עוד שאלון..

בא לי. ../images/Emo9.gif

כללי: שם: ספיר גיל: 17 וחצי עיסוק: עובדת בחקר
, ובכיתה יב'.
תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אני יוסיף תמונה אחר כך, אני צריכה להשקיע בזה. מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מה עשיתי עד עכשיו בלעדייך? (
)
מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? אל תבואי לפה בבקשה. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לחייך בסיפוק אחריי שנת שירות ובעוד 5 שנים? מחוץ לארץ עם בת דודה שלי בניו זילנד. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? התחלתי לדבר, ולהקשיב לעצמי. ולעשות מה שטוב לי. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? ארמגדון ושר הטבעות מה הסרט הכי טוב שראית? שניהם שלמעלה. והסדרה? חברים, וthe o.c מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? גיטרה חשמלית, ומצלמה. והמון דברים שאנשים הכינו והשקיעו כמו המתנה של אוחנה וענבר. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? אממ פארק?מכונית? לודעת נו. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? ראש השנה שנה שעברה. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? כיתה ח'. התקופה בחיי. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? טלצ'ו
למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? טל, ועומרי. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? טל - הלוואי והיו לי עוד מילים להגיד. מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום. בכית? אתמול. התנשקת?אתמול עישנת? לפני כמה דקות שתית? בירה אולי בשישי אהבת מישהו אחר? תמיד?.. אכלת? לפני שעה ומשהו מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? ירון. שימח אותך? קרן סירי שנאת?
אהבת? קרן סירי תרם לך? ירון נתן מעצמו אלייך? ההורים שלי. תמיד. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? זמי, קרן,נדב. עצבן אותך? המ. חסר לך? טל
את מי היית הורג אם רק יכלת?
את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? את ענברנטל כי.. ככה. מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? ברגע שהבנתי, כמה כוח יש לי. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל לטובה. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לטוס לניו זילנד עם בת דודה שלי, להתחתן עם נדב, ולהיות עם סירי. שהיית רוצה לאכול עכשיו? לא רוצה לאכול שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק מעמרי, אהבה מטל, ו..זהו שהיית מוותר עליהם? על שומדבר. שלא היית מוותר עליהם בחיים? משפחה, חברים, ואושר 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? עמרי, קרן,טל ונדב. [כי את זמי ראיתי לפני כמה דקות :p] 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? עמרי, אוחנה, זמי, קרן, נדב, ענבר, שניר, ציטרין שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים. שאחרים הכי אוהבים בכם? לא יודעת. שהייתם משנים בעצמכם? המון. לא רוצה להיכנס לזה. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? היה אחלה .

חמדונה

New member
עם קיצורים

שם: חמד גיל: 16 עיסוק: תלמידה וחפרנית מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לסיים תיכון. ובעוד 5 שנים? לסיים את התואר. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? לעבור בי"ס. ללא ספק. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? יו, לא יודעת מה הסרט הכי טוב שראית? שיער, צלילי המוזיקה, אקווסט (סרט מצמרר) והסדרה? האוס, בנות גילמור, פרופיילר מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? התמונה המפורסמת של הבנות עם ציורי הדיסקים של פינק פלויד על הגב לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? כל ה15 שנים הראשונות של החיים שלי. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? השבעה חודשים האחרונים היו מושלמים. מתי בפעם האחרונה... צחקת? לפני איזו דקה. אני צחקנית בטירוף, כל היום צוחקת. בכית? יום שני התנשקת? הבוקר עישנת? הבוקר שתית? אתמול אהבת מישהו אחר? תמיד אכלת? הבוקר את מי היית הורג אם רק יכלת? (גלי אני מקווה שאת קוראת את זה) חלפון מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? למדתי לשנוא באמת מכל עצם בגוף שלי, בשנה שעברה. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? לא זה ולא זה. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? להתקלח, לישון, להזדיין שהיית רוצה לאכול עכשיו? פיצה, טורטייה, פסטה שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק, שיחה, וודקה. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? קול ממש

yalda bli halom

New member
חחחחח יווו חלפון....../images/Emo13.gif כנסי

ממש נסטלגת אותי
"מה יפה שקיעתה של השמש בעין כוכב דורך...." חחחחחחחחחחחח

Dark Tear

New member
מרכז שכבה גילאית ד'-יש עליי?!

