חלק 7 ואחרון
"קיי! לאן נלך?" "למקום הקבוע... דה" הלכנו למכולת וקנינו כמה צ'יפסים ובירות, והלכנו לשבת בספסל המרוחק ביותר בגן הילדים שמול הבית שלי, כמו שאמרתי, הספסל הזה מאוד מרוחק ויש בו הרבה צל, נראה כאילו יש שם ערב גם ב9 בבוקר.. ובגלל העצים, בטח שאי אפשר לראות אותו מהמרפסת שלי. התיישבנו ודיברנו על דודה שלי וכמה שהיא פוסטמה. מרתק. לפתע ביל קטע את השיחה בינינו, "אז.. אתמול עלינו שלב, את לא חושבת?" "למה אתה מתכוון?" שיחקתי אותה. "נו, את יודעת. שנישקתי אותך." "אה, זה. אה.. אני לא יודעת..." פתאום התחלתי לגמגם ולהיות נבוכה, "את לא צריכה להיות נבוכה בגללי" הוא אמר וחיבק אותי, "אני הכי אוהב אותך בעולם, לא משנה מה תעשי." "באמת?" הוא כלללל כךךךך חחמממווודדדד!!!!! "ברור שכן! מה נראה לך, טיפשה שכמותך?!" "לא יודעת.. חשבתי ש.. אתה יודע.. כאילו.." "כן..?" "שיש הרבה בנות שאוהבות אותך אז מה אתה צריך אחת כמוני שלא נותנת לך כשצריך וכאלה?" אמרתי את זה מאוד מאוד מהר, כאילו לא רוצה שהוא באמת ישמע אותי. "בדיוק בגלל זה.. וחוץ מזה את חמודה. ואני אוהב אותך. את לא אוהבת אותי?" "אני כן.." איך אני לא אהב אותך? "יופי.." אמר והתקרב אלי יותר. הוא נישק לי את השיער, ולאחר מכן לא התאפקתי ושוב נישקתי אותו. "אני אוהב שאת מנשקת אותי. נו, למה הפסקת?" "כי אתה מדבר וזה מפריע לי.." מילמלתי ונישקתי אותו, ישבנו ככה בערך 3 שעות(!!) ולאחר מכן הפלאפון שלי צילצל, הסתכלתי כדי לראות מי זה וזאת הייתה אמא שלי, טוב שהיא נזכרת לחזור אלי אחרי 4 שעות! "הלו אמא!" "היי מתוקה, סליחה שלא יכולתי לענות לך לפני כן, רצית משהו?" "כן." "ובכן.. מה..?" "למה לעזאזל הבאת את דודה סוניה שתשמור עלי?! אני כבר בת 16 ואני יודעת לדאוג טוב מאוד לעצמי, עם כל הכבוד! את יודעת, לא סתם החליטו שבגיל הזה מקבלים תעודת זהות!" כעסתי עליה נורא, וצעקתי "את לא בוטחת בי עד כדי כך?! לפחות היית מודיעה לי מראש שהיא תבוא!" "אנה, את יודעת שאני דואגת לך, בגלל זה רציתי שדודה סוניה תהיה איתך בזמן שאבא ואני לא בבית." "כן?? אז אם לא תגידי לה שתלך אני לא אדבר איתך בחיים! שתדעי לך, הרסת לי את כל החופש!!! ואם דודה סוניה לא תלך מהבית היום, אז אני לא אשן בבית!!" "מה? מה זאת ההתנהגות הזאת?! אז איפה תשני?!" "מה זה עניינך?! את הרי דואגת לי כל כך, שאת כבר לא בוטחת בי! עדיף שלא אגיד לך איפה אני אשן, שלא תשלחי לי לשם איזה חבורה של שומרי ראש ובייביסיטריות לשמור עלי!!" "דבר ראשון, אל תצעקי עלי, אני אמא שלך! ככה תדברי לחברות שלך, לא אלי! ודבר שני, אני אנסה לדבר עם דודה סוניה כדי לסדר את זה וגם את תדברי איתה, אבל תשני הלילה בבית." "אה?? אמא, את סיבכת את זה ואת תתקני את זה. אני לא מתכוונת לדבר עם המפלצת הזאת על שום דבר, ובטח שלא לישון היום בבית! עד שהיא שם, אני לא שם." "מה?? אבל את חייבת לישון בבית!" "באמת? למה בדיוק? כי אם במקרה דודה סוניה תיפול מהמיטה בלילה ותעשה רעידת אדמה, יהיה מי שיציל אותה? אני לא חושבת. בקיצור, אמא יקרה, זאת בעיה שלך עכשיו. את צריכה להוציא מזה אותי ואת עצמך. עכשיו, אם תסלחי לי, אני הולכת לחבר שלי. ולא, אני לא אספר לך מי זה." אמרתי וניתקתי את השיחה, לאחר מכן, כיביתי את הפלאפון ושמתי אותו בתיק שלי. "וואו חתיכת וויכוח." העיר ביל, "את לא חושבת שאת קצת הגזמת?" "את האמת, ממש לא. היא תמיד משתלטת לי על