בואו נגיד שהוא דיי מעביר את המסר..
G GUILTY New member 13/2/06 #44 ../images/Emo199.gif שיר השבוע של MCR שלכם?Demo Cubicles שיר השבוע לא של MCR? Insecure - STUTTERFLY אלבום השבוע? STUTTERFLY - And We Are Bled Of Color ציטוט השבוע? מי יודע עם תמות מחר, תנצל את הרגע..." ציטות של עצמי מה אתם עושים בוולנטיין? מתה? תמונת השבוע -----> קרן אני חושבת שאת צודקת נראה לי היא מכניסה את התמונות שלהם לאינטרנט.
../images/Emo199.gif שיר השבוע של MCR שלכם?Demo Cubicles שיר השבוע לא של MCR? Insecure - STUTTERFLY אלבום השבוע? STUTTERFLY - And We Are Bled Of Color ציטוט השבוע? מי יודע עם תמות מחר, תנצל את הרגע..." ציטות של עצמי מה אתם עושים בוולנטיין? מתה? תמונת השבוע -----> קרן אני חושבת שאת צודקת נראה לי היא מכניסה את התמונות שלהם לאינטרנט.
Y yaelrs New member 13/2/06 #45 וואי, ברצינות!../images/Emo192.gif לא נמאס להם כבר?!? *אויי, הקנאה הקנאה..*
K kati666 New member 13/2/06 #54 לא יודעת, אולי כי היא מתנהגת כמו מעריצה? כאילו היא איתו בשביל תמונות צומי וכול השיט, ולא כי היא אוהבת אותו או משו.
לא יודעת, אולי כי היא מתנהגת כמו מעריצה? כאילו היא איתו בשביל תמונות צומי וכול השיט, ולא כי היא אוהבת אותו או משו.
L love mcr New member 13/2/06 #55 אבל אף פעם לא דיברת איתה ואין פה לאף אחד מושג אם היא אוהבת אותו או לא...אז ממש היא אפשר לדעת
ק קרניjack New member 13/2/06 #67 לא יודעת, זה ממש מוגזם התגובה הראשונה שראיתי את התמונה זה "שוב הם?" ולדעתי זה כבר דיי ממאיס והתנוחות האלה חוזרות על עצמם. או שיגוונו או שיפסיקו, נו במ'ת וברצינות, דוגרי זה נראה כאילו הם כל הזמן עושים את זה להשוויץ באהבה שלהם.
לא יודעת, זה ממש מוגזם התגובה הראשונה שראיתי את התמונה זה "שוב הם?" ולדעתי זה כבר דיי ממאיס והתנוחות האלה חוזרות על עצמם. או שיגוונו או שיפסיקו, נו במ'ת וברצינות, דוגרי זה נראה כאילו הם כל הזמן עושים את זה להשוויץ באהבה שלהם.
S Shir FGS New member 13/2/06 #74 ../images/Emo109.gifקטמנדו?! לחברה שלו קוראים קטמנדו?!!?!! WTF?!?!? אמאלה.
E EnchantedS New member 13/2/06 #77 ../images/Emo45.gif כן, הם רוצים פרטיות... בניגוד למישו אחר בלהקה חח....
ק קרניjack New member 13/2/06 #81 גם לפראנק יש חברה או אישה מה שזה לא יהיה, ויש באמת כמה תמונות שלהם ככה אבל זה ממק קצת ומזמן.
S Shir FGS New member 13/2/06 #82 ../images/Emo109.gifחחח אני לא מעודכנת. בכל מקרההה...מזה הכינוי הזה? לא יכלו להמציא לה כינוי נורמלי יותר? קטמנדו. חחחחחחחחחחחחחחח
../images/Emo109.gifחחח אני לא מעודכנת. בכל מקרההה...מזה הכינוי הזה? לא יכלו להמציא לה כינוי נורמלי יותר? קטמנדו. חחחחחחחחחחחחחחח
G GUILTY New member 14/2/06 #84 תסתקלי בתודות בדיסק שלהם Three Cheers הוא מבקש מהקטמנדו הזאת / הזה לשמור על אוליביה. האמת זה לא ממש סגור שהקטמנוד הזאת היא החברה זה ניחוש של המעריצים כי ג'רארד לא מדבר על החברה שלו. וטוב שכך!
תסתקלי בתודות בדיסק שלהם Three Cheers הוא מבקש מהקטמנדו הזאת / הזה לשמור על אוליביה. האמת זה לא ממש סגור שהקטמנוד הזאת היא החברה זה ניחוש של המעריצים כי ג'רארד לא מדבר על החברה שלו. וטוב שכך!