עוד שאלון..

מורידים אותנו נמוך...

כללי: שם: הילה גיל: 19ץ5 עיסוק: עובדת תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? חברה טובה שלי ולצערי אני לא יכולה לחשוף את הזהות שלה מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אני אתך...לאן שלא תלכי,מה שלא תחליטי" מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? אוי....הרבה דברים מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? טיול לתאילנד.....דרום אמריקה.... ובעוד 5 שנים? אלוהים גדול מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? חחח.... איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?דרמות,קומדיות מה הסרט הכי טוב שראית? יש הרבה....הבועה,אבודות והוזות,נערה בהפרעה,פאטץ' אדמס... והסדרה? מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? חטיבת ביניים (ז-ט) לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? שאלה קשה מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום בצהריים בכית? אתמול התנשקת? עישנת? לפני שעה שתית? בירה במסיבונת לפני שלוש שעות אהבת מישהו אחר? תמיד אכלת? לפני שלוש שעות בערך... מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? מאוד השפיעה....מחנכת שימח אותך? חברים טובים שנאת? אהבת? תרם לך? היו כמה... נתן מעצמו אלייך? כנ"ל לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? חברה טובה שלי עצבן אותך? חסר לך? את מי היית הורג אם רק יכלת? יגאל עמיר (הראשון שקפץ לי) את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? חברה טובה מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? האופציה השניה |שבוז| 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לנסוע לחברה מחוץ לעיר שהיית רוצה לאכול עכשיו? גלידה וזהו נראה לי....אני די מלאה מהארוחה המפוצצת בצהריים שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק אמיתי שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים? 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? חברה טובה,מחנכת ובנה (נורא מתגעגעת אם את רואה במקרה) 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? חייבת לעוף... 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה?

בנה

New member
../images/Emo204.gifשאלון..

כללי: שם:דנה גיל:19 עיסוק:צבא תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:אין פה כרגע. מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?כמה מילים של חופית. ומה שנכתב במתנה של זמי מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?איףץ מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?לא מתכננת לעוד שנה, יהיה צבא עדיין ובעוד 5 שנים?תאילנד. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם?הפסקתי עם השטויות למיניהם איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?תלוי במצברוח באותו הרגע. מה הסרט הכי טוב שראית?אבודות והוזות והסדרה?מכושפות מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?טבעת מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?שום מקום מוזר לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?כיתה ח'-ט' לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?לכיתה י"ב למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?לאמא מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם?שהיא בסדר היא... מתי בפעם האחרונה... צחקת?היום בכית?אתמול התנשקת?היום עישנת?אתמול שתית?אתמול אהבת מישהו אחר?אה?? אכלת?היום מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?אבא שימח אותך?אחותי הגדולה שנאת?אחסוך בשמות אהבת?חופית תרם לך?הפסיכו נתן מעצמו אלייך?תום לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך?זמי עצבן אותך?אמא חסר לך?יעל את מי היית הורג אם רק יכלת?אחסוך בשמות את מי היית רוצה לחבק ברגע זה?ספיר ונעמה מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים?תפיסת חיים שהשתנתה "הכל קורה לטובה",או "למה אני"?הכל קורה לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?לנשק את חופית,לישון ולהפסיק לחשוב שהיית רוצה לאכול עכשיו?אורז,אורז ואורז שהיית רוצה לקבל עכשיו?חיבוק,מכתב מסויים ואת הכובע. שהיית מוותר עליהם?רגישות וזהו. שלא היית מוותר עליהם בחיים?משפחה,מוזיקה ואהבה 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?זמי,ספיר ונעמה 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים?"בשבילך","הזמן שלך","את מביאה הכל" אתם הכי אוהבים בעצמכם?כנות,אמינות ונאמנות שאחרים הכי אוהבים בכם?לא יודעת שהייתם משנים בעצמכם?מורידה מהרגישות,מורידה חומות ומתחשבת יותר שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?לא אשנה דבר, כי אז הם לא היו החברים הכי טובים שלי.