שם:אסף גיל:17.8 עיסוק:תלמיד+עובד בגריפ. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:אוסיף אח"כ.. מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?"תודה,ציטרין,למדנו ממך המון" מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?היו הרבה.לא יכול להצביע על אחד. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?להביט לאחור על מה שעשיתי בפנימייה ולהיות מרוצה.:) ולהיות בעל יכולות חדשות. ובעוד 5 שנים?להיות באיזה להקת מחול ידועה,או להתעסק בכללי עם מחול, ובנוסף, גם לומד משחק. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם?שהחלטתי להיות חזק. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?פנטזיה,אימה. מה הסרט הכי טוב שראית?שר הטבעות. והסדרה?כרגע,"המפצחים". מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?פתק הכי מרגש בעולם(!!!) וגם מניפה מדהימה שאח שלי הביא לי ליום הולדת 14. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?נראה לי שבמכונית. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?כיתה ז' ולרגע שנכנסתי לחדר של אבא שלי בבית חולים. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?כיתה יא'. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?ענבר קלדס,נראה לי. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?למור ולי. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם?שאני בחיים לא אשכח אותם. מתי בפעם האחרונה... צחקת?היום כשהיה את הישיבה הראשונה עם הראשג"דים לקראת המחנה קיץ. בכית?הרבה זמן שלא בכיתי,האמת.. התנשקת?שלשום עם ענבר. עישנת?חחחח,סיגריות,לפני 3 שעות בערך.. שתית?בפעם האחרונה שהייתי בטארבין. אהבת מישהו אחר?אף פעם לא התאהבתי.. אכלת?לפני 20 דקות. מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?ירון שימח אותך?מור,לי ונועה. שנאת?יש שלושה..לא אנקוט בשמם-הם לא שווים את זה.כל כך לא שווים את זה. אהבת?אמא. תרם לך?שניר. נתן מעצמו אלייך?מור,לי,שניר. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך?ענבר,אוחנפיץ,ספיר,זמי,שניר,מור,לי. עצבן אותך?נצנץ. חסר לך?האחים שלי. את מי היית הורג אם רק יכלת?אותם שלושה הנ"ל. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה?נועה. מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים?אחרי כיתה ז'. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"?הכל קורה לטובה. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?לאכול,סקס,להירגע. שהיית רוצה לאכול עכשיו?נקניקיות,לחמניה,קטשופ. שהיית רוצה לקבל עכשיו?הרבה כסף כדי לרקוד מחול ולהסתדר בחיים,בחור מדהים,וחיבוק אוהב. שהיית מוותר עליהם?כל הבלאגן בחדר שלי,מחשבות מעצבנות,הרגשה לא כיפית שנגזרת מהמחשבות. שלא היית מוותר עליהם בחיים?המשפחה שלי,החברים הקרובים,האני שלי. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?אוחנפיץ,ענבר ושניר. 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים?שניר-Love me do/The beatles,אוחנפיץ-Thank u/Alanis,ענבר-הינך יפה/הפרוייקט של עידן רייכל. 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?שניר,נועה ומור-לי. שאתם הכי אוהבים בעצמכם?החיוך,האיכפתיות והביטחון העצמי. שאחרים הכי אוהבים בכם?כנות,איכפתיות ולא יודע מה עוד.. שהייתם משנים בעצמכם?עקשנות יתר,אימפולסיביות במידה מסויימת,ורגישות כל כך יתר על המידה. שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?לא הייתי משנה בהם כלום.אני אוהב אותם כמו שהם ובגלל מי שהם. עד כאן פינתנו להיום,איך היה?מעולה...חייב לרוץ לראות המפצחים...ביי :)

Z A M i

New member
אין עלייך!../images/Emo9.gifכלהכבוד! ../images/Emo47.gif

חתיך שכזה.. שכחתי לציין, גם איתך אני רוצה לגור בעתיד!..(למרות שאנחנו הולכים לגור כבר בעוד כמה חודשים ביחד..
) ציטרין!
רציתי ללמוד איתך היום למת'..

