הילדה עם הפעמון
New member
בא לי. ../images/Emo9.gif
כללי: שם: ספיר גיל: 17 וחצי עיסוק: עובדת בחקר
, ובכיתה יב'. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אני יוסיף תמונה אחר כך, אני צריכה להשקיע בזה. מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מה עשיתי עד עכשיו בלעדייך? (
) מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? אל תבואי לפה בבקשה. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לחייך בסיפוק אחריי שנת שירות ובעוד 5 שנים? מחוץ לארץ עם בת דודה שלי בניו זילנד. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? התחלתי לדבר, ולהקשיב לעצמי. ולעשות מה שטוב לי. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? ארמגדון ושר הטבעות מה הסרט הכי טוב שראית? שניהם שלמעלה. והסדרה? חברים, וthe o.c מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? גיטרה חשמלית, ומצלמה. והמון דברים שאנשים הכינו והשקיעו כמו המתנה של אוחנה וענבר. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? אממ פארק?מכונית? לודעת נו. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? ראש השנה שנה שעברה. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? כיתה ח'. התקופה בחיי. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? טלצ'ו
למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? טל, ועומרי. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? טל - הלוואי והיו לי עוד מילים להגיד. מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום. בכית? אתמול. התנשקת?אתמול עישנת? לפני כמה דקות שתית? בירה אולי בשישי אהבת מישהו אחר? תמיד?.. אכלת? לפני שעה ומשהו מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? ירון. שימח אותך? קרן סירי שנאת?
אהבת? קרן סירי תרם לך? ירון נתן מעצמו אלייך? ההורים שלי. תמיד. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? זמי, קרן,נדב. עצבן אותך? המ. חסר לך? טל
את מי היית הורג אם רק יכלת?
את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? את ענברנטל כי.. ככה. מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? ברגע שהבנתי, כמה כוח יש לי. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל לטובה. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לטוס לניו זילנד עם בת דודה שלי, להתחתן עם נדב, ולהיות עם סירי. שהיית רוצה לאכול עכשיו? לא רוצה לאכול שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק מעמרי, אהבה מטל, ו..זהו שהיית מוותר עליהם? על שומדבר. שלא היית מוותר עליהם בחיים? משפחה, חברים, ואושר 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? עמרי, קרן,טל ונדב. [כי את זמי ראיתי לפני כמה דקות ] 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? עמרי, אוחנה, זמי, קרן, נדב, ענבר, שניר, ציטרין שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים. שאחרים הכי אוהבים בכם? לא יודעת. שהייתם משנים בעצמכם? המון. לא רוצה להיכנס לזה. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? היה אחלה .
כללי: שם: ספיר גיל: 17 וחצי עיסוק: עובדת בחקר