מתחמקת מסָפַרוּת.

כללי: שם: בוטן גיל: 18 עיסוק: רבצנית תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? אני, אמאור, שעוכ וטול. מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אם יהיה לך ציון יפה במתכונת, זה יהיה המגן שלך ואני לא אתחשב שציונים הקודמים" המורה לספרות. (היו יותר, אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע) מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? משהו על זה שבגלל שאני מעל 18 הפרוצדורה עם הרטלין יותר מסובכת. מצאו להם זמן! מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? איזה משהו מפציצ כזה בגרעין. ובעוד 5 שנים? אחרי קורסטיס, בשנות הקבע. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? זרמתי
איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? קרטונס! מה הסרט הכי טוב שראית? קילביל! והסדרה? חברים מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? לא הכי יפה, אבל בתזונה! בוםבמלה לפני איזה 4 שנים - נרגילה עם פטריות שכתוב עליה "משרד הבריאות מזהיר - רוני מזיקה לבריאות" מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? אנלא יודעת על מה אתם מדברים לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? כיתה י"א לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? כיתה ז,ט,י"ב למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? זה בא בתקופות למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? שעוכ מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? ריספקט. מתי בפעם האחרונה... צחקת? מקודם בכית? לא זוכרת התנשקת? שבת שעברה עישנת? אתמול שתית? מקודם. בירה לפני כמה ימים, ואלכוהול - עברו זמנים. אהבת מישהו אחר? מזתומרת?! אכלת? מקודם מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? אוסי, אנשי הים שימח אותך? הרבה שנאת? לאדעת? אהבת? שעוכ תרם לך? המונים נתן מעצמו אלייך? המון לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? שעוכ עצבן אותך? לאדעת חסר לך? הרבה את מי היית הורג אם רק יכלת? מממ... לאדעת את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? סלינג'ר מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? היו כמה אבני דרך שכאלו "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? יהיה בסדר. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לישון, לדעת את החומר בספרות, לקחת את לי להנה. שהיית רוצה לאכול עכשיו? הייתי רוצה תאבון, נתחיל מזה. ובמידה ולא היתי על רטלין - סלט ארומה, פטריות פורטובלו שאחותי הכינה, איזה סטייק טופו טוב ככה. שהיית רוצה לקבל עכשיו? לי, ביטוח על השבי, לדעת את כל החומר למתכונות+בגרויות. שהיית מוותר עליהם? המתכונות+בגרויות,חסרונות, עוורון. שלא היית מוותר עליהם בחיים? יכולות, מוטיבציה, כוח. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? לי, חיה לוי, איזיו. 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? גיים בוייז - כמה אהבה. לשלושתם 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? הבעלים של ארומה, שעוכ, ג'וני דפ. שאתם הכי אוהבים בעצמכם? יכולות, הטעם המוזיקלי, רצונות. שאחרים הכי אוהבים בכם? יכולות, את הפלאפון החדש והפועל שלי, אופטימיות. שהייתם משנים בעצמכם? זכרון, עוורון, תלות. שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? מי אני שאשנה אותם? ולמה בכלל? עד כאן פינתנו להיות,איך היה? משו.

לרגע אחד.. לנשום.