Dark Tear

New member
כל הזמן את שוכחת אותי..../images/Emo7.gif

חחח..עזבי את זה שלא פתחתי ספר אפילו... ויאללה כבר,בא לי גרעין נח"ל!!!!!!!!!!!!!!!!

Whatever

כללי: שם: גילילי. גיל: 19 וחצי. עיסוק: חיילת. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אני לא מספיק? :) מי הם האנשים בתמונה? אני.
מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אני אמשיך להגיד כמה שטויות שאת רוצה, רק אל תפסיקי לצחוק.."
מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "את הולכת לאבד את מקום העבודה שלך!!" מניאק מזדיין. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? ל-הש-ת-ח-ר-ר!!! ובעוד 5 שנים? לאדעת מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? ניתקתי קשרים עם אנשים שלא עשו לי טוב. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? ארמגדון הכי אהוב, נראה לי. וסיכון מחושב. מה הסרט הכי טוב שראית? התפוז המכני, אקספרס של חצות. והסדרה? להתחיל מחדש.
ג'ק וג'יל.. מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? שירותים של ביצפר? אנערף.. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? כיתה י"ב ככה. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? כמה שנים אחורה. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? וואו כ"כ הרבה... סבתא
, בן, רן, עמית.. פשוט מלא. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? לכל מי שאני אוהבת. :) מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום. בכית? אתמול, בערך. התנשקת? חודש? קצת פחות.. עישנת? היום. שתית? מים היום, אלכוהול אתמול בלילה. אהבת מישהו אחר? עכשיו.
אכלת? לפני שעתיים ככה. מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? אמא, הילה. שימח אותך? שאלה קשה. בטח נוגה. שנאת? הילה! אהבת? נוגה, בן, אמא. תרם לך? כולם. נתן מעצמו אלייך? מורן. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? למורן.
עצבן אותך? שירן הקרצייה. חסר לך? בן, מאמי, ענבר. את מי היית הורג אם רק יכלת? אחד מפקדים הבכירים. P: את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? אותו. :\ מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? ממ... להתגייס היה צעד חכם. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל לטובה. [לרוב] 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? שהיית רוצה לאכול עכשיו? הרגע סיימנו לאכול.. שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק? :) שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים? מורן! 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? אני יכולה להסתפק באחד.. רק שיבוא כבר. 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? למהרק 3? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה? סביר פלוס-מינוס.

hadas2401

New member
לא אהבתי.

כללי: שם: הדס גיל: 17 עיסוק: תלמידת י"א. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: "לא אוהבת אף אחד." מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? לא נראה לי שאמרו.. אז אולי "את רוקדת ממש יפה" (?). אה, וגם- "התקבלת". :) מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? זה כבר לא חסר. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? ובעוד 5 שנים? להיות עם מישהו כבר הרבה זמן ומחשבות על חתונה. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? מה הסרט הכי טוב שראית? והסדרה? מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? הראשון שעולה לי זה שירותים באמצע פארק.. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? לעכשיו. ללפני שנה. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? ללפני שנתיים וקצת. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? ... למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? לא יודעת. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? :\ מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום אולי..? בכית? היום היו לי קצת דמעות בעיניים, ובחתונה של אחות של חברה שלי. התנשקת? וואי מזמן.. לפני איזה חודש.. עישנת? היום שתית? איזו שתיה? חח אממ שתינו בחתונה.. לפני יומיים אהבת מישהו אחר? אכלת? היום מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? ירדן. שימח אותך? הגיוני ש-קרן. שנאת? ירדן. אהבת? ... תרם לך? נתן מעצמו אלייך? וואי, לא נראה לי שיש כזה. אולי אליאב. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? האדם שהייתי רוצה להודות לו לא נמצא בחיי. עצבן אותך? ירדן. חסר לך? ירדן. את מי היית הורג אם רק יכלת? את ירדן. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? "למה אני?". 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? רק להפגש איתו ולסגור הכל אחת ולתמיד. או לא. אבל להבהיר. שהיית רוצה לאכול עכשיו? כלום. שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק, מתנה ליומולדת מחברות שלי שעוד לא הביאו לי (!!!) ונשיקה:) שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים? 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה? די מעפן

