עוד שאלון..

Z A M i

New member
../images/Emo19.gifעוד שאלון..../images/Emo19.gif

כללי: שם: גיל: עיסוק: תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? ובעוד 5 שנים? מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? מה הסרט הכי טוב שראית? והסדרה? מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? מתי בפעם האחרונה... צחקת? בכית? התנשקת? עישנת? שתית? אהבת מישהו אחר? אכלת? מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? שימח אותך? שנאת? אהבת? תרם לך? נתן מעצמו אלייך? לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? עצבן אותך? חסר לך? את מי היית הורג אם רק יכלת? את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? שהיית רוצה לאכול עכשיו? שהיית רוצה לקבל עכשיו? שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים? 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה?

moshe butt

New member
ראשון[../images/Emo35.gif]

כללי: שם: משה תחת
גיל: 17.10 עיסוק: תלמיד תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: טוב, בסוף מי הם האנשים בתמונה? אין לי כח לחפש תמונה, אני מעלה תמונה של ציור שציירתי
מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "יאהה משה, אני כ"כ שמחה שאתה משתרמט
"
מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "משה, את זונה... בעצם אתה לא כי זונה לוקחת כסף!
"
מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? למות ובעוד 5 שנים? למות מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? אמרתי לחגי שאני אוהב אותו [?] איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? הנסיכה מונונוקי, למצוא את ארץ לעולם לא
מה הסרט הכי טוב שראית? ממממ... יש הרבה והסדרה? עקרות בית נואשות
לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? תחילת שנה לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? מממ... לא יודע למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? שגיא למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? חגי- אבל אהבה ידידותית מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? שהוא חתיכת בן זונה ושאני שונא אותו!!! מתי בפעם האחרונה... צחקת? לפני שעה בכית? מממ... שלשום התנשקת? מממ... שבוע עישנת? 10 דק' שתית? חודש אכלת? חצי שעה מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? חגי שימח אותך? צחר שנאת? חגי אהבת? חגי תרם לך? הדס נתן מעצמו אלייך? צחר, חן, הדס, מאיר, שיר, יוסי, אלה- לא חסר לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? הדס, חן וצחר עצבן אותך? חגי [איך לא?] חסר לך? שגיא את מי היית הורג אם רק יכלת? חגי [אוףף כבר נמאס לכתוב את השם שלא] את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? אף אחד 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לצאת מהבית, לראות חברים ולשתות!!! שהיית רוצה לאכול עכשיו? המבורגר, צ'יפס וסלט! שהיית רוצה לקבל עכשיו? מצית זיפו, K300 לברחשים שמעצבנים אותי וכרטיס למגדט' שלא היית מוותר עליהם בחיים? חברים, משפחה ואהבה 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? צחר, אלה ושיר 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? אויי נווו אין לי כח 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? חן, הדס וצחר שהייתם משנים בחברים שלכם: אדישות, התנשאות וחשות! עד כאן פינתנו להיות,איך היה? מעצבן!

Dug E

New member
ציירת אותך ואת ג'אן?../images/Emo6.gif

אבל היו קללות לא?

LoLi Goddess

New member
חחח באמת אני שמחה שאתה משתרמט!

כפרעליך יפה שלי אני כ"כ אוהבתותך.

little WhiSper

New member
גשם בוא.

