שלי P:
אני כותבת הרבה פיקים יש לי בסביבות ה-10 במחשב . כולם רק בהתחלה שלהם אז הנה אחד שהתחלתי על מממ..טוב קראו ... אין לי כוח לכתוב דירוג והכול כי זו רק ההתחלה ,תהנו : ישבתי במכונית של אמא ,לחוצה כל כך ,מפוחדת כל כך . היום הראשון בבית ספר החדש ,אני הולכת למות . אז אני לילי ג'והנסון ,בת 17 ,גרה אי שם בגרמניה . שיער שחור חלק כאילו אני עושה לו החלקה כל יום בבוקר ,עיניים אפורות וחסרות חיים . "הגענו חמודה ,בהצלחה" אימי אמרה לי . "תודה" חייכתי חיוך קטן ויצאתי מהמכונית . הסתכלתי על המקום ,בוחנת אותו . גדול ,מפואר משהו ,נראה כזה של טחונים משהו ,שאני לא שייכת לפה . טוב איך שנראתי באמת לא הייתי שייכת ,אימואית טיפוסית ונענת לכל דרישות האימו סטייל ,וומפאייר ,פוני וחגורת ניטים . פסעתי קדימה ,כולם הסתכלו עלי ,מביטים בי כאילו באתי משום מקום . המשכתי ללכת ,לאט ובפחד . לחשושים החלו להתחיל סביבי . הלכתי יותר מהר ,ועוד יותר ,כמעט רצתי . נכנסתי פנימה ישר אל חדר המנהל . במזכירות ישבו שני בנים ,אחד שנראה טיפוס של היפ הופ משהו ,בגדים רחבים וראסטות. השני רוקר בנשמה ,איפור ,שיער עם החלקה וסידור מיוחד ,יפה . "את בטח לילי ג'והנסון" אישה זקנה קראה לי . "אה..כן.." אמרתי בעודי מסתכלת עליה במבט מחריד כאילו מאיפה-באת-לעזאזל? . "בואי" היא משכה אותי . שמעתי משהו נופל על הרצפה ,הסתובבתי והאייפוד שלי מרוסק על רצפת המקום . "שיט" סיננתי והתכופפתי כדי להרים אותו . הרגשתי שמישהו לידי ,הרמתי את מבטי והרוקר מן היה לידי ,עוזר לי . העיניים שלו ,חומות ויפות ,הפנטו אותי . "תודה.." מלמלתי והלכתי מהמקום . לאחר מספר דקות כבר יצאתי מהמקום ,הזקנה מקודם לידי ,מובילה אותי לכיתתי . "הגענו" היא הודיעה לי . נכנסנו לכיתה ,המורה עמדה וברבר דברים על השנה החדשה . "את בטח לילי ג'והנסון" המורה קראה ומשכה אותי אליה ,חנפנית כזאת . "תכירו כיתה ,זאת לילי ג'והנסון ,היא עבר לפה מברלין.." המורה אמרה . "נכון? מברלין?" היא שאלה אותי כדי להיות בטוחה . "כן" אמרתי בשקט . המורה דיברה עוד ,אני לא הקשבתי . בחנתי את הכיתה . כמה חנונים ,חבורת מקובלים פרחות שנדבקו למראה שלהן וקצת פריקים . "שבי שם מאחורי ביל ,זה עם השיער השחור והבלונד" היא הראתה לי לשבת מאחורי אותו אחד שעזר לי במזכירות . הלכתי לכוון ,הסתכלתי עליו ,הוא חייך אלי חיוך כזה מרוח ,חמוד אבל . השיעור עבר מהר כי ברוב הזמן ציירתי וכתבתי דברים כי שיעמם מאוד . יצאתי אחרונה מהכיתה ,ביל והשני עמדו ליד המורה ודיברו איתה . "לילי! חכי ,אני רוצה לדבר איתך" אמרה לי המורה וחיכיתי לידה . "אני ממש מצפה משניכם השנה להרבה ,במיוחד ממך טום" המורה הטיחה בטום ,זה עם הראסטות . "טוב" הוא רטן . הם יצאו לחברים שלהם ואני נשארתי בכיתה . "כן?" שאלתי את המורה . "אני רוצה לדעת ,אמרו לי שאת באת ממשפחה קצת הרוסה ,תרצי לפרט לי קצת?" המורה התעניינה . "אין מה לספר ,אבא שלי מת ,אחותי התאבדה וזהו" אמרתי . "אני מבינה ,המשך יום טוב ,בי" היא אמרה ויצאתי לכוון המזנון כדי לאכול משהו . מקם מחולק לקליקות שונות ,מחנונים לפריקים לפרחות ועד למקובלים שבניהם ביל וטום . הלכתי לקחת אוכל וחיפשתי מקום לשבת . עמדתי ,חסרת אונים ,רוב המקום הסתכל עלי ,גם ביל והחבורה שלו ,הרגשתי כל