eliavtu

New member
איזה שאלון חודרני

כללי: שם: בע גיל: 18 עיסוק: עונה על שאלונים תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אין לי תמונות עם אנשים שאני אוהב מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? ממ.. לא זכור לי מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? די נו מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? צבא, בתפקיד קרבי טוב. ובעוד 5 שנים? "בדרך אל האושר.." מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? לחצתי הוסף תגובה ועניתי על השאלון איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? אני לא מה הסרט הכי טוב שראית? והסדרה? הישרדות מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? זה תלוי.. המתנות הכי יפות שהביאו לי זה סתם אנשים, כאילו, הם פשוט קיימים, והיו איתי וזו מתנה. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? בכנרת לפני כולם(?) :| זה מה שעלה.. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? אממ.. לרגעים הכי מאושרים, כי אז הייתי הורס אותם, הם מושלמים ככה. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? לאלה שעשיתי בהם טעויות, כדי לתקן אותם. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? :\ למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? אם אני לא אומר לבנאדם, למה שאני אגיד פה? מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? לא יודע מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום בכית? באליפות של בית"ר כמעט :| <אבל בסוף לא> התנשקת? אנ'ערף מתישהו בחודש האחרון עישנת? ואוו, זה היה באמת באמת מזמן שתית? לפני רגע אהבת מישהו אחר? אני תמיד אוהב אכלת? לפני כמה שעות מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? אחת שימח אותך?אותה אחת שנאת? מישהי אחרת אהבת?האחת מלעמלה תרם לך? גם נתן מעצמו אלייך? גם לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? איפשר להגיד שמי שאני רוצה להודות בחיי עכישו עצבן אותך? המישהי אחרת ההיא חסר לך? נו שתקו כבר את מי היית הורג אם רק יכלת? אותי בטח את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? נומה זה משנה מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? כלום, סתם באסה.. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לישון שהיית רוצה לאכול עכשיו? אני לא רעב שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק וזהו שהיית מוותר עליהם? אין לי כוח לחשוב שלא היית מוותר עליהם בחיים? זכרונות, מחשב<ששומר כמה זכרונות, ועוד דברים>, והשלישי אשמור לעצמי 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? Wish u were here , לשלושתם. 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? כמה דברים בפרצוף <וזה בטח יותר מ- 3> שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה? חודרני רצח

קוראת סמויה אבל יאללה נזרומה

כללי: שם: אור המלכה גיל: 18 עיסוק: הוט - שירות לקוחות תמיכה טכנית תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אנאערף מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? שאם הצבע עיניים שלי לא היה קקי מוזר זה היה מזה יפה מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לגור בת"א ובעוד 5 שנים? פיףףף מי יחייה עד אז מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? התחלתי לעבוד איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? קומדיה מופרעת מה הסרט הכי טוב שראית? הבופור והסדרה? הכי גאים שיש, חברים מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? בובה של סימבה מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? גן ציבורי (?) לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? חור שחור לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? גן למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? לאדם מסויים שהוא אשליה, זה לא מה שהוא בעצם למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? אני אומרת לאנשים כל הזמן מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? מתי בפעם האחרונה... צחקת? לפני כמה דקות בכית? שבוע שעבר התנשקת? פיףףףף סילבסטר עישנת? ברגע זה שתית? יום ראשון-שני אהבת מישהו אחר? לא הבנתי אכלת? ב10 בערב מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? איזה חפירות שימח אותך? מלא שנאת? יש רשימה אהבת? בעעע תרם לך? אעעע נתן מעצמו אלייך? טוב די נשבר לי הכוס לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? עצבן אותך? חסר? חסר לך? :/ את מי היית הורג אם רק יכלת? את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? שהיית רוצה לאכול עכשיו? שהיית רוצה לקבל עכשיו? שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים? 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה?

