עוד שאלון..

yossiovadya1

New member
../images/Emo150.gif

כללי: שם:יוסי גיל: 18 עיסוק: מובטל תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים: --> מי הם האנשים בתמונה? מארק, חן, הדס, משה, צחר, אלה, אני, שיר, מאיר מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?לא משהו מיוחד מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "אין לך חוש כיוון" מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו? באיזה פעולה בשטחים ובעוד 5 שנים? למצוא את אהבת חיי מהו הצעד הכי חכם שעשיתם? הפסקתי לעשות שטויות איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות? כמעט הכל חוץ מדוקומנטרי ופעולה סוג ג' מה הסרט הכי טוב שראית?התרסקות (מומלץ בחום למי שלא ראה) והסדרה?אנ'לא רואה סדר אבל אם בכל זאת אז מסודרים מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך? מורכב מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו? מגלשה לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים? אין תקופה כזאת לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה? ילדות (התמומות) למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)? סבא למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?המון מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? המון מתי בפעם האחרונה... צחקת?היום בכית? שבוע שעבר התנשקת? אתמול עישנת?פיייי שתית?אתמול אהבת מישהו אחר?--- אכלת?ליפני 5 דקות מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?אבא שימח אותך? שנאת? אין בנאדם שאני ממש שונא אהבת? אני לא חושב שיש תרם לך? חברים נתן מעצמו אלייך? חברים, משפחה לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? אמא עצבן אותך?המווון חסר לך?וואי קשה לענות על זה את מי היית הורג אם רק יכלת? אפחד את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? רותם מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים? היו המון "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? ממש הכל לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..? לרוץ/ להיות בהופעה/ לישון שהיית רוצה לאכול עכשיו?בולונז/ גלידה/ מוזס שהיית רוצה לקבל עכשיו? קורס ברמנים\ שהכל יעבור שהיית מוותר עליהם?על כל מה שיש לי בראש בשבוע האחרון, זה הדבר היחיד שלא היית מוותר עליהם בחיים?חברים,משפחה וזהו 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?רותם, רון, אור 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים?1. כלום לא עצוב-אביתר, 2.עיר של קיץ-ברי, 3.לעוף-היהודים 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?אופיר ויאן שאתם הכי אוהבים בעצמכם?כנות, שמחה, זורם שאחרים הכי אוהבים בכם?אותו דבר שהייתם משנים בעצמכם? שאני חושב על מה שלא צריך שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?שומדבר עד כאן פינתנו להיות,איך היה? חמוד +

LoLi Goddess

New member
חחחח מה נסגר איתך??

שאלו אותך מי האנשים שבתמונה, ושמת לב שאין קשר בין מה שכתבת לבין התמונה עצמה?!??!

yossiovadya1

New member
כן ריציתי לשים

את התמונה שישבנו בארוחה אצל מאיר אבל היא לא עלתה לי...לא יודע למה אז שמתי את זאת

Z A M i

New member
אנלא מאמינה שאני עושה את זה..

הכל רק כדי לא ללמוד מתמטיקה..
כללי: שם:נטלי גיל:18 עיסוק: תלמידת תיכון
,ועוד אחת שסוקרת בחקר רייטינג. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:אנלא מאמינה שעשיתי קולאז'. מי הם האנשים בתמונה?אם רק תסתכלו, תגלו מיד.
מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "מכל האנשים שמגיעים, אותך הכי רציתי לראות"
כפרע! מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?"תתמודדי"
מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?להיות בסיום שנת שירות מוצלחת ומספקת, וכבר לדעת שיש לי אישור סופי להכנס לקרקל. ובעוד 5 שנים?באיזה טיול בחו"ל. כשאני עדיין בקשר עם כל האנשים שבתמונה למעלה. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם?לא איבדתי את הגישה שלי.
איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?פסיכולוגיים כאלו, קומדיות,אימה
...אפילו אקשן לעיתים. תלוי מה בא בטוב. מה הסרט הכי טוב שראית?"מליון דולר בייבי","החוף","משחקים נסתרים","אבודות והוזות",ועוד..ועוד.. והסדרה? חברים, אבודים, ג'ואן מארקדיה, האוס, -סאות'פארק-. מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?את החיים..
. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?וואי..
גן שעשועים,כניסה לקופת חולים,הרים, באמצע שכונת גטו,ביתספר... ואני אפסיק פה,כי אנלא יוצאת משהו מכל הסיפור הזה..
לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?לשום תקופה. הכל קורה לטובה, כל שינוי יהיה מיותר. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?כנ"ל. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?גלב,איתישליבה.. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?לכל מי שנמצא בחיי..
מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? כל הכבוד
מתי בפעם האחרונה... צחקת?לפני חצי שעה.. בכית?יום שבת בלילה. עישנת?בדרך חזרה מב"ש. (יום ראשון בערב) שתית?יום שבת שלילה.. אהבת מישהו אחר? ? כל הזמן..
אכלת?לפני כמה דק'..
מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?בנה..בוטן..והאחים שלי. שימח אותך?לירוני תמיד משמחת..
שנאת?מיותר לשנוא. אהבת?בנה. נתן מעצמו אלייך? אמאבא. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? ספיר. עצבן אותך? חחח אמא. חסר לך? בנה. :-\ את מי היית הורג אם רק יכלת?כשיהיה לי נשק,אני אספר לכם את מי הרגתי..
(כזאת צעירה...) את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? עמרי! מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים?נראה לי שהרגע שנכנסת לפורום הזה..ולכל הקטע של ההופעות. דיי משמעותי. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"? הכל קורה לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?ללמוד למתמטיקה,לראות אבודים אצל ספיר, ללמוד מתמטיקה אצל ספיר,וברקע אבודים..
שהיית רוצה לאכול עכשיו?כלום, אחרי הפיצה הזאת..צום. יום כיפור, מ-עכ-שיו! שהיית רוצה לקבל עכשיו?כסף, יחס
, וקיטש. שהיית מוותר עליהם?שומנים לא רצויים,כנ"ל חצ'קונים, מתמטיקה. שלא היית מוותר עליהם בחיים? האנשים שאיתי
,המוזיקה שיש לי במחשב,כנ"ל התמונות פה. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?ספיר,עמרי ודנה.
3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים?ניצוצות,heanging by a moment,הזמן שלך(לכולם כאחד) 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?זובי 3... עמרי,בנה,ספיר,לירוני,שנשונה,אוחנה,ענבר. אצ'קלונה?.. שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הקוליות שבי, מכסה יותר מ-3 דברים..
שאחרים הכי אוהבים בכם?תשאלו אותם..
שהייתם משנים בעצמכם?אכפתיות, אדישות, סגירוּת. שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? מממ... עד כאן פינתנו להיום,איך היה? לא משהו.. כמו שחשבתי..

