../images/Emo191.gif **עוד פיק שלי! תגובות? **
פאנדום: טוקיו הוטל שם: לשמור בבטן שיפ: גיאורג\ביל חד צדדי דירוג: PG-13(בוטות והטרדה מינית, בערךXD) הערות: הוא לא עבר ביטוא. ******************* כבר נמאס לו. נמאס לו להיות השתקן בראיונות, נמאס לו להיות זה שכולם יורדים עליו, נמאס לו שהוא הכי פחות אהוב בלהקה. הוא קינא בביל ובטום, שבהן כולן התאהבו, בגוסטב שלא אכפת לו משום דבר, אבל הוא עצמו? כבר לא יכול להבליג, הוא רוצה להיות אהוב! הוא רוצה לדבר בראיונות(גם אם זה שטויות), הוא רוצה לצחוק על אחרים... הוא רוצה להיות עצמו. אבל מתחילת דרכם זה ככה, לא משנה כמה פנים הוא יעשה, הוא כמה צמודות החולצות שלו- הוא תמיד עדיפות אחרונה. נכון הוא יורד על ביל מידי פעם, נכון היו לו שניים-שלושה ראיונות שבהם דיבר, נכון הוא שכב עם מעריצה, אפילו שתיים, אבל עדיין... נמאס לו. לכן הוא החליט- "אני פורש." חד וחלק הוא אמר זאת. מדהים איך שתי מילים יכולות לגרום לכל כך הרבה הקלה. "לא, אתה לא" קבע טום וחזר למעוך משהו שנראה כמו גוש בצורת ראסטה שנפלה. "כן, אני כן." הם שוב לא לוקחים אותו ברצינות. "למה?" פיהק ביל בחוסר עניין. "כי נמאס לי." "לנגן?" שאל ביל באותו טון משועמם. "לא, ממכם," ביל זקף את גבתו, "נמאס לי להיות זה שהבנות הכי פחות אוהבות"- "עדיין יש לך את הבנים" עקץ טום. "נמאס לי לשתוק בראיונות ולשמוע אותך, ביל מקשקש בלי הפסק," התעלם גיאורג מהערתו של טום, "נמאס לשמור הכל בפנים, נמאס לי!" הרים את קולו. ביל התקרב אל גיאורג, הביט בפניו הנפולים ואמר בקול רך- "אתה לא חייב לשמור בבטן, אתה יודע." "אני כן, ועוד איזה." "תאמין לי שלא, לא טוב לשמור בבטן, תוציא את זה" עודד אותו ביל, "יש הרבה פעמים-" ואת המשך המשפט מעולם לא סיים כי באותו רגע גיאורג דפק לו נשיקה מפתיעה ופראית, מכניס את לשונו, חופן את ידיו בשיערו(הדוקרני אם מותר לציין) של ביל, מקרב אותו אליו בתשוקה ועוצם את עיניו בעונג.\ ביל, שהבעתו המופתעת הראתה הלם השתחרר משפתיו של גיאורג ואמר-"ואו, לפעמים באמת כדאי לשמור בבטן גיאורג."