החיים ומביאה כל מיני אנשים מוזרים לשמור עלי, כמו היום למשל. דודה סוניה היא האדם הכי מעצבן בעולם! מה שראית, זה אפילו לא רבע ממה שהיא באמת." "אה, טוב. אז המצב קשה, כמו שאמרתי." "כן, כמו שאמרת." חיבקתי אותו ונשארנו לשבת על הספסל עד 4 אחר הצהריים ולאחר מכן הלכנו לביל למלון, כי אני – לא התכוונתי לישון בבית היום. אני מתעוררת. אני נמצאת במיטה וביל ישן לידי על כיסא, כולו מקופל. לא מבינה מה קורה, אני מנסה לקום מהמיטה, אבל לא מצליחה. אני כל כך עייפה, מה קרה אתמול לעזאזל? אני מנסה לקום שוב, אבל המיטה חורקת.. לעזאזל, המיטות האלה בבית המלון, אני שונאת אותן. לשמע החריקות של המיטה ביל מתעורר, יש לו עיגולים שחורים מסביב לעיניים.. זה העיפרון שלו נמרח, או שהוא באמת לא ישן טוב? "תודה לאל שאת בסדר!" הוא מכריז, בעוד שאני לא מבינה מה קורה, "כל כך דאגתי לך אתמול!" "מה.. אבל מה קרה?" אני מנסה לקום שוב. "לא.. תשכבי, עדיף שתשכבי, אני אספר לך. אבל תשכבי קודם." "טוב.." אני ממלמלת וחוזרת מתחת לשמיכה. "אוקיי.. אז הנהג לקח אותנו למלון.. ובדרך באוטו.. אני לא יודע.. פשוט התעלפת." "מה? אני? התעלפתי? אבל אני לא התעלפתי בחיים!" "אני לא יודע... אני כל כך נבהלתי, פחדתי שקרה לך משהו, אולי מעצבים על אמא שלך, או.. לא יודע.. בקיצור לקחתי אותך לחדר, והזמנתי רופא. הרופא בא, ואמר שאת רק צריכה לנוח. שאני אניח לך, ואלך לישון. אבל איך לעזאזל אני יכול לישון כשאת במצב כזה?! אז ישבתי פה, עד שנרדמתי, כנראה." "אוו.. באמת? אתה כל כך חמוד.." אמרתי לו ונתתי לו נשיקה," אבל אני עדיין לא מבינה מה קרה לי.." "כן.. גם אני, האמת. וכדאי שתתקשרי לאמא שלך." "אוי לא! אתה צודק... אתה יכול להעביר לי את הטלפון בבקשה?" "כן בטח," ביל אמר והתכופף כדי להביא לי את התיק שלי, "קחי." חיטטתי בתיק מעט עד שמצאתי את הטלפון, לגמרי שחכתי שהוא היה כבוי.. אמא שלי בטח דואגת. לבסוף מצאתי את הטלפון ותקתקתי מהר את מספר הטלפון של אמא, היא כרגיל לא ענתה לי.. היא תחזור אלי. גם כשהיא דואגת היא לא עונה.. איזה עולם. "טוב.. תודה לך.. על.. אתה יודע." "כן. אין בעיה! את לא צריכה להודות לי בכלל." "לאלא.. אני כן צריכה. תודה." "על לא דבר.." "אז.. אני מקווה שדודה סוניה כבר לא בבית שלי.. אחרת אני אצטרך להעביר פה עוד כמה ימים." "בכיף." "תגיד ביל, קרה משהו?" "אממ.. לא.. כאילו.. לא ממש." "ביל? מה קרה?" "זה פשוט.. אנחנו עוד מעט צריכים לחזור. לגרמניה." "מה? אבל אמרת שאתה חוזר אחרי החופש, והכל! איך?" "אז זהו.. שהודיעו לי היום שאנחנו חוזרים היום בערב." "מה?! היום בערב? באיזה שעה?" "7 וחצי בערב." "כל כך מוקדם? ומה השעה עכשיו?" ביל הסתכל בשעון ואמר, "כבר אחרי שלוש." "לא.. נשאר לנו ממש קצת זמן ביחד.. מה אני אעשה בלעדיך?", כמעט התחלתי להתבכיין. "לא נורא, אני אבוא לבקר אותך. אני מבטיח." "כן.. אבל זה לא יהיה כמו עכשיו.. אוף." "יהיה בסדר.." "ואתה לא תבגוד בי? אני יודעת שאתה כן!" "מה? מה, השתגעת?! לבגוד? אני? בך?!" "כן." "נראה לך?" "כן!!" "לא." "וטום יודע שאתם חוזרים היום?" "לא." "מה לא? לא סיפרת לו?" "אממ.. לא יצא לי.. הוא לא עונה לטלפון. הוא בטח עם נטלי." "זאת כל הצרה, שהוא עם נטלי. נטלי איתו. נטלי לא אוהבת פרידות." אמרתי לאט, "גם טום לא יאהב את זה.. אני אתקשר אליו שוב.." והוא התחיל לתקתק את המספר של טום. תמשיכו אתם><