זמן אור

New member
../images/Emo55.gifפולין... פולין....

[זמי? נפתחנו
] לא חושבת שהבנת למה הכוונה ב"אקט מיני"....

איזה פולין?

שכונת הגטו באריאל בכלל, דיי קרוב למקום מגוריה של זמי, מקום חשוך ואפלולי. כאילו הומצא לספק צורכיהם של עסקני מין.

הלכה המתכונת בתנ"ך

כללי: שם:עדי גיל:17 עיסוק:תלמידה תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:לא תמונה משו,אבל זו התמונה היחידה שיש לי איתו. מי הם האנשים בתמונה?אדם ואני
מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?אסור לי לראות אותך בוכה..(זה היה מרגש.) מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?"לא יודע.." מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?לא יודעת ובעוד 5 שנים?לא יודעת מהו הצעד הכי חכם שעשיתם?כל החיים-אני חושבת שהמעבר הזה,למרות שיש פה כמה דברים לא חכמים איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?אימה וקומדיה מה הסרט הכי טוב שראית?אבודות והוזות והסדרה?חברים מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?את החיים ואת האנשים שמסביבי מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?חחח אממ בגן ציבורי או בשירותים של מסעדה חחח לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?לא יודעת לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?לילדות,לתקופת התמימות הזאת למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?מלא אנשים שאיבדתי איתם קשר למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?עזבו... מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם?שיהיה חזק,ושאני פה מתי בפעם האחרונה... צחקת?היום בכית?אתמול התנשקת?יום שישי
,אבל יש את מחר עישנת?לפני חודש שתית?לא זוכרת,בטח חודש ומשו אהבת מישהו אחר?לא הבנתי את השאלה אכלת?לפני איזה 3 שעות מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?אדם שימח אותך?כל פעם-אדם שנאת?אף פעם לא שונאת אהבת?אוהבת-אדם תרם לך? מבחינת מה? נתן מעצמו אלייך?המון אני משארת,אבל הכי אדם לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך?אדם,יובל,לי-היא עצבן אותך?לא זוכרת חסר לך?המון את מי היית הורג אם רק יכלת?אף אחד את מי היית רוצה לחבק ברגע זה?יובל מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים?המעבר לדירה חדשה ולמקום החדש "הכל קורה לטובה",או "למה אני"?תלוי במקרה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?1.אותו,2.לראות סרט 3.לישון... שהיית רוצה לאכול עכשיו?1.מוס שוקולד נוטלה,2.את הפיצה הכי טעימה בעולם.3.פנקייק טוב... אבל לא את שלושתם ביחד כה?! שהיית רוצה לקבל עכשיו?1.עוד סמס אחד מיובל שהוא מתגעגע ובא.2.צביטה ולהתעורר מהיום הקקי הזה.3.לא יודעת שהיית מוותר עליהם?- שלא היית מוותר עליהם בחיים?- 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?אדם,לי-היא,ויובל 3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים?אדם-כמו תמיד הזמן שלך,לי-היא-תעשי רק מה שאת אוהבת...ויובל-בוא ניקח דברים 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?אנערף שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שאני יודעת להפריד בין דברים בחיים שלי,את המזל הגדול,ואת העיינים (?) שאחרים הכי אוהבים בכם?עיינים,אישיות,וגאונות..חחחע עלאק שהייתם משנים בעצמכם?עצלנות,חוסר עיסוק בספורט,ואת הגוף שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם?- עד כאן פינתנו להיות,איך היה?**להיום..והיה נחמד

למה יש לך בע"פ?

חחח לי נגמרה המתכונת כי נפל קסאם בביצפר,בטוח תיהיה עוד מתכונת
ועד שהמתכונת הייתה טובה,אז ההבאה תיהיה ממש גרועה

למעלה