רוצה להגיד לכם מה דעתי עליכם

davidlev0255

New member
שטויות , ביבי מניפולטור ולא יהיה ראש ממשלה

לא יגיש מועמדות או שיפרוש אני ימני וביבי חרא לאנשים

אני מעדיף את ביבי ולא את פיפי

אני לא חסיד של ביבי . אבל אני מעדיף את ביבי ולא את ציפי

לילי301

New member
יודעת כמה ימנים יש בבית שמש?

אם לא, אז אגלה לך..המונים!! וגם שם נשבר לאנשים, זה כבר לא משנה אם הם שמאלנים או ימנים, הם פשוט בני אדם, שעובדים קשה ועדיין שואלים את עצמם אם הם יכולים לקנות "קוטג'".. תתעוררי ושכחי מקונספירציה!

../images/Emo62.gif אני רוצה להסביר את עצמי

אני מצדיק את המאבק למען הוזלת מחירי הדיור אבל לא בתוך מדינת תל אביב
אלה שהתחילו את המאבק בתל אביב אלה אנשי שמאל ש-רק מעניין אותם לגור בצפון תל אביב - וזהו
לא מעניין אותם שאר המקומות בארץ

naf86

New member
זה באמת משנה מי התחיל ולאיזה סיבות?

אולי הזה שהתחיל את מאבק הקוטג רצה מחירים נמוכים בשביל לעשות טלפון חוטי מקופסאות הקוטג'? זה שצפונבונית שמאלנית התחילה מאבק, זה לא משנה כי בסופו של דבר המאבק של כולם.

זה משנה ../images/Emo70.gif אני יגיד לך למה

אתה חי בחוץ לארץ , אז ככה שאתה לא יודע מה נעשה בכל מקום בארץ . בשאר הארץ ההפגנות הם מוצדקות
כי אלה באמת אנשים עניים שזקוקים לדירה . אבל בתוך תל אביב - אלה שאירגנו את כל הבלאגן רק רוצים לגור ברחוב שנקין פינת פלורנטין ורק צפונה משם . הפריפריה ממש לא מעניינת אותם
בשאר הארץ המאבק הוא צודק בהחלט

naf86

New member
כי את...

עברת בין כל המפגינים בתל אביב ושאלת אותם מה הם רוצים? אני רואה הפגנות בכל הארץ. זה לא משנה לי אם זה בתל אביב או בבאר שבע. זה לא משנה מי התחיל ומאיזה עדה הוא. זה כן משנה שיש בעיה ואנשים מנסים למחות ולשכנע את הממשלה לעשות משהו. אז את יכולה לרדת פה על כולם וללכת נגד ההפגנה. לא אכפת לי, מבחינתי את סתם

לא האנשים שמטיילים שם

האנשים שגרים שם. פרט לנינט כזו או אחרת רובם אנשים זקנים שבקושי מחזיקים את עצמם, גרים ברחוב מלא בנרקומנים , זונות וחסרי דיור שישנים בגינה המסכנה שם. אל תעשי משנקין יותר ממה שהוא.

רק אנשים עניים זקוקים לדירה?

שנקין זה מקום טוב לחיות בו ? מתי טיילת בשנקין בפעם האחרונה?

לילי301

New member
תגיד לי קוף(בגלל התמונה בפרופיל)

מי דיבר על עניים..אנחנו לא עניים ומשתכרים בכבוד אבל עדיין לא מצליחים לקנות בית, עדיין משלמים לגן של הילד 3000 ש"ח, עדיין משלמים לילדה צהרון 1000 ש"ח, עדיין מסתובבים בסופר ומתבאסים על מחירי הטיטולים, המטרנה ו"הקוטג'".. ומה רע בזה שסטודנט באונ' ת"א שאין לו רכב ירצה לגור בשנקין, למה שייסע באוטובוסים כשאפילו הנהג לא יודע את הדרך? למה שייסע ברכבת שבכל יום מחליטה להפסיק פעילות בגלל תיקוני/"שיפורי" תשתיות..?

Buki Sruki

New member
נו, יצא המרצע מין השק.