תומע79

New member
../images/Emo34.gifעונהה.. ../images/Emo9.gif בוקר טוב!

כללי: שם: תום גיל: עוד 3 חודשים 18 עיסוק: תלמידה,עובדת. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אין לי כוח לחפש תמונה על הבוקר מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אני אוהבת אותך" מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "תעשי גבות" מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? להיות בהצ"ל ובעוד 5 שנים? לגור לבד עם עוד חברה. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? למדתי בחיים. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? קומדיה,דרמה,פעולה,אימה מה הסרט הכי טוב שראית? אבודות והוזות והסדרה? חברים מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מפתח הלב. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? שירותי בית ספר. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? לכיתה ח'-ט' לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? לתקופה עכשיו בדיוק. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? בר,דניאל למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? למאמי מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? שאני מטורפת עליה ומשוגעת עליה ושהיא החיים שלי מתי בפעם האחרונה... צחקת? אתמול בכית? שלשום נראה לי התנשקת? אתמול עישנת? אתמול שתית? אלכוהול? שבוע וקצת אהבת מישהו אחר? עכשיו אכלת? אתמול מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? דניאל שימח אותך? בר שנאת? לא נוקבת בשמות. אהבת? אין כזה דבר תרם לך? ההורים שלי נתן מעצמו אלייך? ההורים שלי לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? להורים שלי עצבן אותך? לא אנקוב בשמות שוב. חסר לך? דניאל את מי היית הורג אם רק יכלת?ברגע זה? אותה!!!! את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? את דניאל מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? לא יודעת "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? "הכל קורה לטובה" 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לחזור לישון,לאכול,להרביץ לדנה שהיית רוצה לאכול עכשיו? קפה,קפה וקפה שהיית רוצה לקבל עכשיו? כאפה,100 במתמטיקה,100 באזרחות שהיית מוותר עליהם? על להסיע את ההוירם שלי בשעה 7 לשדה תעופה,על לעבוד היום,על דנה שתבוא אלי היום. שלא היית מוותר עליהם בחיים? ההורים שלי,הבריאות שלי,החברים שלי 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? מאמי,דניאל,ובנה 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? נשקי אותי של סיון שביט,daniel של אלטון ג'ון,ומותק שלי של גלעד שגב (לפי סדר עוקב) 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? מאמי,מאמי ומאמי שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השיער שלי,זה שאני מקשיבה לאנשים,זה שאני יודעת לאהוב שאחרים הכי אוהבים בכם? אין לי מושג תשאלו אותם. שהייתם משנים בעצמכם? הגובה שלי קצת ולאדעת שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? לא לחרטט,לא לשקר,ולהפסיק לדפוק ברז. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? נחמד לאיותר.

../images/Emo85.gif דצמבר המר

כללי: שם:שירן גיל:19 עיסוק:ש"ל תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?וואו איך התבגרת מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?תסדרי את החדר מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?מה שאני עושה עכשיו ובעוד 5 שנים?דרום אמריקה מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? פטור מצהל איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?הכול חוץ ממדע בדיוני מה הסרט הכי טוב שראית? והסדרה?חברים , האוס זה גאוני מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?מכתב מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?חחח לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?שנה שעברה לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?סיום לימודים וכל תקופת המלחמה, עם כל הרוע שבדבר למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?חצי פורום מפה בערך..חח למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? מתי בפעם האחרונה... צחקת?היום בכית?היום התנשקת?לפני חודש עישנת?לפני חצי שעה שתית?לפני כמה דקות אהבת מישהו אחר?איף אכלת?בבוקר מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?בכל החיים אני לא יודעת אבל השנה האחורנה זה החברות הקרובות שלי, חן והילדים שימח אותך?איף שנאת? אהבת? תרם לך?הילדים נתן מעצמו אלייך?הילדים לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך?החברות הקרובות אוהד עצבן אותך? חסר לך?עומרי שחף את מי היית הורג אם רק יכלת? את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים?המעבר מהחופש לשירות וכל התנליך של לקבל את הילדים "הכל קורה לטובה",או "למה אני"?הכול קורה לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?לישון לעשן שהיית רוצה לאכול עכשיו? שהיית רוצה לקבל עכשיו?חחחח שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים?חברות הילדים שלי והמשפחה שלי 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?יסמין נטע עדי וגילת..4:) שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עיניים חוש הומור והומניות שאחרים הכי אוהבים בכם?עיניים שיער וציצים(הגברים שבהם) שהייתם משנים בעצמכם? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?כלום עד כאן פינתנו להיות,איך היה?