כללי: שם:עדי גיל: 22 עיסוק: יש כמה תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:אין לי כזאת. מי הם האנשים בתמונה? - מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? הכי יפה? ממ.. לא נראה לי שהיה כזה. מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? כל מיני מאמא, בלי ציטוטים. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? להתקבל לשנקר ולהתחיל לתכנן את החיים במרכז. ובעוד 5 שנים? עם תואר ביד, ואיזה בחור טוב, אחרי כמה שנים יחד. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? התחלתי להשלים בגרויות (והכי טיפשי אגב, שלא סיימתי אותם) איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? כאלו שמצחיקים אותי מה הסרט הכי טוב שראית? טוב? הממ.. דוגמה אולי והסדרה? חברים/סימפסונס מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מילים טובות ואת הנסיך הקטן מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? ממ.. יש כמה.. אמצע חורשה, בעמדת ש.ג ונשקייה בבסיס.. ויש עוד..:) לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? לזאת שעכשיו. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? לשנה הראשונה בצבא.. ולגיל 16 ככה בכיף. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? סבתא וסבתא זכרן לברכה. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? לאיזה מישהו...
מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם?כל מה שאני חושבת עליו, הלוואי והיה לי את האומץ. מתי בפעם האחרונה... צחקת? אתמול המון בכית? אתמול המון התנשקת? ממ.. לפני איזה שבועיים שלושה עישנת? לא זוכרת שתית? אתמול! אהבת מישהו אחר? יש מצב שעכשיו אכלת? כשקמתי, בראוניס מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? חברה שלי שימח אותך? אחותי הקטנה שנאת? משתדלת לא לשנוא, אבל המורה שלי לתנך אהבת? הדר תרם לך? הכל נתן מעצמו אלייך? משפחה לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? כולם! עצבן אותך? הו הו, אמא. חסר לך? סבתא, אין כמו השיחות איתה. את מי היית הורג אם רק יכלת? אף אחד. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה?כל חיבוק יתקבל בברכה מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? מהרגע שהתגייסתי הכל השתנה, כל הועה שחייתי בה התפוצצה. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לנסוע לים/כנרת/סחנה. שהיית רוצה לאכול עכשיו?אבטיח, גלידה, פנה אלפרדו.. גררר שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק, חיבוק, חיבוק. שהיית מוותר עליהם? עבודה, דאגות, עצבים שלא היית מוותר עליהם בחיים? חברים, משפחה, פרטיות עד כאן פינתנו להיות,איך היה? סבבה, חוץ מהשאלות האחרונות. לא אוהבת כאלו.

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כללי: שם: שחף גיל: 19 עוד שבועיים עיסוק: עוד שבועיים חייל D: תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? תוותר. מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? תוותר. מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? להיות בצבא? :O ובעוד 5 שנים? ניו יורק, העוזרת האישית של עורכת ווג. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? איזה ז'אנר כאילו? פנטזיה. מה הסרט הכי טוב שראית? שר הטבעות. והסדרה? מלאך שחור. מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? גיל 13 לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? גיל 16 למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? לו. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? שהוא טיפש. מתי בפעם האחרונה... צחקת? לפני 10 דקות. בכית? אתמול נראהלי. התנשקת? עישנת? עכשיו. שתית?יום רביעי. אהבת מישהו אחר? אכלת? מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? אמא. שימח אותך? אמא. שנאת? אהבת? אמא. תרם לך? אמא. נתן מעצמו אלייך? אמא. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? אמא. עצבן אותך? חסר לך? את מי היית הורג אם רק יכלת? כל העולם. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? --- מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? רזיתי? "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל לטובה. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? ניו יורק, לצייר, לחייך. שהיית רוצה לאכול עכשיו? שום דבר. שהיית רוצה לקבל עכשיו? קעקוע, את הכלבה שלי, ומים. שהיית מוותר עליהם? שלא היית מוותר עליהם בחיים? אמא, אמא, אמא. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? ---, שירן ונאני. 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? בשבילך, לילות לבנים, Can't cry. 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? נאני ושירן, יכול להיות מצחיק. שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? שהייתם משנים בעצמכם? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה? בסדר, למרות שנראה לי שעל חצי לא עניתי.

bazmaster

New member
לך על כח ובעיטות למוח...