לכל המדינה מותר למחות רק לא לתל אביבים. אז תגידי ככה. באמת תודה שאת נותנת אישור ועושה את הסלקציה - למי מותר ולמי אסור... ואם את החלטת שאת התל אביבים לא מעניין מה קורה בשאר המדינה - אז ברור שזו האמת וזה מה שנכון. למה? כי זה מה שאת החלטת. - ולכן זו האמת האבסולוטית. (שלא לדבר על זה שיש לך מכשיר קסמים לקריאת מחשבות...) ושוב - כמובן שאת יודעת ב-ד-י-ו-ק מי יושב באהלים בת"א. את יודעת בדיוק מאיפה במדינה הם באים, מה הם מצביעים בקלפי, ומה מוצאם.

חבל שהימין העני לא מבין שהקפטליזם דופק אותו

מי שעושה את העבודה למען העניים המזרחיים והימנים המסכנים. זה אלו השמאלנים שעכשיו מפגינים. אז אולי כוונותיהם לא טובות . אך מעשיהם טובים... אהה, ואגב אני ימני . ומעריך את כל אלו שעכשיו מפגינים וגם אני עצמי הולך לאוהלים, על אף שאני שונא הפגנות

../images/Emo261.gif ההפגנה היא פוליטית ../images/Emo261.gif

ההפגנה היא לא למען דיור זול אלא רק הפגנה נגד נתניהו. ההפגנה ניזומה ע"י ארגוני השמאל הלא-ממשלתיים הממומנים ע"י "הקרן לישראל החדשה" וממשלות זרות כמו בריטניה, כווית ונורבגיה. לכן מובילי ההפגנה נכנסו לשוק שכל תביעותיהם לכאורה נענו ע"י נתניהו, ואז ראינו אותם מגמגמים שלא הכל ברור וסגור. בעיקר המנהיגה הזאתי המכוערת שלהם, דיברה שטויות שמתאימות לילד בן 10 ושילבה בדבריה דיברי קללה על ביבי ("ביבי שקרן"), כשהיא אפילו לא מבינה ולא יודעת מה ההצעה של נתניהו כוללת. זה מראה על נמיכות הקומה של הפרזיטים הפוליטים האלה. כבר הבחנתי שרוב המפגינים התקפלו וחזרו הביתה לחיי המציאות שלהם. אלה שנשארם רוצים להתבלט ולהופיע בטלויזיה מתוך תחושה שהם הפכו לחשובים ולמכובדים כאילו. התקשורת משחקת איתם פינג-פונג בגלל עמדות בכיריה ומחשבה שאולי זה מוסיף להם רייטינג. אבל אני מזהה שגם לאנשים בבית נמאס לשמוע את העברית העילגת של מנהיגי האספסוף. עכשיו עם קפיצת העכבר מהסתדרות לספינת המפגינים יתכן והוא יתן אורך נשימה קצר נוסף להפגנה אבל הוא מסתכן בהשחרת שמו. הוא ימצאי בוודאי את עניין ההתייקרות של מוצרים ושירותים במשק. והוא צודק. אבל גם בעניין זה נתניהו כבר הודיע שהוא מטפל עם צוותים של האוצר ומשרדי הממשלה השונים בהחזרת המחירים למצבם שלפני שנתיים והטלת פיקוח עליהם.

Buki Sruki

New member
נא לספק הוכחות.

ולא רשימת שמות - אלא מסמכים שמוכיחים את דבריך. ולא - הם בוקי סרוקי. בכל מקרה - את יכולה להמשיך לצווח. הרכבת כבר יצאה מהתחנה - ואנשים כבר הבינו שמותר וצריך לדבר על הבעיות שיש פה במדינה.

פסיפלורה

אם לא היו עושים מחאה - נתניהו לא היה עושה כלום . (ואני בהחלט מעריך את ביבי) פשוט כלום הוא התחיל לעשות משהו בדיור - אך ורק בגלל המפגינים . יכול להיות שהמפגינים הם שמאלנים אשכנזים עשירים וממונים ע"י הקרן החדשה. אבל שורה תחתונה - הם אלו שמזיזים דברים. ולא אלו שיושבים בבית ומקטרים , ואחכ' נהנים מהתוצאות של המפגינים שהתאמצו.

the new L

New member
קפיטליזם לא דופק עניים, להפך - הוא נותן להם

אפשרות להתעשר. תבדוק - באילו מדינות יש יותר מוביליות חברתית מהעשירון התחתון לעליון - תמיד מדובר במדינות קפיטליסטיות.

המפגינים הניפו דגלים קומוניסטיים ../images/Emo261.gif

המפגינים הניפון דגלים שמאלנים אדומים של ברית המועצות

למעלה