אנלא מאמינה שאני עושה את זה..
הכל רק כדי לא ללמוד מתמטיקה..
כללי: שם:נטלי גיל:18 עיסוק: תלמידת תיכון
,ועוד אחת שסוקרת בחקר רייטינג. תמונה שלכם עם האדם/אנשים שאתם הכי אוהבים:אנלא מאמינה שעשיתי קולאז'. מי הם האנשים בתמונה?אם רק תסתכלו, תגלו מיד.
מה הדבר הכי יפה שאמרו לכם בשבועיים האחרונים? "מכל האנשים שמגיעים, אותך הכי רציתי לראות"
כפרע! מהו הדבר הכי מעצבן שאמרו לכם בשבועיים האחרונים?"תתמודדי"
מה הייתם רוצים לעשות בעוד שנה מעכשיו?להיות בסיום שנת שירות מוצלחת ומספקת, וכבר לדעת שיש לי אישור סופי להכנס לקרקל. ובעוד 5 שנים?באיזה טיול בחו"ל. כשאני עדיין בקשר עם כל האנשים שבתמונה למעלה. מהו הצעד הכי חכם שעשיתם?לא איבדתי את הגישה שלי.
איזה סוג סרט אתה הכי אוהב לראות?פסיכולוגיים כאלו, קומדיות,אימה
...אפילו אקשן לעיתים. תלוי מה בא בטוב. מה הסרט הכי טוב שראית?"מליון דולר בייבי","החוף","משחקים נסתרים","אבודות והוזות",ועוד..ועוד.. והסדרה? חברים, אבודים, ג'ואן מארקדיה, האוס, -סאות'פארק-. מהי המתנה הכי יפה שהביאו לך?את החיים..
. מהו המקום הכי מוזר/מטורף/הזוי שבו ביצעתם אקט מיני כלשהו?וואי..
גן שעשועים,כניסה לקופת חולים,הרים, באמצע שכונת גטו,ביתספר... ואני אפסיק פה,כי אנלא יוצאת משהו מכל הסיפור הזה..
לאיזו תקופה לא הייתם חוזרים בחיים?לשום תקופה. הכל קורה לטובה, כל שינוי יהיה מיותר. לאיזו תקופה דווקא כן הייתם חוזרים,בשמחה?כנ"ל. למי אתם הכי מתגעגעים(אדם שכבר לא בחייכם)?גלב,איתישליבה.. למי הייתם רוצים להגיד שאתם אוהבים אותו?לכל מי שנמצא בחיי..
מה עוד הייתם אומרים לאותו בנאדם? כל הכבוד
מתי בפעם האחרונה... צחקת?לפני חצי שעה.. בכית?יום שבת בלילה. עישנת?בדרך חזרה מב"ש. (יום ראשון בערב) שתית?יום שבת שלילה.. אהבת מישהו אחר? ? כל הזמן..
אכלת?לפני כמה דק'..
מי האדם שהכי.....(בכל החיים) השפיע עלייך?בנה..בוטן..והאחים שלי. שימח אותך?לירוני תמיד משמחת..
שנאת?מיותר לשנוא. אהבת?בנה. נתן מעצמו אלייך? אמאבא. לאיזה אדם אתה הכי מודה שהוא נמצא בחייך? ספיר. עצבן אותך? חחח אמא. חסר לך? בנה. :-\ את מי היית הורג אם רק יכלת?כשיהיה לי נשק,אני אספר לכם את מי הרגתי..
(כזאת צעירה...) את מי היית רוצה לחבק ברגע זה? עמרי! מה השינוי הכי משמעותי שקרה לך בחיים?נראה לי שהרגע שנכנסת לפורום הזה..ולכל הקטע של ההופעות. דיי משמעותי. "הכל קורה לטובה",או "למה אני"?
הכל קורה לטובה 3 דברים.. שהיית רוצה לעשות ברגע זה ממש..?ללמוד למתמטיקה,לראות אבודים אצל ספיר, ללמוד מתמטיקה אצל ספיר,וברקע אבודים..
שהיית רוצה לאכול עכשיו?כלום, אחרי הפיצה הזאת..צום. יום כיפור, מ-עכ-שיו! שהיית רוצה לקבל עכשיו?כסף, יחס
, וקיטש. שהיית מוותר עליהם?שומנים לא רצויים,כנ"ל חצ'קונים, מתמטיקה. שלא היית מוותר עליהם בחיים? האנשים שאיתי
,המוזיקה שיש לי במחשב,כנ"ל התמונות פה. 3 אנשים שהיית רוצה שיהיו איתך עכשיו?ספיר,עמרי ודנה.
3 שירים שהיית מקדיש לאותם אנשים?ניצוצות,heanging by a moment,הזמן שלך(לכולם כאחד) 3 אנשים שהיית רוצה לגור איתם בעתיד?זובי 3... עמרי,בנה,ספיר,לירוני,שנשונה,אוחנה,ענבר. אצ'קלונה?.. שאתם הכי אוהבים בעצמכם?הקוליות שבי, מכסה יותר מ-3 דברים..
שאחרים הכי אוהבים בכם?תשאלו אותם..
שהייתם משנים בעצמכם?אכפתיות, אדישות, סגירוּת. שהייתם משנים בחברים הקרובים לכם? מממ... עד כאן פינתנו להיום,איך היה? לא משהו.. כמו שחשבתי..