שירי השבוע

קרניjack

New member
../images/Emo192.gifשירי השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo198.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
שיר השבוע לא של MCR
אלבום השבוע
ציטוט השבוע
מה אתם עושים בוולנטיין
תמונת השבוע
ולכבוד פורים הקרב....
מתכננים לבוא למפגש
או
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR
או
שבוע טוב

Shir FGS

New member
../images/Emo109.gifעונה...יה יה

שיר השבוע של MCR שלכם? it's not a fashion...blah blah שיר השבוע לא של MCR ? Fastball - The Way אחרי שנים של חיפושים, חברה שלי מצאה אותו! Bjork - It's Oh So Quiet אלבום השבוע? המממ... ציטוט השבוע? "נכון כשהיית קטנה....וציירת פרחים...ואז נגמרו כל הצבעים? אז הייתה לך את ההתלבטות הזאת "לצבוע הירוק או לא לצבוע בירוק את העלי כותרת??"" אני...לחברה שלי. חחחח...מסתבר שלה לא הייתה את הדילמה הזאת. \= מה אתם עושים בוולנטיין? כרגע...כלום. בטח זה לא ישתנה. =] תמונת השבוע? הממממ.....>> ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש? לא'דעת. מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR? לא. אולי העיצוב טיפה יושפע. אולי.....

yaelrs

New member
עונההההה../images/Emo192.gif

שיר השבוע של MCR שלכם|? Its Not A Fashion Statement...
שיר השבוע לא של MCR שלכם
30Seconds To Mars- Buddha For Mary
אלבום השבוע
Radiohead- The Bends
ציטוט השבוע
אמממ אין
מה אתם עושים בוולנטיין
כלום
ולכבוד פורים הקרב....
מתכננים לבוא למפגש
כן!!
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ-MCR
אממ לא, כנראה מושפע מלהקה אחרת..

להלהלה.../images/Emo41.gif

שיר השבוע של MCR שלכם - Early Sunsets Over Monroeville
שיר השבוע לא של MCR- I will follow you into the dark-death cub for cutie
אלבום השבוע- נמנמנמנמ.לא יודעת.
ציטוט השבוע- יש המון~_~;; אבל לא זוכרת.
מה אתם עושים בוולנטיין- מקטרים,דה.
תמונת השבוע-
.הוא כ"כ חמודדד בקליפ הזההה.
אני אבוא למפגש,ככל הנראה.
אני מתחפשת למשהו שההשראה לקוחה מהליינה,אבל בעיקרון לא,אני לא ממש מתחפשת למשהו שקשור אליהם ישירות.P:

Sweet Revenge

New member
../images/Emo9.gifעונה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: Early Sunsets Over Monroeville שיר השבוע לא של: Story Of The Year- Untill The Day I Die Taking Back Sunday- You Know How I Do ציטוט השבוע: הממ.. "תראי את כל המָגפרֵחות האלו!!" [אחותי ממציאה שם לתופעה בקניון.. נו, זה המגפיים הנוראיים שדוחפים בפנים תג'ינס..
] מה אתם עושים בוולנטיין: הממ.. כלום וחצי??
תמונת השבוע:
כי סקא זה מאאאגניב =] מתכננים לבוא למפגש
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR

J u s t M a y a

New member
בשנה הבאה,

טרנד האימו המחליא ינטוש אותנו והסקא ישתלט על הכל.
[כמו שהשנה האולסטאר היו אופנתיות, שנה הבאה תראו כל פרחה מצויה בשנקין נועלת ואנס משובצות. זכרו את דברי טוויסט הנביאה.
]

EnchantedS

New member
כההה... זה כזה מכוער....

(ואנס משובצות וזה...) איפה לעזאזל את רואה אימו?... שמסיימים בי"ס לא שמים לב לדברים\-:

EnchantedS

New member
בשנה הבאה?

נשב על המירפסת ונספור ציפורים נודדות. כן, המילים האלו מזכירות לי את השיר ההוא\:

Shusha Chan

New member
גם אני, גם אני ^^;

שיר השבוע של MCR שלכם? hang 'em high שיר השבוע לא של MCR? אממ.. fullmetal alchemist - undo, זה השיר פתיחה השלישי (נראה לי) של פול מטאל אלכמיסט וזה אחד השירים הכי טובים שאני מכירה. באמת. אלבום השבוע? אממ... אין. ציטוט השבוע? "אני לא רואה טעם בלהטריח את ההורים שלי לנסוע שעה למסיבת יומולדת של ילדה שבקושי יודעת את השם שלי." אהמ. כן. מה אתם עושים בוולנטיין? הא? וולנטיין? מתי? ולא היה כבר אחד השנה?! תמונת השבוע? ~~> ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש? אממ.. לא. XD מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR? אממ.. לא. XD הו.

MyMystery

New member
ואלהההההההה|המבין יבין|../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? demolition lovers שיר השבוע לא של MCR? ככה זה להיות בי"ג..[לא אכפת לי איך קוראים לשיר!!] המבין יבין ^_^ [אם אתם מבינים, אני סוגדת לכם. חעחעחעחע] אלבום השבוע? Smile empty soul ציטוט השבוע: ואלהההההההההה עכו אימפריההההההההה[לא היא לא...] מה אתם עושים בוולנטיין?כלום! חעחעחעחעחע תמונת השבוע ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש : לא...[ אמא שלי לא מרשה לי ורק ביום שמתחפשים אני יכולה ללכת בלי שהיא תדע ^^,לא שזה מעניין אותכם...] מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR? לא. אני בכלל לא באה P-: [אני מעדיפה לנסוע לת"א ^^]

MyMystery

New member
פאק,הנה ביחד עם התמונה ../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? demolition lovers שיר השבוע לא של MCR? ככה זה להיות בי"ג..[לא אכפת לי איך קוראים לשיר!!] המבין יבין ^_^ [אם אתם מבינים, אני סוגדת לכם. חעחעחעחע] אלבום השבוע? Smile empty soul ציטוט השבוע: ואלהההההההההה עכו אימפריההההההההה[לא היא לא...] מה אתם עושים בוולנטיין?כלום! חעחעחעחעחע תמונת השבוע ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש : לא...[ אמא שלי לא מרשה לי ורק ביום שמתחפשים אני יכולה ללכת בלי שהיא תדע ^^,לא שזה מעניין אותכם...] מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR? לא. אני בכלל לא באה P-: [אני מעדיפה לנסוע לת"א ^^]

MyMystery

New member
אממ אני לא ממש יודעת><"../images/Emo203.gif

כי אנלא יכולה לשאול אותו הוא יבין ששמעתי XD

שלייייי

שיר השבוע של MCR שלכם demolition lovers שיר השבוע לא שלMCR mobscence אלבום השבוע mobsceneציטוט השבוע they gave us two shuts to the back of our head ' and we all dead now מה אתם עושים בוולנטיין ניפגשת עם מרינההההההההה תמונת השבועולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש או מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR או אני מיתחפשת להלנהההההההההההההההההההההההה

kati666

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: You Know What They Do To Guys like us in prison
שיר השבוע לא של MCR: Jimmy Eat World-The Middle
אלבום השבוע:
ציטוט השבוע:
מה אתם עושים בוולנטיין:אמפ כלום ><",אני חולה כבר 4 ימים
.
ולכבוד פורים הקרב....
מתכננים לבוא למפגש:
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR: