שירי השבוע

michmichonet

New member
אופפ

אני כ"כ רציתי שיעיפו אותה.. אבל במקום זה העיפו ת'שניה.. המישל הזאת ממש אבוגבר

yaelrs

New member
אבוגברXDD../images/Emo45.gif../images/Emo192.gif

גמאני רציתי שיעיפו אותה..

kati666

New member
><"

מישל הזאת מוזרה.היא נראת כמו פסיכופטית XDDDDD ולשניה קוראים טטיאנה ^.^

EnchantedS

New member
אני דווקא לא רציתי שיעיפו אותה!

היא היחידה שחשבה שלהצטלם בבית קברות זה מגניב, ולא מוזר חח... והיא נחמדה...

EnchantedS

New member
חח לא, התכוונתי שהם לא צילמו קבר

שהיה קבור בו מישו... אוף, לא אני אמרתי להם להצטלם שם

EnchantedS

New member
../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif../images/Emo203.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: VAMPIRES WILL NEVER HURT U שיר השבוע לא של MCR: PANIC! AT THE DISCO- I WRITE SINS NOT TRAGEDIES אלבום השבוע: I BROUGHT YOY MY BULLETS (חח נחשו למה) ציטוט השבוע: "HAVEN'T U PEOPLE EVER HEARD OF CLOSING THE GODDAMN DOOR?!" מה אתם עושים בוולנטיין: מתי זה בכלל?
תמונת השבוע: כעס, מ7 החטאים הקטלניים (או קיילן.. אין לי מושג למה לא אהבו את זה, יצאה לה תמונה כזו מגניבה...)------->> מתכננים לבוא למפגש- אני כניראה לא יוכל... מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR- הממ אפשר להגיד שכן: חיילת! אתם יודעים, מושפע מהקליפ של THE GHOST OF YOU?... רק שזה לא יהיה ממש תחפושת:)

שלייייי מואמואמואמואמואמ...../images/Emo190.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?אין משהו מיוחד.... שיר השבוע לא של מיי כימקל רומנס?crazy סימפל פלאן. אלבום השבוע?נאמממממממ..... אין!! ציטוט השבוע? צליל:"שתקי, כולם יודעת שאת אונסת חתולים על הקבר."
חחחחחח.... אוי ילדה חולה בראש........ מה אתם עושים בוולנטיין? אממממ.... כלום... תמונת השבוע
ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש ?
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR או?

walking suicide

New member
mine ../images/Emo103.gif ../images/Emo129.gif

שיר השבוע של MCR שלכם: cemetery drive שיר השבוע לא של avenged sevenfold-bat country: MCR hellogoodbye-shimmy shimmy quarter turn the all american rejects-dirty little secret אלבום השבוע: של panic ! at the disco ציטוט השבוע: אין מה אתם עושים בוולנטיין? כלום תמונת השבוע------>
ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש ?
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR ? אולי

../images/Emo126.gif

שיר השבוע של MCR שלכם
Early Sunsets Over Monroeville
שיר השבוע לא של MCR
Cut Up Angels-the used.
אלבום השבוע
ציטוט השבוע
"חשמל סינתטי"- גאון מהכיתה שלי מפיץ את בינתו.
מה אתם עושים בוולנטיין
בנתיים כלום
תמונת השבוע
אין. ולכבוד פורים הקרב....
מתכננים לבוא למפגש
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR
שבוע טוב

L 0 L

New member
אני:)

שיר השבוע של MCR שלכם: ITS NOT A FASHION... שיר השבוע לא של MCR: אממ Baka Ni Natta Noni אלבום השבוע--- ציטוט השבוע---- מה אתם עושים בוולנטיין: כלווםם תמונת השבוע>>> ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש: לא:( מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR או: אממ לא

למעלה