פחיחצה

New member
.............

כללי: שם:אור גיל:17 עיסוק:תלמידה תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:(הייית שמה גם את התמנוה של המוסקטריות לספר מחזור אבל אין לי..) מי הם האנשים בתמונה? 4 אחיותי מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? כל מיהל שיצאה מהפה של האיש המעצבן שהיה אצל אבא שלי אתמול מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לשבת בדירה שלי בת"א ולכתוב את השורה האחרונה בגירסה הסופית של הספר שלי ובעוד 5 שנים? ללמוד באונברסיטה לגור בת"א מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? הסכמתי לקפוץ כיתה איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? קומדיות רומנטיות מה הסרט הכי טוב שראית? שמש נצחית בראש צלול, גם צבים יכולים לעוף והסדרה? וואי זה קשה הכל בעקרון, אבל נניח שמחשבות פליליות, פרופיילר, האנטומיה ועקרות מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? שמש מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? שנת 2004 לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? 2003 למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? אמא למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? אמא מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? תתעוררי כבר בחיאת מתי בפעם האחרונה... צחקת? אתמול בכית?היום התנשקת? עישנת?כמה דקות שתית?אתמול אהבת מישהו אחר? אה? אכלת? כמה שעות מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? אמא שלי ורם שימח אותך? אביב מוסקטריות ורם שנאת? חה חה חה
אהבת? אמא, רם, לימור תרם לך? לימור נתן מעצמו אלייך? לימור לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? לימור עצבן אותך? אבא חסר לך? אמא את מי היית הורג אם רק יכלת?כנראה שא, אחד את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? לימור, רם מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? אמא שלי פתאום מתה "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? שניהם 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לאכול, לישון, לשבת עם טול על גבעת הדשא בברצלונה ולשתות יין שהיית רוצה לאכול עכשיו? רביולי טרטופו של וינס, דונאט שהיית רוצה לקבל עכשיו? אוטו, רישיון, דירה במגדלים של פיליפ סטארק שהיית מוותר עליהם? החרדות, הכמה קילו העודפים, הגעגוע שלא היית מוותר עליהם בחיים? אחיות שלי, המוסקטריות, רם, מוגי 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? מוגי, הדס, רם 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? בעלי ושתי הבנות שלנו שאתם הכי אוהבים בעצמכם? כנות, נאמנות, דבקות במטרה שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? אובססיביות, חרדות, שומן שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה

