טייק אלוק אט מיי גירלפנד נהנהנהנה *פיק? XDD *
סתם נדבקתי לשיר הזה *מבויש של מסן* בכל מקרה, הנה הפיק שלי --------------------------------------------------- "זהו" אמרתי ונפלתי על הכורסא "נראה לי שסיימנו פה, לא?" "סיימנו?" ענה לי גוסטב בעודו מתסכל על החדר כולו "החדר נראה כאילו לפני רגע טום עבר פה וחיפש את הכובע 'המיוחד' של היום." ככה זה היה תמיד, מאז שהתחלתי לעבוד אצל אבא שלי... בכל פעם שאחת הלהקות הייתה מגיע אל העיר שלנו, להתארח באחד המלונות הייתי צריכה לבוא ולעזור להם להתארגן בחדרים, לסדר את הכל ולדאוג שהכל יהיה בסדר איתם. הפעם זה היה מיוחד, הפעם הגיעה להקה שאני לא ממש אוהבת, אפילו לא מכירה... שמעתי אותם רק פעם אחת, השיר שלהם התנגן באוטובוס בדרך לבית ספר... בכל מקרה, לא הכרתי אותם ולא ידעתי מי הם. כל מה שידעתי היה שהם באו לסיבוב הופעות קצר במיוחד במזרח התיכון, אחרי הכל, מה כבר יש לעשות פה? כשהם הגיעו אל המלון, חיכיתי להם בחוץ בתקווה שהם לא יצטרכו אותי ואני אוכל להעלם, ללכת משם. זה דיי מביך לעמוד ככה ליד כל חבורות הבנים האלה שמדברים מאחורי הגב שלך בשפה שונה, הייתי אומרת מאוד מוזרה. הם היו ארבעה. שלושה מהם המשיכו ישר אל המסעדה ואחד מהם ביקש ממני עזרה לסדר את החדר... זאת אומנם העבודה שלי ואני פוגשת את כל מי שאני רוצה, אבל אני ממש לא אוהבת אותה. כל היום להתרוצץ בין החדרים שלהם ולשאול אם הם צריכים משהו, ממש כמו איזה משרתת. עלינו אל אחד החדרים וכמה עובדי מלון הביאו את שלושת המזוודות הכי קטנות שהיו שם. הוא הציג את עצמו במן אנגלית מוזרה שכזאת ואמר "hello, me Gostav" הושטתי את היד ואמרתי שלום. פתאום צלצל הפלאפון שלו והוא התחיל לדבר רוסית. ישר הבנתי שאליו אני אתחבר, אחרי הכל, אני גם יודעת רוסית. התחלנו לדבר ולדבר ואז נזכרנו שאנחנו בכלל צריכים לסדר את החדר. הוא התחיל להוציא את כל הבגדים שלו, רובם היו שחורים או אפורים. הוא הוציא עוד כמה דברים והתחיל לסדר אותם על המדף בשורה ארוכה... לא הבנתי למה הוא עושה את זה, אחרי הכל הם עוזבים את המלון הזה עוד כמה ימים. הוא הוציא כמה חבילות וביקש ממני לשים אותן בכל מיני מקומות. הן היו דיי כבדות. לאחר שהוציא את כולן, ואני באמת לא יודעת מאיפה התעייפתי כל כך: "זהו" אמרתי ונפלתי על הכורסא "נראה לי שסיימנו פה, לא?" "סיימנו?" ענה לי גוסטב בעודו מתסכל על החדר קולו "החדר נראה כאילו לפני רגע טום עבר פה וחיפש את הכובע 'המיוחד' של היום." ואז עלו שאר הבנים וקראו לו לבוא איתם ואני נשארתי שם לבד בחדר, לא יודעת מה אני אמורה לעשות. ------------------------------------------- כן, אני יודעת שזה עלוב XDDD זה נכתב ברגעי השעמום D: יש לזה המשך... עוד שני פרקים P: נראה מה דעתכם על זה ואז נעלה