כך שונה ומוזרה לעומתם ,נאנחתי והלכתי אל השולחן הריק שהיה בסוף המקום ,בצד הכי שמאלי . ישבתי ולקחתי חתיכה קטנה מהסלט שהגישו ,שתיתי את הקולה . ישבתי שם בלי לעשות הרבה . הייתי שקועה במחשבות אם זה ימשך ככה עד סוף הלימודים פה . "הי ,מה קורה?" שמעתי קול קורא לי ,סובבתי את מבטי ואיזה פריקית עמדה שם ,את האמת קיוויתי שביל יעמוד שם . "מי את?" שאלתי . "אני קסנדרה ,בואי אלינו ,אני רואה שאת לבד" היא אמרה . "אבל את יודעת ,אין כמו ה-לבד" אמרתי . "נכון ,אבל בואי" היא משכה אותי אחריה לקבוצה של אימואים ופריקים . "תכירו זאת לילי" היא אמרה . כולם אמרו לי שלום וקסנדרה הושיבה אותי ליד אחד הבנים שם . דיברנו קצת ,היה ממש נחמד . במשך הזמן של ההפסקה הסתובבתי במקום ,עוברת על פני בית הספר ,סוקרת כל איזור . מצאתי לפתע פינה קטנה מתחת לעץ גדול ,ישבתי על הדשא מתחתיו ושקעתי במחשבות . שאר היום עבר מהר ,פרחות היו זורקות לי מילה אחת או שתיים ,אני לא התייחסתי . הלכתי לכוון היציאה מבית הספר וראיתי ליד השער את החבורה של ביל וטום ,מציקים למי שעובר ,לא רציתי לעבור שם אבל הייתי חייבת . נשמתי עמוק והתחלתי להתקדם לאט ,ראיתי אותו ,את ביל ,מציק לכל מי שעובר . למה נתקעתי עליו? מה כל כך מיוחד בו שמושך אותי? הא?! הקול שבתוכי צעק לו . הגעתי לשם ,מטרים ספורים מהם ,פחדתי . לא רציתי אבל התחלתי ללכת יותר מהר ולעבור שם . אחרי דקה כבר הייתי על הרצפה ,התיק נפל ותכולתו גם היא נפלה ,כולם צחקו ,גם ביל . הייתי כל כך מושפלת ,הרגשתי שעוד דקה אני בוכה ,אני כל כך רגישה לעזאזל . הרמתי מהר את החפצים ,לפתע נפלה השרשרת שלי מהתיק ,בתוכה הייתה תמונה ,של אבא שלי ואחותי . באתי להרים אותה ואחד מהבנים בחבורה גנב אותה ממני . "אוו..מתגעגעת לאבא?" הוא לגלג . "אבא שלי מת" אמרתי ובבת אחת כולם השתתקו . ביל הסתכל עלי במבט המום ולא מבין . לקחתי מידיו את השרשרת ויצאתי משם ,דמעות החלו לצאת . הלכתי על המדרכה ,בוכה ומחזיקה את השרשרת ,ידעתי שאני צריכה להפסיק לבכות ומהר ,לפני שאמא תשאל מה קרה . עברתי לצד השני של הכביש וישבתי על הספסל . ניגבתי את הדמעות וכל האיפור גם הוא ירד . ישבתי על הספסל עוד כמה דקות ,מנסה להירגע ולא להמשיך לבכות . "את בסדר?" שמעתי קול מתוק כל כך שואל . הרמתי את מבטי וביל עמד שם ,רק הוא ,ליבי קיפץ לו . "כן ,אני בסדר.." אמרתי . ליבי דפק מהר כל כך . "את בטוחה ,את עדין בוכה ,מאז שיצאת מהבית ספר.." הוא אמר והתיישב לידי . "אני בסדר ,באמת.." אמרתי ,מנסה לשכנע אותו שיעזוב אותי . בכול מקרה הוא בטח לא שם עליי . "זה ממש לא נראה ככה ,בקשר לחברים שלי ,אני מצטער ,כעסתי עליהם אחרי זה ,באמת שאני מצטער" הוא אמר . "זה בס.." הוא קטע אותי . "לא ,זה לא בסדר ,אל תבכי ,אני לא יכול לראות מישהי בוכה ,זה שובר אותי" הוא אמר . "אני מתגעגעת אליהם כל כך" אמרתי והבכי חזר . "אליהם?" הוא שאל כלא מבין . "אחותי ואבא שלי" אמרתי . "די ,אל תבכי" הוא מחה את הדמעות ובלי לחשוב פעמים התנפלתי עליו בחיבוק . התחבקנו במשך כמה דקות ,לא עזבתי אותו ,לא רציתי . ביל החזיק אותי ,ידו ליטפה את גבי והשנייה את ראשי ,זה היה כל כך נעים . "תודה ,הייתי צריכה את החיבוק הזה.." אמרתי כאשר התנתקנו . "זה בסדר" הוא אמר בקול רך ומתוק כל כך .