כללי: שם: אדווה גיל: 18 עיסוק: לא ברור. [תלמידת תיכון] תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? האמת שהיו כמה, לא משנה.
מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? פיי יא... לא חסר. [לאזכרת]. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? להיות בתפקיד טוב בצבא ובעוד 5 שנים? לחיות יותר מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? הכי- אין. אבל היו כמה חכמים- בצפר, פורום, אנשים. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? קומדיה מה הסרט הכי טוב שראית? והסדרה? חברים
מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? מבחינה אחת- כיתה ט'-י', מבחינה אחרת- תחילת שנה. ועוד... לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? הרחם של אמא למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? סבא למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? למי שאני אוהבת מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? למה אני אוהבת אותו אולי... מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום בכית? לפני שבוע ותחילת שבוע התנשקת? עישנת? שבועיים אולי יותר שתית? כנ"ל אהבת מישהו אחר? תמיד, לא? אכלת? בצהריים מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? אמא שימח אותך? שנאת? האישה שלו, כמעט הוא, כמעט האיש שלה, אהבת? אמא, עוד מהמשפחה תרם לך? נתן מעצמו אלייך? אמא! לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? אמא. עצבן אותך? פיי יא לא חסר חסר לך? סבא, דור את מי היית הורג אם רק יכלת? האישה שלו את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? מיכאל מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? גירושים, מעברים "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? בין לבין [נטיה ל'למה אני'] 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לישון, לאכול, לדבר איתו שהיית רוצה לאכול עכשיו? פרי- ענבים, אבטיח, אפרסק שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק, נשיקה, זמן שהיית מוותר עליהם? אני עצמי ואנוכי שלא היית מוותר עליהם בחיים? אני משפחה ובריאות [וגם אושר] 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? דור מיכאל וזהו 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? דור, אני ולאדעת שאתם הכי אוהבים בעצמכם?
שאחרים הכי אוהבים בכם?=\ שהייתם משנים בעצמכם? ה כל שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? הרבההההה פחות אגואיסטיות, פחות ראש קטן ואטימות, יותר עומק עד כאן פינתנו להיות,איך היה? חביב

Z A M i

New member
החלטתי שאנלא אוהבת ת'שאלון הזה..מנהלים,

תמחקו. אני אחפש אחד יותר טוב בהזדמנות..

moshe butt

New member
נכון, בגלל שאת לא אוהבת אותו

המנהלים צריכים למחוק אותו... לא, לא- אני הקדשתי זמן בכדי לענות עליו
אף אחד לא מוחק שום דבר
זמי, ימכוערת- אני מתעגע!! בעזרת ה' אני חוזר לעבוד בסקרים

moshe butt

New member
|נצל"ש| אנשים, שיא הדחוף!!!

מממ... האמת, זה לא כזה חשוב- חחח אבל באמא שלכם בואו לבלוג טי וי... צחר פתח חדר בשם: "סתם משעמם לי..." אז אלעעע בואו!

ביורק אלוהית.

כללי: שם: ניר גיל:18 עיסוק: אמנות תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:--> מי הם האנשים בתמונה? אחי המקסים ואנוכי מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אני אוהב אותך", אבל אמיתי, ממש. מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אבל לקיבוץ אכפת" מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לטוס ובעוד 5 שנים? לסיים ללמוד מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? הלכתי למתא"ן איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? דרמה מה הסרט הכי טוב שראית? יש כמה - אמלי, סינמה פרדיסו, קרייזי, הכל אודות אמא, חיה הכפולים של ורוניק והסדרה? חברים מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? שרון רוטר ב"הניצוץ" מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?בית ספר
לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? כיתה ט' לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? סוף י"ב למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? דורון למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?דורון, לו מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? שהיא תמיד איתי מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום בכית? אתמול התנשקת? לפני שבוע עישנת? לפני שעה שתית?אתמול אהבת מישהו אחר? עכשיו אכלת? חצי שעה מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? אנדי וורהול ואבא שימח אותך? יוני בלוך ועומר תרם לך? פינק פלויד (כגוף אחד
) וההורים נתן מעצמו אלייך? רות לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? יונה וולך, עומר ורות עצבן אותך? זאת ששרה "אגם קפוא בלה בלה בלה או מה שזה לא יהיה" חסר לך? דורון והוא את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? רן, עומר מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? החצי שנה שעברה "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? תלוי בנסיבות 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לחבק אותו, לשיר, לעשן שהיית רוצה לאכול עכשיו? סלט יווני, חלומי, צ'יפס שהיית רוצה לקבל עכשיו? הכפול של כנסיית השכל, חיבוק, קנבס עצופ שלא היית מוותר עליהם בחיים? אהבה, אמנות, עצמי 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? עומר, הוא ורות 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? כרגע שיר אחד, the show must go on 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? עומר, רות שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אמנות שאחרים הכי אוהבים בכם? שאלו אותם עד כאן פינתנו להיות,איך היה? היה

