נראה לי שדווקא לך יש בעיות קליטה:
כבר ציינתי כמה וכמה פעמים: הפוליטיקה היא טרביאלית כשמדובר בכלכלה-חברה. יש תפיסת עולם של ימין - ותפיסת עולם של שמאל. תפיסת העולם השמאלית - דוגלת בצדק ושיוויון בין התושבים. ולכן - ברור שיש פוליטיקה במחאה הזאת. למחאה יש קשר לבעיות הדיור, אבל גם ליותר מזה: לבעיות התחבורה, מחירי הדלק, המזון, החינוך (גני ילדים), תעסוקה (בעיות קשות של חוסר מקומות עבודה בפריפריה), ועוד ועוד ועוד ועוד... נכון שהדיור תופס את הפוקוס - אבל הוא רק קצה הקרחון. המחאה הזו היא לא חובה. איש לא מחוייב להצטרף. היא תמשיך - מאחר והגיעו מים עד נפש - בין אם את תרצי ובין אם לא. ברור לי שאת מנסה לעשות דה-לגיטימציה למחאה זו, לא ממש ברור למה (יש מצב שאת כותבת ממעון רוה"מ או ממגדלי אקירוב?...) - אבל את יודעת מה - לגיטימי. מדינה דמוקרטית. אגב, גם ממש לא ברור לי למה את חושבת שקריאות בנוסח "שמאלנים" זה מה שיחניק את המחאה.... למה שזה מה שיגרום לאנשים להפסיק? הרי זה לא סוד מי מחזיק בתפיסות עולם חברתיות-כלכליות ומי בדיוק להפך. כך שמי שמצטרף - גם אם מגדיר עצמו איש ימין - יודע מה מהות המחאה. (אלא אם כן את חושבת שאנשי ימין הם טפשים?...) אולי כדאי לך לנסות טקטיקה אחרת? כמו למשל לתת נימוקים אמיתיים למה את חושבת שאין צורך למחות, ולמה את חושבת שהמצב במדינה כל כך נפלא עד כדי כך שכדאי לשמור עליו ולא לשנותו?