כללי: שם:אמיר גיל:עוד חודש 18 עיסוק:מוסיקאי תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?אנערף... מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?... מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?לצאת הביתה חח ובעוד 5 שנים?מקוהו שלא לצאת הביתה חחח מהו הצעד הכי חכם שעשיתם?האמ...כמה חכם זה היה אני לא יודע אבל די משמעותי... איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?קומדיה מה הסרט הכי טוב שראית?האמ...לאדע...ספייסבולס והסדרה?איש משפחה כמובן חחח מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?אוטו
מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?חח עזבו לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?חטיבת ביניים לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?כל השנה האחרונה למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?האמ... למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?אמרתי כבר מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם?הרבה דברים מתי בפעם האחרונה... צחקת?היום בכית?לפני כמה ימים התנשקת?כמה זמן... עישנת?אתמול שתית?יום שישי אהבת מישהו אחר?עכשיו אכלת?לפני כמה דקות מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?אין לי מושג שימח אותך?... שנאת?אני לא שונא אף אחד אהבת?עזבו תרם לך?... נתן מעצמו אלייך?... לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך?... עצבן אותך?אחי חסר לך?... את מי היית הורג אם רק יכלת?נשיא איראן את מי היית רוצה לחבק ברגע זה?.... מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים?שקיבלתי רשיון "הכל קורה לטובה",או "למה אני"?הכל לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?לישון,לצאת עם חברים, לראות סרט מצחיק שהיית רוצה לאכול עכשיו?שניצלתירס,חלווה,במבה שהיית רוצה לקבל עכשיו?אוטו חדש חח,כפאה וסנוויץ' שוקולד שהיית מוותר עליהם?... שלא היית מוותר עליהם בחיים?לאדע 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?בתכלס אני סתם אכתוב שמות לא?אתם לא מכירים חח ידידה שלי, חבר , ועוד חבר 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? לידידה שלי : שלי-אלגי'ר חבר: דני - משינה עוד חבר: tool-sober 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?לאדע שאתם הכי אוהבים בעצמכם?... שאחרים הכי אוהבים בכם?.... שהייתם משנים בעצמכם? שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? עד כאן פינתנו להיות,איך היה?

ליאןןן

New member
היי שלום, תודה רבה.

כללי: שם: ליאן גיל: 17 עיסוק: מסיימת י"ב תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: אין אצלי הכי, יש כמה כאלה..ואין תמונה של כולם ביחד. אבל סתם הראשונה שקפצה לי.. מי הם האנשים בתמונה? אני וג'סיקה מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "את היחידה פה שאני באמת יכולה לסמוך עליה" מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? כל דבר מפי ההורים שלי, לא חסר כאלה בזמן האחרון מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? אני אהיה בצבא, בלי קשר למה שאני רוצה ובעוד 5 שנים? מטיילת, או יותר נכון לקראת סיום הטיול מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? הבנתי מי האנשים שעושים לי רק רע והוצאתי אותם מהחיים שלי איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? כל דבר, תלוי במצברוח מה הסרט הכי טוב שראית? לא חסר כאלה.."שיער", "שמש נצחית בראש צלול", "אבודות והוזות"... והסדרה? חברים
מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? כמה מכתבים מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? אממ נראה לי כיתה ט' ומטה לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? לא יודעת. אני חושבת שלאף תקופה האמת..מה שעבר - עבר. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? אליו. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? יש כמה... מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? תודה. ושלא ילכו לי אף פעם. מתי בפעם האחרונה... צחקת? היום בכית? יום חמישי התנשקת? הממ פסח נראה לי עישנת? שבוע, משהו כזה שתית? ל"ג בעומר אהבת מישהו אחר? ..? לא הבנתי.. אכלת? לפני איזה שעה |שמנה| מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך? לירז וג'סיקה שימח אותך? אחותי שנאת? אהבת? אין הכי תרם לך? יונצ' נתן מעצמו אלייך? ג'סיקה לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? ג'סיקה, רחלי, נעמה, יונצ' עצבן אותך? חסר לך? טלטול את מי היית הורג אם רק יכלת? את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? יונצ'. געגועים. מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? קשה לי לשים אצבע על דבר אחד.. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל קורה לטובה, לרוב 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? להתקלח, לישון ולנסוע מפה. שהיית רוצה לאכול עכשיו? עדיף שלא, זה לא נחוץ. שהיית רוצה לקבל עכשיו? פטור מתושב"ע, חיבוק וכרטיס טיסה לאנשהו רחוק שהיית מוותר עליהם? בגרות בתושב"ע, שומנים עודפים ושאר שטויות ולחץ שיושבים לי על הראש שלא היית מוותר עליהם בחיים? האנשים שחשובים לי, המוסיקה שאני שומעת והתמונות שלי 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? נעמה, יונצ' וענבר 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? נעמה - "אני צריך אותך", יונצ' - "אהובתי", ענבר - "כשהכל יעבור" 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? ג'סיקה, מיכלי ורחלי..סתם כי זה נראה לי שילוב משעשע שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאחרים הכי אוהבים בכם? תשאלו אותם.. שהייתם משנים בעצמכם? הרגישות, העקשנות והטיפשות שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? טוב לי איתם כמו שהם ובגלל מי שהם. עד כאן פינתנו להיות,איך היה? נחמד.