SNUFKI

New member
../images/Emo15.gif

כללי: שם: ליר גיל:18 עיסוק:יב תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:אין לי כוח חח מי הם האנשים בתמונה?- מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?פייי לא זוכרת מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?"בגללך" מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?עתודה ובעוד 5 שנים?למצוא את אהבת חיי מהו הצעד הכי חכם שעשיתם?לבוא לגמנסיה איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?קומדיה מה הסרט הכי טוב שראית?אעע היום שאחרי מחר והסדרה?"חברים", "דוסון קריק" מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?לאדעת מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?ותרו לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?אמממ סוף יסודי לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?סוף חטיבה למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?סבא למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?אמא מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם?שאין אדם יותר חשוב לי בחיים ממנה מתי בפעם האחרונה... צחקת?אתמול בלילה בכית?חח וואי למרות שאני בכיינית לאללה.. לא זוכרת מתי הייתה פעם אחרונה עישנת?לא מעשנת שתית?חודש נראה לי אהבת מישהו אחר?אעעע אכלת?אתמול מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?אין לי שמץ שימח אותך?גיל שנאת?אממ אהבת?אמא תרם לך?הרבה אנשים נתן מעצמו אלייך?לא יודעת לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך?גיל עצבן אותך?חח לא יפה חסר לך?- את מי היית הורג אם רק יכלת? את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?לאכול (חח), ללכת לים, להיות עם מישהו שאני אוהבת שהיית רוצה לאכול עכשיו?קורנפלקס, קרקרים עם גבינה, עוגה- אחלה שילוב שהיית רוצה לקבל עכשיו?נשיקה, חיבוק, כסף חח שהיית מוותר עליהם?- שלא היית מוותר עליהם בחיים?משפחה, חברים, אהבה 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?- 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים?with or without you, where do you go, לא עולה עוד אחד 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?- שאתם הכי אוהבים בעצמכם?רגישות, נאמנות והאוזניים שלי חח שאחרים הכי אוהבים בכם?- שהייתם משנים בעצמכם?הרבה שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?לא משנה אנשים עד כאן פינתנו להיות,איך היה?חביב

בא לי שענבר תתעורר כבר...

