שירי השבוע

GUILTY

New member
כמו שכבר אמרתי לך. אז מה עם הם

מצתלמים ככה הם מתלהבים נו אז מה? לפי דעתי הוא נראה הרבה יותר שמח בתמונות איתה. שם לפחות רואים חיוך ולא את המראה ה - אני EMO שלו דיי מרגיז כבר.

danduuu

New member
וואי המון זמן לא עניתי על זה חח

שיר השבוע של MCR שלכם? TO THE END ALL I WANT ...
שיר השבוע לא של MCR ? אממ ארקדי דוכין-הוא ואני הים-סוויט פנדמוניום אלבום השבוע?הים-לאב מטאל
ציטוט השבוע? ממממ "יש לך עט ורוד נצנצים?"
חח חברה שלי שאלה אותי באמצע שיעור מה אתם עושים בוולנטיין?לפי מה שאני יודעת מחרבנת ומנקה
תמונת השבוע -->
ולכבוד פורים הקרב....
מתכננים לבוא למפגש?אממ תלוי מתי התאריך בטוח
מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR ?אממ כן לערפדית מודרנית כזאת חחח..יענו רק שיניים ואיפור ודם וזייהו

sappy song

New member
שלי ../images/Emo3.gif

שיר השבוע של MCR שלכם-vampires will never hurt you שיר השבוע לא של MCR not everyone אלבום השבוע-everything is ציטוט השבוע-"מי אמר שאלוהים לא אהב פאנק רוק" מה אתם עושים בוולנטיין-יושנים?! תמונת השבוע ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש או מקווה שכן מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR או לא

sappy song

New member
חחחח יש חולצה של זה?!

שעה להסתכל בחולצה של זה, זה סטלה אמיתית

קרניjack

New member
משהוא דומה היה לה

זשה נראה לי הייתה מילה אחת שחוזרת על עצמה וזה משגע

MyMystery

New member
התומנה הזאת../images/Emo12.gif ../images/Emo203.gif

גמאני רציתי לשים אותה אבל בסוף לא שמתי
זה עושה כאב עיניים חעחעח

l u d

New member
עונה (בדיליי :S)

שיר השבוע של MCR שלכם: demolition lovers שיר השבוע לא של MCR: guns n' roses-anything goes guns n' roses-rocket queen velvet revolver-dirty little things nirvana-seasons in the sun אלבום השבוע: guns n' roses-appetite for destruction ציטוט השבוע: אין מה אתם עושים בוולנטיין:כמו שאני מכירה את עצמי ואת חברים שלי-כלום. תמונת השבוע:
ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש: נראה לי שכן ^^ מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR: לא. אני מתחפשת לסלאש

אני ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של MCR שלכם?im not okay שיר השבוע לא של MCR? Sum 41 - Pieces אלבום השבוע?----- ציטוט השבוע?"לירון לירון לירון את דומה למקרון" ---חחחחחחחחחחח חלק מהשיר שחברה שלי כתבה עלי מה אתם עושים בוולנטיין?כלוםםםםם מתן המניאק מסנן אותי תמונת השבוע?-----> ולכבוד פורים הקרב.... מתכננים לבוא למפגש ?אמממ התיכנונים הם שכה אבל אני לא ידועת מה יצוץ לי מתכוונים להתחפש למשהוא שקשור/מושפע מ MCR ?לא

למעלה