עוד שאלון..

איך אני אגיד לך את זה? מנסה להשתמש במילים...

כללי: שם: ענבר. גיל: 17. עיסוק: מסיימת כיתה יב' + סוקרת ב'חקר רייטינג בע"מ'
. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:
מי הם האנשים בתמונה? מלמעלה (צד ימין) : ציטרין, בנה, צחר, ליאן, גילי, אוחנה, שנשונה, אלמוג, לירון, טל, דניאל, מור ונעמה. בתמונה הגדולה באמצע, מימין לשמאל: עמרי, זמי, אני וספיר. מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אני אוהב אותך ובאמת מעריך אותך...", "את הסיבה שאני פה". מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אני רוצה לסוע לב"ש, אותך אני לא רוצה להסיע הביתה", "זכותי להתעצבן מזה, לא?". מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? למות בערך. ובעוד 5 שנים? הודו או משהו. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? נשארתי. איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? קומדיה או אימה (אבל לא אימה-חולני, אימה-מפחיד). מה הסרט הכי טוב שראית? 'אבודות והוזות', 'מישהו לרוץ איתו', 'כנפיים שבורות', והסרט הזה שראינו אצל לירון. והסדרה? 'השיר שלנו'
, סתם לא יודעת. מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? אלבומים. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? באמצע צ'אי בבוםבמלה, תחנה מרכזית בת"א, בכניסה למקלט בחיפה. לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? ללפני שנה וחצי. היה זוועה. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? לכיתה ח' או כיתה י', "כשעוד היינו ילדים טובים.....". למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? גילי. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? עמרי. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? שאני מעריכה ושתמיד הערכתי, שהוא הכל ושאיתו אני לא צריכה עוד כלום. מתי בפעם האחרונה... צחקת? יכול להיות אתמול. בכית? אתמול. התנשקת? בוםבמלה. פסח.. עישנת? אתמול. שתית? וואו מזמן... סלבסטר של י'. אהבת מישהו אחר? כל הזמן. אכלת? לפני 2 דק', עוגיות. מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? עמרי, היא ותום. שימח אותך? אוחנה. תמיד. שנאת? בעקרון אני לא שונאת אף אחד, לו אני פשוט לא מסוגלת לסלוח... מסתבר שאנ'לא בוחרת מה לשכוח. אהבת? זמי. תרם לך? עמרי, זמי, טל, תום, ספיר. נתן מעצמו אלייך? עמרי. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? עמרי, ציטרין ואוחנה. עצבן אותך? מה זה משנה.. חסר לך? גילי, שנשונה, לירוני. את מי היית הורג אם רק יכלת? לא 'הורגת', סתם שואלת כמה שאלות.. את כל מי שפגע בי. לפחות במודע. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? עמרי שלי, ציטרין, ליאן. מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? כשהפכתי לאדם קר, לפני שנה וחצי וגם לפני זה. לא מזמן עם הצבא, וגם לפני בערך חודש.. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? גם וגם... בד"כ אני מנסה לחשוב שהכל לטובה ושהכל קורה מסיבה. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? להתארגן לעבודה, לאכול ולקנות סיגריות. שהיית רוצה לאכול עכשיו? את מה שיש במקרר. שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוקים שכבר לא יגיעו. שהיית מוותר עליהם? על הכאב הזה, על המריבות עם אבא, על איך שאני חיה עכשיו. שלא היית מוותר עליהם בחיים? על עמרי+אוחנה+טלצ', על הכנרת ועל הצבא. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? עמרי, ספיר ואוחנה. 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? עמרי- "הרגע", ספיר- "קשה לי לחשוב", אוחנה- "היא יודעת". 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? עמרי, אוחנה, לירון ושנשונה. שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את האמת (גם אם היא כואבת) ואת האכפתיות. כי באמת אכפת לי יותר מדי.. שאחרים הכי אוהבים בכם? לא אוהבים. שהייתם משנים בעצמכם? את הותרנות הכואבת, את השתיקה ברגעים שהכי לא צריך אותה, את אי היכולת להגיד את הדברים שמציקים לי.. שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? לא הייתי משנה, שיעשו מה שבא להם. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? בסדר.