כללי: שם: עמרי גיל: 18 עיסוק: עובד (טפו טפו טפו) ושום דבר כל כך מועיל מעבר
. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אין "הכי", יש מאד!
מי הם האנשים בתמונה? תראו בעצמכם. מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? כל מה שטלצ' אמרה. מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? אני חושב שאמא תזכה בתואר, היא התישה אותי לא מעט. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? להיות בשירות לאומי. ובעוד 5 שנים? לטייל בעולם ללא הרף. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? וואו, שאלה טובה... אני חושב שאלו דברים שאתה מבין רק בדיעבד ואני עוד עובד על זה. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? אימה, ק'יצי, סיפורי חיים מתוסבכים שכאלה. מה הסרט הכי טוב שראית? לא זוכר אבל נגיד שרקוויאם לחלום היה אחד החזקים שאני זוכר. והסדרה? "מתחילות מחדש" הייתה ההתמכרות האחרונה. אז נגיד שזה (למרות שזה ממש פלצני). מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? אהבה טהורה. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? פ-חחחחחחחחח. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? לא הייתי חוזר לשום-דבר, גם לא לרגעים הטובים. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?
למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? לא מתגעגע לאנשים, מתגעגע לחום שהיה איתם. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? לטלצ', ענבר. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? תודה שנכנסת לי לחיים. מתי בפעם האחרונה... צחקת? אתמול בכית? אתמול דמעות של אהבה טיפה טיפה. התנשקת? פסח נראה לי. עישנת? אתמול. שתית? אתמול אהבת מישהו אחר? ?? אכלת? אתמול מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? ענבר וטלצ'. שימח אותך? שנאת? אהבת? תרם לך? נתן מעצמו אלייך? לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? ענבר וטלצ'. עצבן אותך? חסר לך? את מי היית הורג אם רק יכלת? אף אחד. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? את טלצ'. מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? בין ז' ל-ח'. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? שניהם. תלוי במצב רוח. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לשבת תחת מזגן, לשתות קולה קרה ולעשן סיגריה.
שהיית רוצה לאכול עכשיו? ממ לשתות מספיק. שהיית רוצה לקבל עכשיו? מצית זיפו, דלקן, פלאפון חדש. שהיית מוותר עליהם? שומן [מספיק בשביל כל ה-3
.) שלא היית מוותר עליהם בחיים? חברים, משפחה, העובדה שאני מודע לקיום של המוזיקה שאני שומע. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? טלצ',זמי,ספיר,אוחנה. [ענבר כבר איתי ובנוסף לא אכפת לי שרשמתי יותר ממה שצריך]. 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? "עוף גוזל", "עניין של זמן", "מחפש תשובה". 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? וואי יש מיליונים כאלה!!! שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אני עובד על זה... שאחרים הכי אוהבים בכם? תשאלו אחרים. שהייתם משנים בעצמכם? בעיקרון אני עושה טיפול 10,000 קטלני!! שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? כל שינוי שהם יחליטו לעשות בעצמם יהיה השינוי שאני הכי אשמח לראות. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? זמי דווקא היה ממש ממש נחמד, תשאירי את השאלון
.

יאללה.

כללי: שם: אור גיל: 17 עיסוק: מסיימת י"ב תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? אני ועמית. מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?
מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? לא מדברים על זה עכשיו
מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? צבא, מן הסתם ובעוד 5 שנים? לטייל מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? שאמרתי 'כן'
איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? דרמה מה הסרט הכי טוב שראית? טיסה 93 זה אחלה סרט. גם חומות של תקווה. והסדרה? חברים
מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? תיק! מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? מממ.. פארק, או חוף. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? אין. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? גם אין. טוב לי עכשיו. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? אבא מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? שהוא פשוט מושלם
מתי בפעם האחרונה... צחקת? אממ אתמול בכית? כנ"ל התנשקת? ממממ.. ראשון עישנת? נוור אבר שתית? לא זוכרת, בסופ"ש הקודם נראה לי אהבת מישהו אחר? (מישהו אחר שהוא לא אני כאילו?
) אול דה טיים אכלת? אממ אתמול מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? עמית שימח אותך? עמית, קאי שנאת? מריה אהבת? קאי, עמית תרם לך? אמא נתן מעצמו אלייך? נעמה לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? נעמה, עמית עצבן אותך? אמא! חסר לך? רונה את מי היית הורג אם רק יכלת? כל הנטורי קרתא האלה!!!!!!!!!!!!!!!! את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? ע-מית מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? עמית (מישהו מרגיש פה מוטיב חוזר?), והגירושים של רונה. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? בסופו של דבר הכל קורה לטובה. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? אוכל ספורט ועמית שהיית רוצה לאכול עכשיו? עוגת גבינה לזניה ומקדונלדס שהיית רוצה לקבל עכשיו? כסף כסף וכרטיס טיסה שהיית מוותר עליהם? כימיה ביולוגיה וספורט
שלא היית מוותר עליהם בחיים? מחשב טלפון ומוזיקה 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? עמית נעמה קאי 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? עמית-heaven, נעמה-ליפול, קאי-איזשהו שיר של יובל המבולבל
3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? אעלת עמית ממ.. אין לי עוד אחד שאתם הכי אוהבים בעצמכם? אוח. לאדעת. שאחרים הכי אוהבים בכם? כנ"ל שהייתם משנים בעצמכם? עקשנות קרצייתיות וחוסר סבלנות שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? בדיוק את אותן התכונות! עד כאן פינתנו להיות,איך היה? מ-ד-ה-ים.