yalda bli halom

New member
טוב תשלח אליי את המטומטמת...=\

כללי: שם: גלי גיל: 19 עיסוק:עובדת
תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: הנה מי הם האנשים בתמונה?אני ומורקי קוקי מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? שאני יפה? מממ חחחח מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? משתמטת מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? צבא
ובעוד 5 שנים? להיות רחוק מכאן מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? התחלתי לעבוד איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? הכל... מה הסרט הכי טוב שראית? Fight Club והסדרה? אבודים,CSI מיאמי,ברבנבי ג'ונס מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מצית זיפו של הביטלס
מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? באוטו. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? לפני שנה לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?לעכשיו
למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? יעל למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? יעל מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? "יעל,את החצי השני שלי" מתי בפעם האחרונה... צחקת? עכשיו בכית? אתמול התנשקת? לא זוכרת חח... עישנת? אממ סיגריות? חחח שתית? מתישהו השבוע אהבת מישהו אחר? עכשיו אכלת? לפני כמה שעות מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? רביד שימח אותך? לירון ומיכלוש שנאת? רוני סופרסטאר...חח סתם נו אנלא לא שונאת!! אהבת? גיא תרם לך? מה???? נתן מעצמו אלייך? טל לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? וואלה אין כזה.... עצבן אותך? טל חסר לך?מור את מי היית הורג אם רק יכלת? יש כמה... את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? את חיים נחמן ביאליק
מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? אני! "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? "במקום בו קרה דבר רע,היה צריך לקרות דבר רע שבעתיים" (לא בניסוח הזה אבל של רבי נחמן מברסלס) 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? להיות בהופעה של שילה,לעשן סיגריה,לראות את מור שהיית רוצה לאכול עכשיו? סוכריה על מקל,מסטיק,נסקפה שהיית רוצה לקבל עכשיו? מצלמה חדשה,כרטיס טיסה לתאילנד,בוף שהיית מוותר עליהם? על התאבון שלי,על העייפות,קנאה שלא היית מוותר עליהם בחיים? עליי,על הסגריות ועל הופעות 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? יעל. 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? ana's song. 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? לבד! שאתם הכי אוהבים בעצמכם?אמפטיה,קומדיה ואת האף שלי שאחרים הכי אוהבים בכם? את היופי שלי,את חכמת החיים ואת זה שאני כל הזמן מפלרטטת...=] שהייתם משנים בעצמכם? קנאה איכס,רכושנות איכס,תחרותיות איכס! שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?שיתנו לי עוד יותר תשומת לב ויסגדו לי :))) עד כאן פינתנו להיות,איך היה? מוי כיף.

Z A M i

New member
../images/Emo99.gifגלי../images/Emo9.gif!

אני ממש מתגעגעת אלייך! בערך בזמן הזה לפני שנה, באנו אלייך לראשונה, אם אני לא טועה..

yalda bli halom

New member
זמייייי ../images/Emo24.gif

אני חושבת שבסביבות יולי באתן אליי לא? תראי כמה זמן עבר נטלי....זה נראה לך הגיוני? אני לא מסכימה! בווווו חחח

ב י ז י

New member
משעמם ליQ%#^$!$

כללי: שם:ליזי גיל:18 [מתקרב בצעדי ענק, ופתאום לא בא לי] עיסוק: תלמידה ומדריכה בפארק הקופים תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אין לי תמונות במחשב מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לטייל או משו ובעוד 5 שנים? לא ידוע מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? לא רואה סרטים כ"כ מה הסרט הכי טוב שראית? היו כמה והסדרה? מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? סוף ט' לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? כל השנה האחרונה הייתה סבבה לגמרי למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? יוני למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? לינה מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? שהיא חשובה לי מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום בכית? לפני כמה ימים התנשקת? הבוקר עישנת? לפני כמה ימים שתית? משקה אלכוהולי? בל"ג בעומר. אהבת מישהו אחר? ואט? אכלת? לפני שעה מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? היו כמה שימח אותך? כולם בערך שנאת? היו כמה שלא סבלתי אהבת? תרם לך? נתן מעצמו אלייך? לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? לינה עצבן אותך? כולם עיצבנו אותי מתישהו. מתעצבנת מהר, מה לעשות. חסר לך?יוני את מי היית הורג אם רק יכלת? אףאחד את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? בין סוף ט' לי' "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל קורה לטובה, נראה לי 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? משו, לא משנה מה, העיקר שלא יהיה משעמם!!!! שהיית רוצה לאכול עכשיו? סושי שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים? חברים 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? אמא, לינה ומאור 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? ואי אין לי כוח לחשוב עכשיו 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עזבו אותי,באמאשלי שאחרים הכי אוהבים בכם? כנ"ל שהייתם משנים בעצמכם? :( שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?תכונות או משו? לחץ, עצבים, התנשאות, אדישות, צביעות עד כאן פינתנו להיות,איך היה? ככה

למעלה