"מילים לא אומרות מאום".

אין לי יותר מידי מה להגיד. את כבר יודעת שאני אוהבת אותך. תודה שנתת לי להכנס ולנסות לגרום לך לחייך. אפילו אם זה קצת. אוהבת אותך מיליון. איך שאת. כמו שאת. בדיוק. [בעצם, עדיף בלי הכובע הזה...]
.

"אדם שכבר לא בחייכם"

נראה לך באמת?! במילא הוא בודד בלעדייך, במילא הוא עצוב בלעדייך, והוא עוד מעט חוזר.....
.

LoLi Goddess

New member
איי דיד איט מממאאאייייי וווואאאיייי!!!

שם: אלה גיל: 19 עיסוק: חיילת תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: --> מי הם האנשים בתמונה? אני ואורי, חבר הכי טוב שלי. מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "זה לא אותו דבר בלעדייך" =\ מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? עזבו. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? ל-ה-ש-ת-ח-ר-ר! (למרות שזה עוד שנה וחצי חח) ובעוד 5 שנים? להיות מוזיקאית או שחקנית מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? התוודתי על אהבתי האמיתית חח איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? פארודיות, פעולה, פסיכולוגי מה הסרט הכי טוב שראית? ססיל בי דימנטד והסדרה? family guy מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? כבר לא זוכרת מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? בבאק סטייג' אחרי הופעה חח לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? התקופה הדיכאונית של גיל 15-17 לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? החופש שלפני הגיוס למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? קובי. אין ספק. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? חברשלי
מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? כפרעליך. מתי בפעם האחרונה... צחקת? אתמול בלילה בכית? לא זוכרת התנשקת? הממ סופשבוע עישנת? אתמול שתית? יום שבת אהבת מישהו אחר? מה אכלת? עכשיו מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? קובי שימח אותך? לירון שנאת? שי ואלעד =\ אהבת? אורי תרם לך? . . . נתן מעצמו אלייך? אביב לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? אורי עצבן אותך? שי חסר לך? יעל. ז"ל =\ את מי היית הורג אם רק יכלת? אלעד. והייתי מסרסת אותו לפני זה כל עוד הוא חי. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? חברשלי =P מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? האמונה. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? ברור שהכל קורה לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? סקס, לישון, להתחבק שהיית רוצה לאכול עכשיו? פיצה, צ'יזבורגר, ג'פאנקו שהיית רוצה לקבל עכשיו? לא מחזור. שהיית מוותר עליהם? מחזור חודשי, המפקדת שלי (היא באמת משהו מיותר) ואין לי עוד משו. שלא היית מוותר עליהם בחיים? סעמק מה זה זה? 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? חברשלי, צחר, מוש, יוס, לירון, אורי (נו זה כבר יותר מ-3) 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? אני אכתוב להם שיר בעצמי: "אתם אנשים טובים ויפים, לה לה לה" 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? וואי, זה יהיה ממש גדול אם אני אגור עם צחר, מוש ויוסי... דירת קרחנה כזאת חח אני כבר רואה את זה: החדר של צחר=החדר הסולידי, החדר של מוש=החדר המטונף, החדר של יוסי=החדר המסודר, והחדר שלי=חדר הזיונים חחח שאתם הכי אוהבים בעצמכם? השפתיים, הציניות, ולא'דעת מה עוד שאחרים הכי אוהבים בכם? החוש הומור, התחת והציניות... בעצם הכל!
שהייתם משנים בעצמכם? שומדבר... למה לא להיות שלמה עם עצמי? (טוב נו, את האף!) שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? החפירות. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? וואלה.

למעלה