אני כ"כ מעריכה אותה... איך בנאדם יכול להמשיך להתנהג כרגיל? כמות האנשים שאומרים עליה דברים רעים, האנשים שזוכרים לה את זה ולא קולטים שזו היתה טעות של ילדה בת 16. כאילו כמה אפשר לחפור? היה מה שהיה, לא צריך לעשות לבנאדם את החיים קשים >< באמת שאני שונאת אנשים כאלה, נטפלים לבנאדם בגלל דבר אחד מסכן שהוא עשה . תשנאו אותה כמה שבא לכן [האמת שעדיף שלא XD] אבל אני לא שונאת בנאדם עד שאני לא מכירה אותו ואת האישיות שלו. כל אחד מתנהג שונה שיש מולו מצלמות...אין למה לשפוט אותה, כי כמו שאני יודעת לא פגשתם אותה במציאות, לא דיברתם איתה אז.. קיצר אנלא רוצה לחפור יותר ממה שחפרתי XDD

XxSteFiixX

New member
../images/Emo80.gifיואוו חפרתןן !!!

מור תאהב את מי שהיא רוצה והיא לא שואלת אתכן בכלל >< זה שהיא פוסטמה ודורשת כאפה [מור שתקי] לא אומר שאסור לה לאהוב אותה.. זה כמו שבנאדם ששונא את מקפליי יביא לכן מליון סיבות למה לשנוא אותם וזה לא יזיז לכן ותמשיכו לאהוב אותם

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gif../images/Emo45.gif

בקשר לזה שבנאדם ששונא את מקפליי יביא מיליון סיבות למה לשנוא אותם וזה לא יזיז ונמשיך לאהוב אותם
XD

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifמה דה כוסאמו?!../images/Emo69.gif

מי היא חושבת שהיא?! חוצפנית עלק תהרוס לרדיו הד את הקריירה סתם כי הם לא פגשו אותה סתם כלבה מפונקת ברמות!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifאני דווקא משועשעת מהעניין שהיא חשבה

דהיא אשכרה תצליח להרוס את רדיוהד.הם בנו ובונים קריירה ארוכה ומפוארת שלש נים והיא כולה ילדה מסכנה בת 16 שלא סיימה בי"ס ויש לה כזו קברת דרך לעשות כדי שיהיה לה ניסיון וחוכמת חיים כמו שלהם.פוסטמה
אבל למה הםלא רצו להיפגש איתה?(חוץ מזה שהיא מיילי סיירוס והיא פוסטמה
)

Serena16

New member
דווקא אינלי כלכך בעיה עם מיילי

יש לי יותר בעיה עם סלינה גומז ודמי לובאטו
שהם כאילו מנסות להיות תמימות וחמודות וברור שהן כלבות (סורי) לפחות מיילי מראה את מי שהיא באמת , ולא מנסה להיות דיסני כזאת .

MiDdLe Girl

New member
../images/Emo20.gifלי יש בעיה רצינית איתה../images/Emo46.gif

ועם כל בת שמצטלמת בלי חולצה בגיל 16....ואפחד לא ישכנע אותי שזה בסדר...
בכללי אני לא מתה על נשים שמצטלמות חצי[או יותר] ערומות אבל זה משו אחר...

DannyMcFly

New member
../images/Emo189.gifדיי גם גם אני הכרתי מישו לפני שנה כשטסת

י הוא היה השכן שלי לשלושה שבועות שהייתי באמריקה חח

../images/Emo221.gif טיק טוק

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל מיני שירים אקוסטיים שלהם
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Rihanna – Russian roulette Lady gaga – bad romance Will smith – fresh prince of bel air Carolina liar – I’m not over
Kings of leon – closer
Kasha – tik ok
הלהקה המגניבה של השבוע:
קינגס אוף לאון. תמיד.
קליפ שעשה לכן את זה:
קשה – טיק טוק http://www.youtube.com/watch?v=qy4zFpknnKM
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
ההצעה עם סנדרה בולוק וריאן ריינולדס ממ ממש חמוד. טלוויזיה... האנטומיה של גריי וso you think you can dance
התמונה הכי חמה:
אני רוצה כזה!!

למעלה