בא לי שענבר עמרי וזמי יחזרו כבר לבית של ענבר.

כללי:
שם: נופר. גיל: 17 עיסוק: תלמידה+סוקרת בחקר. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? עמרי: "וואי אוחנה, את ממש יפה היום". מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "לא הגיע לך פשוט." מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? להיות בשיא פריחתי, לקראת סיום השנת שירות. ובעוד 5 שנים? איפשהו בעולם (הודו..), לקראת סיום הטיול והחזרה לארץ. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? שינוי משמעותי. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? קומדיה
מה הסרט הכי טוב שראית? היו מלא. והסדרה? ללא ספק, חברים! פשוט גאונות. מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מכתב+שרשרת. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לא הזוי, ולא נעליים. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? לפני שנה וחצי. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? זאת שעכשיו. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? אם הוא כבר לא בחיי, כנראה שככה זה צריך להיות. לא מסתכלת אחורה. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?וואי. רשימה שלא תיגמר בהודעה אחת. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם?שאני אוהבת אותו? חח סתם. שלא ילך לי לעולם.
מתי בפעם האחרונה...
צחקת? אתמול. בכית? מזמן. התנשקת? ... עישנת? סיגריה? לפני רבע שעה.טישלר'ס - בכנרת נראה לי.. ל"ג בעומר. שתית?אתמול
אהבת מישהו אחר? כרגע. אכלת?ב- 5 וחצי לפנות בוקר, במבה וקולה. אה! ו-3 תותים לפני שעתיים ככה. ||*מי האדם שהכי.....(בכל החיים)
השפיע עלייך? מאשה.ירון. שימח אותך? ענבר. שנאת? אפרתקשורת. אהבת? מיליון. תרם לך? ירון. נתן מעצמו אלייך? ציטרין. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? ספיר. באמת באמת. עצבן אותך? אפרתקשורת חסר לך? ספיר, מילי, עדיד. את מי היית הורג אם רק יכלת?אף אחד. בעצם אולי איזה חוליית חמאס. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? יותר מידי אנשים. מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? השינוי הזה. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"?
הכל קורה לטובה
3 דברים..
שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?לישון, לדעת מתמטיקה ולסיים עם התיק הפקה המעיק! שהיית רוצה לאכול עכשיו? גלידה [שנמצאת בדרכה אליי], ברנפלקס ו...זהו. שהיית רוצה לקבל עכשיו? כסף [כי אפשר לקנות בו הכל.], רישיון ואוטו [כן, אני חומרית.] שהיית מוותר עליהם?שומן יתר, פצעון על הפנים, ודאגה מיותרת. שלא היית מוותר עליהם בחיים? האנשים שחשובים לי, אושר ואהבה 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? ספיר, מאשה ו...
3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? סיקרט סמייל, תמונה לשעת ערביים, והשיר שלך [של נינט ורן דנקר] 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?ענבר ספיר וזמי. ועמרי! [אבל זה כבר 4] שאתם הכי אוהבים בעצמכם? היכולת שלי להצחיק אנשים, היצירתיות והאכפתיות. שאחרים הכי אוהבים בכם? היכולת שלי לצחיק. ואולי גם האכפתיות. שהייתם משנים בעצמכם?-15 ק"ג, רגשנות יתר, ויותר אחריות על עצמי. שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? כלום. עד כאן פינתנו להיות,איך היה?מעניין מאוד.
אם מישהו היה אמיץ מספיק וקרא עד כאן, שיגיב לעצמו כתר!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה