שירי השבוע

love mcr

New member
עונה!!

שיר השבוע של MCR שלכם---> אמ..אין לי מיוחד השבוע.. שיר השבוע לא של MCR---> יש לי שתים אבל אין לי כוח לכתוב אותם.. אלבום השבוע---> אין ציטוט השבוע----> עדיין אין מה אתם עושים בוולנטיין----> אולי..נראה..לא יודעת.. תמונת השבוע---> אין לי כוח לשים ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש או מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR או באה למפגש!!! ולא באה לבית ספר בפורום..אין לי כוח השנה..

mor p2

New member
שלי:)

שיר השבוע של MCR שלכם: our lady of sorrows שיר השבוע לא של MCR:Goo Goo Dalls - Iris אלבום השבוע: Panic! At The Disco -A FEVER YOU CAN SWEAT OUT (1) ציטוט השבוע: אין מה אתם עושים בוולנטיין: כלום ): תמונת השבוע-> ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש ? אולי..מקווה שכן מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR או ..עדיין לא חשבתי..ניראה:)

שלי..

שיר השבוע של MCR שלכם:i never told you what i do for a living שיר השבוע לא של MCR שלכם:coin, operated boy-the dresden dolls אלבום השבוע:לא יודעת... ציטוט השבוע:אין... מה אתם עושים בוולנטיין:לצערי..כלום,..כי אין עם מי...
בוהובוהו תמונת השבוע---------->הסיידליפ המזוייף והשקסי שלי..
ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש?אני חושבת שכן..אם יהיה לי איך לסוע... מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR? אממ..ערפדית..זה נקרא?...

EnchantedS

New member
לאא

כולם עושים את זה, כבר הפסיק להיות מקורי:) אבל אם את חושבת שזה יפה, אז זה לא משנה מקורי או לא. אז לא יודעת:)

אין אצלי אף אחד בבית ספר אבל.....

יזרקו אותי מהבית אם אני יעשה ואז אני יחיה ברחוב ולא ואז אם מיי כימקל רומנס יבואו לארץ לא יהיה לי כסף לכרטיס ואין לא ילך להופעה..... מה עדיף עגיל? או הופעה? חחחחחחחחח....... עשיתי טלנובלה....

חח זה בכלל כזה של חרוזים...

שסוגרים איתו את השרשרת... זה מה שעושים כשנואשים..

love mcr

New member
חחח..וואלה?!

נמ...גם אני רוצה ..זה יפה רצח..והאמת גם אצלי בבית ספר אין אפאחד..

keisamit

New member
../images/Emo128.gifאני../images/Emo128.gif ../images/Emo187.gif

שיר השבוע של MCR
לא שמעתי הרבה השבוע.
[גאאד, לא טוב.] אבל ניראלי שאיטס נוט אה פשין בלה בלה בלה.
שיר השבוע לא של MCR
שיר שפשוט עשה לי את השבוע- Parade- Garbage. התחשק לי לקפוץ ולצרוח.
אלבום השבוע
גארבג'- ביוטיפול גארבג'.
[יש לי 4 דיסקים שלהם. ננה בננה.] ובעיקרון כל הדיסקים שיש לי.
ציטוט השבוע
פשיי כמה זמן לא היתה השאלה הזו. "הייתי בדיזנגוף...קיצר אחרי איזה 5 דקות ירדתי לתומר..." אני, מתכוונת לומר שירדתי לחנות תומר. כלומר, מקומה בלה בלה בלה ירדתי לקומה בלה בלה בלה כדי ללכת לחנות תומר. ^^
מה אתם עושים בוולנטין
"אני לבד, עושה ביד".... או שלא.
תמונת השבוע
התמונת תצוגה של מאוריצ'.
ו...
כן, בטח שאני באה למפגש. ^^ כן, אני מתחפשת להלנה.
שבוע טוב.

PunKurt

New member
עונהה

שיר השבוע של MCR שלכם? helena שיר השבוע לא של מכר? Beck - E-Pro אלבום השבוע? אינסיסטיסיד-נירוונה ציטוט השבוע? "תחתכו אותי! תחתכו אותי! תעשו ממני צ'יפס! תשימו אותי ליד שניצל עם קטשופ טעים!" אמר התפוח-אדמה :) מה אתם עושים בוולנטיין? כלום :/ תמונת השבוע ---------------->

J u s t M a y a

New member
חע. ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של MCR שלכם? Early Sunsets Over Monroeville.
שיר השבוע לא של MCR? State Of Fear של יוזלס איידי. אלבום השבוע? אמ.. |נבוך| "פיטר רוט" של.. האמ.. פיטרוט. [תסקלו אותי, אני שומעת פיטרוט.
] ציטוט השבוע? "קולה גורמת לי להתגרד". מה אתם עושים בוולנטיין? יופי ביטצ'ס, תזרו לי עוד מלח על הפצעים.
סביר להניח שאנשק בחושניות את הדובי שלי. תמונת השבוע? כן, אני אטחן לכם במוח עם ברוקבק מאונטן, עד שתצא נשמתכם ותציפו את בתי הקולנוע בהמוניכם, זונות. ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש? אמ, מתי הוא?
או מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR? לא, אני אתחפש לקאובוית, כמה מפתיע. [ברוקבק, טיפשים.
] שבוע טוב. גם לך בייב.

קרניjack

New member
ניני

שיר השבוע של MCR שלכם
בורי מי אין בלאק. נו שיוציאו כבר דיסק חדש. שיר השבוע לא של MCR
דה יוזד- בלו אנד ילואו אלבום השבוע
תערובת משלי
ציטוט השבוע
"בטח כולי מריחה ממנו". חברה שלי בציטעל חבר שלה
מה אתם עושים בוולנטיין
אוכלים קש. תמונת השבוע
זה נראה נורא
ולכבוד פורים הקרב....
מתכננים לבוא למפגש
ברעור
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR
. כן! במסיבתיכון אני מתחפשת לפצועה בשהראת ג'רארד והאיפור שלו^^ בעזריאלי אני מתחפשת ל...............אלמה שחור

שלי

שיר השבוע של MCR שלכם?כולם שיר השבוע לא של MCR?השיר החדש של פינק gorillaz-feel good inc מה אתם עושים בוולנטיין?כלום תמונת השבוע
ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש ?נראה לי שכן מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR ?אולי

למעלה