מתנות

New member
בואי ונלך הביתה...

כללי: שם: טל גיל: 16 עיסוק: לומדת. נניח.. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: מי הם האנשים בתמונה? מותק שלי. מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "ואז הסתכלתי לך בעיניים, וגיליתי פתאום שעיניים באמת מדברות." מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? לא משהו ששוה התייחסות... מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? לסיים את הבגרויות ולעוף מכאן. ובעוד 5 שנים? לא להיות פה. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? חזרתי ללמוד.
איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? כל דבר שמרגש אותי או גורם לי לחשוב. מה הסרט הכי טוב שראית? לא עולה לי הכי טוב, אבל הכי ריגש אותי- החיים בלעדי. והסדרה? "להתחיל מחדש", חבל שנגמר... זו הייתה תקופה. מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מכתבים, ציורים, תכשיטים עם משמעות, מה שעמרי הביא לי. מה שיובל תביא לי
מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? עזבו... לא ניכנס לזה
לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? כיתה ג' וכיתה ו'. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? לא יודעת אם אני רוצה לחזור לאנשהו... טוב לי איפה שאני. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? אודי, ספיר, אביטל. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו? נופר אוחנה. מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? תודה שבאת.
מתי בפעם האחרונה... צחקת? ממש כזה? ביום שישי. בכית? לא זוכרת... שבועיים ככה. כשסבא היה בטיפול נמרץ. התנשקת? בפסח, נראה לי. עישנת? יום חמישי. שתית? אלכוהול? לפני שבוע. אהבת מישהו אחר? אני כל הזמן אוהבת... אכלת? אתמול. את מי היית הורג אם רק יכלת? לא הייתי לוקחת על עצמי דבר כזה.... לא מוצאת סיבה מספקת. את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? אמא
מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? השינוי של כיתה ג', והשינוי של עכשיו. מחושך לאור. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל לטובה.. בסופו של דבר. 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? להכין המון המון אוכל צבעוני, להיות בהופעה של קרן אן, לדבר עם אודי. שהיית רוצה לאכול עכשיו? אני לא רעבה. שהיית רוצה לקבל עכשיו? חיבוק, כרטיסים ומוזה לכתוב. שהיית מוותר עליהם? על כל העקיצות שמשגעות אותי... שלא היית מוותר עליהם בחיים? כבר ויתרתי על הכל. לא אותר שוב על הדס, הופעות ועל עצמי. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו? עמריגלענבר 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים? "שמש", "בדקה אחת שפויה", "את לא כמו כולם". 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד? הדס ועמרי. שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את הכנות והיכולת להבחין. שאחרים הכי אוהבים בכם? בטח את המילים. שהייתם משנים בעצמכם? עובדים על זה.
שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? לא מתפקידי... עד כאן פינתנו להיות,איך היה? פנאן.

מה אפשר להגיד?

שהכי כיף לי בעולם לשמוע את זה ממך. דווקא עכשיו. אני אוהבת אותך כל כך. [ואת יודעת שאני אוהבת אותך] איזה כיף לי לראות אותך ככה, פעם בשבוע?
.

למעלה